TFF 1.Lig, 5.Hafta l SAMSUNSPOR 7-5 Orduspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 September 2007, 22:06:54

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Gecen hafta'ki galibiyetten sonra beklentiler daha büyük olacak mutlaka.
Insallah galibiyet serimizi devam ettiririz.Hedefe giden yolda her mac zordur.Kimse bence havalara girmesin onun yerine istikrarli bicimde devam edelim.
Fakat "zor" fikstürüde atlattik sayilir.Dostluk icinde gecmesi dilegiyle.
Samsunsporumuza basarilar.Her zaman yanindayiz.

jean

ben rum takimi gormuyorum Trabzon derken trabzonu kasdetip onu ne kadar sevliyorsan onada sempatim o kadar bitti demek istedim

yönetici

Arkadaşlar elbette herkes Ordu'ya sempatiyle bakmak zorunda değil ama neticede komşu ilimiz ve söylediklerimize dikkat edersek iyi olur.. Unutmayalım ki Ordulu Samsunsporlular da var ve bu sözlerimiz onları da rencide edecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=zjGTk4_kclg

Bu görüntülerdeki olayları tüm Ordu kentine ya da Ordusporlulara mal etmeyelim..

Esasen Trabzon cephesinden de hiçbir dostluk göremesek bile, onları dahi rum olarak tanımlamak bize yakışmıyor diye düşünüyorum. Çünkü zaten Karadeniz üzerine oyun oynayanların işi getirmek istedikleri nokta bu. onların ekmeğine yağ sürmenin anlamı yok.

Bununla birlikte sportif anlamda SAMSUNSPOR'un büyüklüğünü kimseyle tartışmayız ve bu sitede tartıştmayız. Bu maçın da mutlak favorisiyiz ve oyuncularımız rakibi hafife almazsa sahadan inşallah galip ayrılacağız.

Saygı ile..

King Of The North

CarSambaLi.Lord

Alıntı yapılan: "Celebi"çok basit tuğberk okula gitmeyeceksin olur biter :roll:

Ahh Ahh :( Tuqberk LiSe Dönemimi akLıma getirDin ÇarŞamßa LiSeSi Dikbıyık LiSeSi ßirLeŞirdik KaÇardık okuLdan :( doğru maÇa ne günLerdi bea :( SamSunSpor SevgiSi Taşıyan Herkez Sevdiği iÇin her türLü FedakarLık Yapar . . . !

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR !

maço

valla dusunun ben anadolu lısesınde okuyordum.sı.mısım okulu mac varsa gıdılcek bu kadar basıt :D

King Of The North

Ben Samsunsporun Balkan Kupası maçları yüzünden az daha lisedeyken devamsızlıktan kalıyodum :lol:

Gurbetci Bülent

Orduspor bence zor ama yenecegiz sahsen ben rahat bir mac olacagina inanmiyorum.
Insallah kadroda serkan - caner ikilisiyle baslariz arkadaslar ben tabi benim fikrim Kemal Akbabayi o kadar iyi bulmuyorum belki biraz erkan ama serkan-caner den kesin iyi degil.
Defansda hakki-Kenan-Murat Duman bu üclüyü cok begeniyorum hepsi saglam belki ilk bu macta kalede gol görmeyiz aslinda bu defansada bu yakisir.
Benim tahminim 1-0 yada 2-0 alcagiz ve takim müthis hava yakaliyacak.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: "admin_"Arkadaşlar elbette herkes Ordu'ya sempatiyle bakmak zorunda değil ama neticede komşu ilimiz ve söylediklerimize dikkat edersek iyi olur.. Unutmayalım ki Ordulu Samsunsporlular da var ve bu sözlerimiz onları da rencide edecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=zjGTk4_kclg

Bu görüntülerdeki olayları tüm Ordu kentine ya da Ordusporlulara mal etmeyelim..

Esasen Trabzon cephesinden de hiçbir dostluk göremesek bile, onları dahi rum olarak tanımlamak bize yakışmıyor diye düşünüyorum. Çünkü zaten Karadeniz üzerine oyun oynayanların işi getirmek istedikleri nokta bu. onların ekmeğine yağ sürmenin anlamı yok.

Bununla birlikte sportif anlamda SAMSUNSPOR'un büyüklüğünü kimseyle tartışmayız ve bu sitede tartıştmayız. Bu maçın da mutlak favorisiyiz ve oyuncularımız rakibi hafife almazsa sahadan inşallah galip ayrılacağız.

Saygı ile..

admin sözlerinin tamamına katılıyorum ama bizim mevzu futbol futbol dışında yeri geldiğinde ben trabzonlunun hakkını trabzonludan daha çok savuburum ama futbolda trabzona gıcık olurum bende karadenizde oynanan ve oynanmak ve gelinmesi hayal edilen bütün noktaları biliyorum ama dediğim gibi burdaki szöler terimler konular vs hepsi futbol içerisindedir.

karaman00

beyler ordu macında hakkıyı oynatcakmış aq emre  balak gibi yetenegi nie keserki hakkı erciyes macında yedi ordu macındda yerse rahatlar yücel ildiz emre yi herkez gördü kocaeli macında

Tribün_ali

Ordusporu yenecegiz hiç şansları yok tribünleri doldurmamız lazım gelen herkez yanına bir kac arkadaşını getirmeli

celebi

Alıntı yapılan: "karaman00"beyler ordu macında hakkıyı oynatcakmış ... emre  balak gibi yetenegi nie keserki hakkı erciyes macında yedi ordu macındda yerse rahatlar yücel ildiz emre yi herkez gördü kocaeli macında

Emre balak kesinlikle oynamalı

bengülü

haydi herkez maça artık maç için mazeretimiz kalmadı orduyu yenip hedefe doğru ilerliyeceğiz haydi samsun haydi samsunsporlular maça iyi bir seri galibiyeti yakalamak için herkezi saat:16:00 da 19 mayıs stadına bekliyoruz ..............!

samsunmania

Zor bir maç ama Samsunum mutlaka kazanacaktır. Samsunda olmak ve maça gelebilmek için neler vermezdim ama imkansız. Statdaki kardeşlerimin kalben yanındayım, bedenen ise televizyonun karşısındayım.En büyük SAMSUNSPOR....Gerisi yalan.

jean

alalim rahatlayalim guven gelsin cok avantaji olacak yenersek inslalah aliriz