Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/39023/21605729/1/samsun-daki-olay-abd-televizyonlarina-konu-oldu.aspx

Bu videoda da Amerikalılar geçenlerde Samsun'da denizde görülen şişme kadını bir programda konu etmişler.

fanatik555

SEVGİLİ SAMSUNLU HEMŞERİLERİM
12 EKİM CUMA GÜNÜ SAAT 19:00 DA FUAR İÇİ DERYA DÜĞÜN SALONUNDA BDP Lİ OLAN SIRRI SÜREYYA ÖNDER, FERHAT TUNÇ VE SUAVİ SÖZDE BARIŞ VE KARDEŞLİK DEMOKRASI ADI ALTINDA BİR TAKIM KONUŞMA KONSER YAPARAK SAMSUNLUNUN NABZINI YOKLAYACAKLAR.
SİYASETÇİLERLE DENEDİLER OLMADI, ŞİMDİ SANATÇILARLA DENEYECEKLER. UMARIM YİNE OLMAZ. B UNUN İÇİN SİZ SAMSUNLULARDAN DUYARLI OLMANIZI BEKLİYORUZ. BIRAKIN SARKI SÖYLEMELERİNİ SAHNEYE BİLE ÇIKMASINLAR.
ÇÜNKÜ BURASI SAMSUN HERYER DEĞİL.
YAZAN HERHANGİ BİR SAMSUNLU        bunlarda ne cesaret varmıs arkadas yaaa

yirmiuc

Tufan

Kusura bakmayin ama keske bu ulkedeki herkes Sirri Sureyya Onder kadar durust olabilse sala samani karistirmamak lazim. Ayrica ne demek kursuye cikarmamak irkci misiniz abicim siz?

beşnumara

tufancıım peki bu insanların amacı ne programın içeriği ne olacak burası neresi samsunun bu konuda hassas olduğunu bilmiyorlar mı?

5trawberry

Alıntı yapılan: Tufan - 03 October 2012, 14:07:06
Kusura bakmayin ama keske bu ulkedeki herkes Sirri Sureyya Onder kadar durust olabilse sala samani karistirmamak lazim. Ayrica ne demek kursuye cikarmamak irkci misiniz abicim siz?

Evet ırkçıyız.
Sahadaki zenciye muz atmayız, kimseyi renginden ötürü ötekileştirmeyiz, kimseyi dininden dolayı hor görmeyiz ama kim ki bu bayrağa ihaneti temel alırsa, evet IRKÇIYIZ

Desiqner

Sırrı Süreyya Önder kadar dürüst mü ?
Kusura bakma ama tsk'ya şunu yaptın bunu yaptın diyerekten sallayıpta Pkk'nın karnını deldiği çocuklardan bahsedemeyen adama ben değil aşağıdaki bile saygı duymaz hocam.Hepsinin amacı provakasyon...

ahmetsefa55

siyaset yasak beyler.uzatmayalım.
özelden tartışalım gerekirse.
siyaset bizi böler , ayrıştırır..

5trawberry

Bdp niye mecliste diye yedi yirmidört sövüyorsunuz,sövüyoruz.
Bdp'nin adı geçtiği yerde siyaset yasak diyorsunuz. Benim için Bdp siyaset değil, it kopuk topluluğu.
Vatanı savunmak da siyaset değil.

Desek ki İktidar partisi şu, ana muhalefet partisi şu laf koysak ortaya eyvallah haklısınız.

Jnr.Serkan

Haftaya Sivas-Bursa maçında deplasman tribüne girmeyi düşünüyoruz sınıftaki sadece anadolu takımı tutan çocuklarla. Ads'li 2 tane Samsunsporlu 1 tane karşıyakalı ile tribünde formalarlayız.Sivasın sahasını kapattırmak için elimizden geleni yapıcaz : P

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 October 2012, 15:10:59
Bdp niye mecliste diye yedi yirmidört sövüyorsunuz,sövüyoruz.
Bdp'nin adı geçtiği yerde siyaset yasak diyorsunuz. Benim için Bdp siyaset değil, it kopuk topluluğu.
Vatanı savunmak da siyaset değil.

Desek ki İktidar partisi şu, ana muhalefet partisi şu laf koysak ortaya eyvallah haklısınız.
bdp niye mecliste diye sövmüyorum , aksine keşke hem bdp, hem de barajı geçemeyen diğer partiler mecliste olsalar ve siyaset silahla değil de konuşarak meclis çatısı altında yapılsa diyorum.
bdp siyasi parti olduğuna göre bdp nin adının geçtiği yerde siyaset konu olur.bu da bu sitede yasak.
vatanı en yakın askerlik şubesine başvurarak savunabilirsin sıkıntı yok.

ama bu sitede siyaset yapılması bizi böler kardeşim.
senin düşündüğün gibi düşünmeyenler olabilir.
bizim ortak paydamız Samsun ve Samsunspor.

konular bunun dışına çıkmamalı mümkün olduğu kadar.

ben bazı açıklamalrından dolayı sırrı süreyya öndere karşı belli bir mesafedeyim ancak gözümle gördüm adam taksimin göbeğinde dolaşıyo esnafla sohbet ediyo , yolda insanların dertlerini dinliyo..
kimseyi savunmak istemem ama tepkiyi yanlış yerde yanlış kişilere veriyoruz.
demek istediğim budur.

not : kimseyede cevap vermicem.uzamasını istemiyorum çünkü konunun.

Serkan

kural çok açık bu sitede siyaset yapılması yasak...

sosaka

Kaya

Tüm bdp'lilerin o.çocuğu olması siyaset değil bir gerçek olduğu için sorun yok..  ;)

berusa55

Eser'e forma hediye

Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Teknik Direktör Erhan Altın, tedavi gördüğü Medicana Samsun Hastanesi'nden taburcu olan Boluspor kalecisi Eser'i ziyaret etti. Kar, tecrübeli kaleciye 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti

Samsunspor'un Boluspor ile oynadığı maçta Musa Sinan Yılmazer ile çarpışarak şakak kemiği ve burnu kırılan kaleci Eser Altın tedavi gördüğü Medicana Samsun Hastanesi'nden taburcu oldu. Medicana Samsun Hastanesi'nde Dr. Halil Ürgen tarafından ameliyat edilen Eser, dün taburcu  olurken yanında Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Teknik Direktör Erhan Altın'da vardı. Başkan Emin Kar, kaleci Eser'e üzerinde ismi yazılı 55 numaralı forma hediye etti.

EVİMDE GİBİYDİM
Başkan Emin Kar, "Eser'i futbolcularımızdan ayırt etmedik ve her şeyiyle ilgilendik. İnşallah sahalara bir an önce döner" dedi. Samsun'da çok büyük ilgi gördüğünü belirten  Eser ise,"Öncelikle Başkan Emin Kar ve Samsunspor camiasına bana gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Tedavi gördüğüm süre içinde beni hiç yanlız bırakmadılar. Evimde gibiydim. Bunu ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. Burada Samsunsporlu oldum" dedi.

Kaynak