Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Jnr.Serkan

Dün Sivas-Bursa maçına gittik 5 arkadaş deplasman tribününe,üzerimizde Samsun formalarıyla.en az 50 adam geldi yanıma bende samsunluyum diye,Bursalılar bizi çok seviyorlar onu orada daha iyi anladım.Bizim takımı bizim kadar iyi biliyorlar takip ediyorlar. En onur duyduğum ise 20 yaşlarında birisi geldi geçen yıl 11 deplasman yaptım sizden iyisini görmedim dedi.başka birisi geçen yıl kompe deplasmanlara gittim en mükemmeli sizdiniz bağırdığınızda bizim kulaklar felç oluyodu dedi,başka bir çocukta karadenizde trabzonada geldim sizin stadyumada ,siz onlara göre mükemmelsiniz hatta anadolunun en iyilerindensiniz gibisinden laflar dedi.Yeterince mutlu oldum hoşuma gitti,sizlerlede paylaşayim dedim : )

özkan

08 October 2012, 14:09:34 #33557 Son düzenlenme: 08 October 2012, 17:06:51 özkan
Senin yüzünden tv'de maçı izlemeyemedim seko,paso seni gösterdiler ne iş,kameramandamı samsunluydu yoksa  :hnk:

Tebrik ediyorum;yurdun dört bir yanında ulu önderli arma  >l<

erdem

Levent ÖCAL

08 October 2012, 17:06:49 #33560 Son düzenlenme: 08 October 2012, 17:21:13 DESPOTE55
O haberi bende görmüştüm ama anlam veremedim müebbeti kesin değil sanırım yurtdışına çıkış yasağı konularak 140 yıla kadar da hapis istemiyle tutuksuz yargılanacakmış galiba :o

Burak

Müebbet yememiş arkadaşlar haberin devamını okuyun

AlıntıGalip Öztürk ise Kuvvet Köseoğlu cinayetini azmettirdiği iddiasıyla önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme daha sonra Galip Öztürk'ün duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını müebbet hapse çevirdi. Mahkeme, Öztürk'ün bu cezasının da 4616 sayılı 'Şartı Salıverilme ve Erteleme Yasası' kapsamında olduğunu belirterek sanığın bu yasadan yararlanmasına hükmetti. Öztürk'ün başka bir suçtan tutuklu olduğunu hatırlatan mahkeme, tutuklama kararı vermezken yargılandığı davada tahliye olma durumuna karşı sanığa yurt dışına çıkış yasağı koydu.

Kıssadan hisse o suçtan o zamanki af yasası dolayısıyla salıverilmiş oldu ama başka davada tutuklu olduğu için ekstra tutuklama kararı çıkmamış yurtdışına çıkış yasağı konmuş

beşnumara

ekmek çalsam acaba kaç yıl yerim? enteresan bu türk adaleti.

Theofanis Gekas

orucreis

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 October 2012, 18:43:34
ekmek çalsam acaba kaç yıl yerim? enteresan bu türk adaleti.

ekmek çalsan fırıncının zararından 10 yıl e bide dükkana girişin var belki iyi niyetle girdin ama içindeki farklı iyi niyeti suistimalden de 20 versek e bide kellikle göbeği katarsak işin içine 45 yıla bağlarız  ;D ;D

beşnumara

göbek mi yuhh sana sen ıtalyan erkeği hakkında nasıl konuşuyosun böyle oruç :)

orucreis

italyan erkeğimi ben niye göremiyorum he şunu dersen doğru senden 2 tane ıtalyan irkeği çıkar  ;D ;D

cembaba

Bugün AKS TV'de yönetime sallayanlar, 22 Temmuz'da sallayacakları bir yönetimimiz bile olmayabilirdi.  Bu insanları kaale almayalım da halkı kışkırtmak çok hoş bir şey değil. Yok yöneticimiz dışardaymış. İlgilenmemiş mi. Eminim ki soru sormak akıllarından bile geçmedi. Çünkü bu insanlar kaos ortamından yararlanıyorlar. Ayrıca pazar günü atılan gazete başlıkları olumluyken, Haber Gazetesi'nin; "Utanç Gecesi" isimli başlığı hepimizi derinden üzmüştür. Samsun'un ekmeğini yiyip, kaos yaratmak isteyenler amaçlarına asla ulaşamayacaktır.

Bu yüzden siz değerli site üyelerimizi kongre üyesi olmaya davet ediyoruz. Siz üye olunca, değerlerimizi koruyan daha çok kişi bulunacaktır. Sizlerin ellerinde Samsunspor'umuz yükselecektir. Aylık 10 tl Samsunspor için çok olmamalı. Her Samsunspor Taraftarı kulübün geleceğinde söz sahibi olmalıdır. "Trabzonlusu, Rizelisi bu yönetimde neden yer alıyor?" diyeceğimize; "Ben de söz sahibi olmalıyım." demeliyiz.

babasamsunlu

Helal kardeşim sana süper yazmışsın.
Daha bu cümlelerin üstüne laf üreten gitsin kumda oynasın...

özkan

09 October 2012, 09:48:00 #33569 Son düzenlenme: 09 October 2012, 09:53:29 özkan
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1

Başkanımızın Trt'deki konuşmaları.

zaman kısmına 07:52 yazın oradan devam ediyor yayın.