Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

yanlışlıkla ilk yarı oynamsam tuttuydu ya la :s

ahmetsefa55

2 liraya 80 lira kazancaktım , tek maçtan yattım.
yeni sezon forması alacaktım...

neyse başkanım alır artık hem özledi beni biliyorum  :-*

##kdc##

Bu arada yeni sezon formasını koliden çıktığı gibi aldım. On numara beş yıldız olmuş çubuklumuz o biçim  >l< :)

berusa55

Theofanis Gekas

şehzadeler baya ön plana çıkmaya başladı bu ara,bu yükselişin sebebi nedir acaba

binikalamadım

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

forumdaki meslektaşlarıma başarılar dilerim

Theofanis Gekas

Ordu yine 55te Samsun diye bağırdı karşılık vermek boynumuzun borcu oldu

mehmet yılmaz

http://www.haberexen.com/samsunspor-hakkinda-cok-ozel-aciklamalar-126245h.htm

Haberexen'e gidip şu yorumu yazan zavallı...
Sürpriz...
Senin kim olduğunu biliyoruz.
;)
Gelip burayı okuyacağını da...  :evet:

mehmet yılmaz

Daha önce şu an adını anmayacağım ve ömrüm boyunca hiç affetmeyeceğim bir ******* vardı. İçimize girmişti, ekmeğimii paylaşmıştık. Aramıza almaya çalışmış, halı saha maçlarımıza çağırmış, insanca davranmıştık. Ama bir yaratıkta şeref, haysiyet, vicdan, Allah korkusu olmazsa ondan bir halt olmayacağı için o büyük birkaç adilik yapmıştı. Neyse...

Benim anlayamadığk  şey de bu. Hadi bizi tanımayanlar sallasınlar da, be terbiyesiz, yüzümüze gülmüşsün, sohbetimizie gelmişsin. top oynamış, maç seyretmişsin. Ne kötülüğümüzü gördün adi herif? Ne yaptık biz sana? Sanki Samsunspor babamızın malı dedik, hngi şartlarda yönetime girdiğimizi akıl sahibi herkes biliyor, günü geldiğinde bırakacağımızı da. Ama o kadar aptalsın ki, bu forumda konuşulan bir ayrıntıyı oraya taşıyacak ve kendini hemen belli edecek kadar aptalsın. Yazıklar olsun lan sana, insan müsvettesi... Delikanlı olsan kimliğinle yazardın oraya ama sorun değil bi bliyoruz kimliğini... ;)

Desiqner

YAŞASIN KÖTÜLÜK  al_sana

Ulan tribünden takımın ,taraftarın derdini bilen adam yönetime gelmiş daha neyin kafasını yaşıyorsun.  al_sana

Serkan

Abi ama bunlar hep senin yüzünden oluyor (!) herkesi elimizden alıp  yapmayin gerek yok diyip büyüklük yaptığın icin boyle oluyor...

mehmet yılmaz

06 October 2012, 00:12:02 #33522 Son düzenlenme: 06 October 2012, 00:18:44 samsuni
Galiba haklısın Serkan...
Bazılarına insanca davranmak olmuyormuş. Ben yanılmışım. :(
Baksana, herif ne kurmuş kafasında.
İlk vukuatı değil zaten. Bildiğin mal.
Yazıklar olsun!!

samsunmania

Bence afişe et Mehmet. Bize yakışmaz deme çünkü kendine bazı şeyeri yakıştırıyorsa bu insan, biz de kimin ne mal olduğunu bilelim.

ChucKeR

abicim bunu yazan kaç yaşında da bu kadar kafanı takıyosun. meyve veren ağaç taşlanır işte bu kadar basit.
bu kadar kafana takma bence, sen bişeyler yaptıkça hiç bişey yapmayanlar bunları yazacak. şöhretin bedeli bu  8)