Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: twitter - 29 September 2012, 16:07:34
yeni bir uşak düşmüş nete  ;D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87875/esra-erol-her-seyden-bahseden-adam-hasan

50 ton fındığı varmış, adam sayılı zenginlerden beyler, trabzonun tapusunu üstüne alacakmış :evet:

cem 55

bu ne arkadaş 3.hafta kartal maçı cumartesi günüydü 5.hafta rize maçı cumartesi 6.hafta denizli maçımız yine cumartesi şimdi program açıklanmış 7.hafta konya deplasmanımızda cumartesi günü biz adamakıllı bi deplasman yapamayacakmıyız ne güzel maça gideriz diyodum bizden başka takım cumartesi maç yapmayacak sanırım saçma sapan program yapıyolar her işi ellerine yüzlerine bulaştırıyo beceriksizler

BigBadMama5552

PTT 1. Lig 7. ve 8. hafta programları açıklanmış. Buna göre Torku Konyaspor ile maçımız 13 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da, Kayseri Erciyesspor ile maçımız 21 Ekim Pazar günü saat 19:00'da.

Kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=16288

TurgayGölbaşı55

SON DAKÍKA : Ankaragücü ligden çekildi :(

usare

samsun 55

ChucKeR

hoca maçtan sonra sinirle söylemiş henüz net bişey yok

Nuri Asan

Arkadaşlar Santranç oyununda şah şahı yiyebilir mi?
Şöyle söylim karşı tarafın şahını sıkıştırdım sadece tek hamle yapabiliyor o hamlesi ise benim şahımla karşı karşıya kalıyor. Yani öyle bir posizyona geldi ki Şah Şah'ı yeme durumu. Lisede oynarken hatırladığım kadarı ile şah şahı yiyemiyordu oyun pat oluyordu yani berabere. Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

emre

diğer şah senin şahının etrafında ki karelere gelemediği için mat olmuş durumda oluyor diye biliyorum  :)

Nuri Asan

emre işte sorun şu: Şah Şah'ı yiyebiliyor mu?

emre

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 30 September 2012, 19:53:10
emre işte sorun şu: Şah Şah'ı yiyebiliyor mu?

Şah şahı yemeyi bırak etrafında ki karelere yaklaşamaz Dolayısıyla da yiyemez. Ama benden daha iyi bilen vardır mutlaka.

ChucKeR

Nuri Asan

Oyun 8 saat sürdü ve itiraz geldi

Theofanis Gekas

son maçlarla beraber 12.liğe geriledik malesef

usare

Başka taş yoksa oyun berabere bitmiş sayılır yani pat...
Şah şahı yiyemez...