Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: samsuni - 06 October 2012, 00:05:58
be terbiyesiz, yüzümüze gülmüşsün, sohbetimizie gelmişsin. top oynamış, maç seyretmişsin. Ne kötülüğümüzü gördün adi herif? Ne yaptık biz sana?

Her kelimesine tamamen katılıyorum... Bende beklemezdim böyle bişeyi...  :(

south_london

Alıntı yapılan: samsuni - 06 October 2012, 00:12:02
Galiba haklısın Serkan...
Bazılarına insanca davranmak olmuyormuş. Ben yanılmışım. :(
Baksana, herif ne kurmuş kafasında.
İlk vukuatı değil zaten. Bildiğin mal.
Yazıklar olsun!!

ohooo sen ufacık yoruma bile bu kadar darıldın kızdın. ben o zaman katil olsaydım bu siteden en az 5 kişiyi almıştım  :peeh: 8)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ChucKeR - 06 October 2012, 00:41:58
abicim bunu yazan kaç yaşında da bu kadar kafanı takıyosun. meyve veren ağaç taşlanır işte bu kadar basit.
bu kadar kafana takma bence, sen bişeyler yaptıkça hiç bişey yapmayanlar bunları yazacak. şöhretin bedeli bu  8)

Yok kardesim, kafama takma sebebim, bizim içimize girmiş, suyumuzu içmiş birisinin olması.
Bak, seninle hiç tanışmıyoruz mesela ama gidip de 'Samsunspor size kalmayacak, bu yönetim de düşecek' yazar mısın sağda solda? İnsanı üzen şey bu.
Ama dediğinde haklısın, gerçekten hiç birşey yapmayanlar yazıyorlar böyle şeyleri.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: south_london - 06 October 2012, 00:51:04
ohooo sen ufacık yoruma bile bu kadar darıldın kızdın. ben o zaman katil olsaydım bu siteden en az 5 kişiyi almıştım  :peeh: 8)

Gonuşma leyn :)
Hani, gelmiyor musun maça?
Olmadı haftaya Konya'ya gel de, türbe gezdireyim sana. okunmuş su da içiririm. Konya gecelerine değil de gündüzlerine akarız :) :)

Desiqner

Abi sonuçta siz bu göreve gönüllü gelirken böyle 3-5 dengesizin çıkacağını zaten biliyorsunuzdur...
Herkesin ne olduğu belli herkes konuşsun...

south_london

konyada surf varmı varsa gelirim yoksa etli ekmeğede olur

mehmet yılmaz

Valla ilk defa gideceğim, denizi iyidir herhalde, dalgalıdır da...  8) :P

ChucKeR

tanışıklığımız yok ama akıl fikir var icraati görüyorum. hatta düşmemizin hayırlı olduğunu bile düşünmeye başladım. trilyonları boşa harcayıp sonra geri isteyen bi başkanımın olmaması çok büyük nimet mesela. inşallah ilerde lige çıktığımızda da devam eder bu ekip, kendi yağımızda kavrulduğumuz samimi bir organizasyonla başarıyı başarısızlığı yaşarız. ben ve benle bu tribünlere gelen arkadaşlarımın görmek istediği samsunspor böyle bir klüp.

Theofanis Gekas

böyle adamları değil takmak muhattap bile almamak gerekir,söylediği şeyler çok komik ben okuyunca güldüm sadece  :evet:

5trawberry

Umut Bulut'a hayran olması hikaye gibi de, Umut'un manevi anlamda destek olması nazik bir davranış. Allah bilir ama maddi destek de sağlamıştır kanımca.

##kdc##

Alıntı yapılan: samsuni - 05 October 2012, 23:55:42
http://www.haberexen.com/samsunspor-hakkinda-cok-ozel-aciklamalar-126245h.htm

Haberexen'e gidip şu yorumu yazan zavallı...
Sürpriz...
Senin kim olduğunu biliyoruz.
;)
Gelip burayı okuyacağını da...  :evet:

Abi bi emrinle siteyi patlatalım, çok pis hekır arkadaşlarım var  :rulet:

Serkan

Alıntı yapılan: south_london - 06 October 2012, 00:56:24
konyada surf varmı varsa gelirim yoksa etli ekmeğede olur

Sakatlican yine kendini önce iyileş :)

Burak

Daha Türkçe yazı yazamayan insanların fikirlerinden ne beklenir . Hele bu fikir bile değil hasetinden çatlamaksa ...

ahmetsefa55

yine mi aynı şahıs ?
onun durumunu düşünüyorum da yazık.allah akıl fikir versin ne diyelim.
ben başkan ve yönetimine kendimden daha çok güveniyorum.
zor bir işi devraldılar.allah yardımcıları olsun.