TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

@ant55

Orası hakikaten çok özel bir topic oldu; neticede mazisi olan ve aralarında epey maç yapmış olan iki takımın maçı idi.

Bu fotoğrafları da www.samsunspor.biz için Zaman Gazetesinden Selman Eştürkler çekmiş.

Yine aynı gazetenin dünkü sayısında da maça geniş yer ayrılmış ve spor yazarı Hayri Beşer kritik yazmış. TFF Birinci Ligde de olsa, iki camianın ismi önemini koruyor.

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/yazar.do?yazino=589500

celebi

Paylaşım için çok sağolasın samsuni kardeş.

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "admin_"

Bu arada bugün Haber gazetesinde "Cesur yürekler" başlıklı haberde çıkan bu fotoğraf Samsunspor sevgisinin içtenliğini, güzelliğini o kadar güzel ortaya koymuş ki ! İstanbul ve Bursa'dan, başka yerlerden maça giden tüm taraftarlarımızın yüreğine sağlık !

bu fotorafı tam cekmemısler yaklasık 100 kısı vardı orda sadece bagıran ıstanbul grubu var yan tarafta takımı destekleyen bursa grubu en ön sırada 90 dakıka pankart gosterısı yapan kozluklular vardı keske butun kare alınmıs olsaydı aılelerde vardı

celebi

İstanbul grubunun gerçekten de güzel şovları ve tezahüratları vardı

körfez55

Alıntı yapılan: "admin_"
Bu arada bugün Haber gazetesinde "Cesur yürekler" başlıklı haberde çıkan bu fotoğraf Samsunspor sevgisinin içtenliğini, güzelliğini o kadar güzel ortaya koymuş ki ! İstanbul ve Bursa'dan, başka yerlerden maça giden tüm taraftarlarımızın yüreğine sağlık !

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"bu fotorafı tam cekmemısler yaklasık 100 kısı vardı orda sadece bagıran ıstanbul grubu vardı yan tarafta bursa grubu en sırada 90 dakıka pankart gosterısı yapan kozluklular vardı keske butun kare alınmıs olsaydı aılelerde vardı

evet istanbul gruubuyda ama bu kimsenin dikkatini çekmemiş galiba :(

celebi

Alıntı yapılan: "körfez55"evet istanbul gruubuyda ama bu kimsenin dikkatini çekmemiş galiba :(

Körfez 55 o fotoda ki lerin %90 ını İSTANBUL GRUBU oluşturuyor galiba

yönetici

istanbul grubu son dönemde desteğini hissedilir biçimde artırdı, akşama ana sayfada gruba yer veren bir haber hazırlamayı düşünüyoruz

körfez55

Alıntı yapılan: "admin_"istanbul grubu son dönemde desteğini hissedilir biçimde artırdı, akşama ana sayfada gruba yer veren bir haber hazırlamayı düşünüyoruz

teşekkür ederiz çalışmalarımızın değer kazanmadığı bu günlerde sizden bu desteği görmek bizi oldukça mutlu edecektir..

34 SS 1965

tesekkurler admın eger boyle bır calısma yapılırsa bızı cok mutlu edersınız

celebi

Alıntı yapılan: "admin_"istanbul grubu son dönemde desteğini hissedilir biçimde artırdı, akşama ana sayfada gruba yer veren bir haber hazırlamayı düşünüyoruz

Teşekkürler admin gerçekten de güzel olur düşüncesindeyim.İSTANBUL GRUBU GERÇEKTEN ÇOK SES GETİRECEK BİR GRUP OLMA YOLUNDA.

bengülü

işte celil 2. golu attıktan sonra taraftarımızın   yanına gelip tribüne çıktığı an  küçük de olsa güzel bir foto ve hep anı olarak kalıcak bravo büyük kaptan celil

King Of The North

Bu tür organizasyonalra Samsunsporumuzu yalnız bırakmayan İstanbul grubu ne Bengülülere sonsuz teşekkürler.

cem and naz55

kocaelinin bizi yenmesi@-
---------------------------------------
EŞŞEK ATIN ALTILI GANYANDA 1.GELMESİ GİBİ
---------------------------------------
YAZ AYINDA DOLU YAĞMASI GİBİ
----------------------------------
KUZEY KUTUBA YAZ GELMESİ GİBİ
------------------------------
olağan dışı şeylere eş değer gibi yani bu örnekleri çoğaltabiliriz :lol:  :lol:

GençKozluklu

Yukardaki resmi görünce çok şaşırdım. Orada seviçtem çılgına dönen ve avazı çıktığı kadar bağıran şahıs benim :)
İnanılmaz sevinmiştim. Hele kaptanın bu kadar inanması ve seyiciye koşması beni müthiş coşturmuştu. Bu inanç olduğu sürece kimse tutmamaz bizi.

GENÇ KOZLUKLULARIN çektiği resimler

Devre arası çekilmiş foto
http://www.kozlukkoyu.com/Moduller/Gallery/Goster.asp?id=793
http://www.kozlukkoyu.com/Moduller/Gallery/Goster.asp?id=792
GENÇ KOZLUKLULAR maç öncesi iftar sofrasında
http://www.kozlukkoyu.com/Moduller/Gallery/Goster.asp?id=791

Not: Admin kardeş bu resimlşeri bu forumda direk yayınlarsan sevinirm. Nasıl gönderdiğiniz bilemediğimden bu şekilde kopyaladım

Hayırlı geceler

berusa55

Alıntı yapılan: "bengülü"
işte celil 2. golu attıktan sonra taraftarımızın   yanına gelip tribüne çıktığı an  küçük de olsa güzel bir foto ve hep anı olarak kalıcak bravo büyük kaptan celil

sevgili bengulu...harika bir resim.ama bunu buyuk olarak nasıl görebilirz.resmi tıkladığımız zaman acılan image sayfası var ya hani orası upload yeri değil mi?yani ben bu resmin buyuk halini görmek istiyorum.yardımcı olursan sevinirim