PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 15 September 2012, 18:41:59
gollerin ikisinde de ozanın hatası var

2.golde kendimi kaybetmişim, golü kafamda kurgulayamıyorum.

Ama ilk golde hata varsa o da Musa Sinan'ındır. Ozan altı pasın içinde boş kalmış oyuncuya kademeye girdi, onun boşalttığı yere Musa Sinan gitmedi. Daha doğrusu top ortalanınca uyandı ve gitmeye çabaladı, ama yetişemedi.

samsunsporlu1994

Geçen sene Serdar Özkan neyse bu senede Erdem Şen aynı. Adam her aldığı topu kaybediyor. Tamam daha 3.hafta ama bir futbolcu her aldığı topu kaybetmez. Turgay Gölbaşı desen ne yaptığını anlamakta zorlanıyorum. Ben takımımızın kalitesinin bu olduğunu düşünmüyorum. İnşallah toparlanırız. Kimse eleştiri olarak algılamasın,sadece maçın içinde gördüklerimi anlatıyorum. 50 gün öncesine kadar ortada takım yoktu. 3 haftada alınan 5 puan iyidir.

Desiqner

Hoca Erdem'den formayı alıp Nsumbu'ya vermezse daha başımızı çok vururuz duvarlara.
Ayrıca hoca şu klasik takım yatırmadanda vazgeçmeli.Ya arkadaş 2'yi atmışsın git üzerlerine gelecek gol ama bekliyorsun....
Yeminle bütün günüm zehir oldu bu nedir ya.

FaTiH_HaN

kafadan 2 gol yiyip maçı kaybetsek bu kadar koymazdı deplasmanda aldığımız 1 puana sevinemiyoruz, o sahaya atlayan arkadaşta artık götüne kına yakabilir, ilk 2 içinde olup bolu maçına kapalı gişe çıkacağımıza şimdi neleri konuşuyoruz  :kafa:

target_t.t.b

deplasmanda öndeyken yapılacak en iyi şey topu ayağında tutmayı başarabilmektir.bunu orta saha yapar.erdem,hakan,turgay bizde bunlardan hangisi yapar?mehmet sak ahmet arı musa nsumbu takımı bi an önce bunlardan biri veya birkaçının monte edilmesi lazım.

ethm55

Erken Havaya Girmemekde Yarar Var. 2 Hafta ' da 4 puan yaptık diye Kartala Şampiyonluk maçına gittiğimiz'i sandık ama işin gerçekleri de var bu takım yeni hoca yeni yonetim yeni 3 hafta 'da daha 5 puan super . Sezon başı soyleseler 3 hafta 5 puan yeminle zor derdim . Kesinlikle bu havaya kapılmamız gerekiyor . İlk Hedef kimse yakıstırmasa da Kümede Kalmak olmalı  ;) Sonra play of olursa Şampiyonluk.

yilmazselcuk55

Tamam Hocada da Hata var ama  artık Tribünlerinde Kendine Çeki Düzen Vermesi Gerek Klüpte Para Yok Diyoruz  Adamlar Sahaya Atlıyo  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Şehr-i Müdafaa Yapıyosun Şehrini Koruyosun Eyvallah Ama Bi taraftanda Takımına İhanet Ediyon Onu Nasıl Yapıcazz !!!

berusa55

15 September 2012, 19:17:10 #427 Son düzenlenme: 15 September 2012, 19:28:12 berusa55
AlıntıSamsunspor ‏@SamsunsporTT
@DoganATLI doğan abi adam sahaya atlamadi polis aldı. Bilin öğrenin.. Onu sahaya sokan polisi bulun. Kapıdan geçti..
https://twitter.com/SamsunsporTT

Maçtaki bir kardeşimizin twiti. Dediğine göre tribünde bir karışıklık olmuş ki polis onu alıp kapıdan sahaya indirip dışarı çıkarmak istemiş. Sonradan giren de götürmesini engellemek içindi anlaşılan. Ne kadar doğru bilmiyoruz.

Sioux

Gerizekali bir sisko tum emekleri mahvetti. Kulup para cezasi da yiyecektir. Samsunspor'a dusmanlik edenin yapacagi birsey bu

Stoper

"Olabilir" bu tip sonuçlar.Futbolun içinde var böyle durumlar fakat takım 3 pas yapamazken,bitmiş,tükenmiş orta sahaya değişiklik yapılması gerektiğini biz burdan görürken Erhan hocanın hamle yapmaması hayret verici,amatörce.Tavşanlı maçında olduğu gibi oyuncu değişikliklerini zamansız yaptı sayın Altın.

Musa Aydın ve Nsumbu umarım toparlar orta sahayı.Takımın en zayıf bölgesi orta saha.

cembaba

Kaybettiğimiz 3 puandan daha fazlası...

Samsunspor'umuz 15 günlük aradan sonra ilk defa sevenlerinin karşısına çıktı. İstanbul ve çevre illerdeki taraftarlarımız Kartal Stadyumu'nu kendi evine çevirdi. Erhan Hoca, takımımızla oynamadı. İlk iki maçın 11'ini sahaya sürdü. Baktığımız zaman takımımız mücadele gücü yüksek bir yapıyla sahadaydı.

Defansımızdaki kurgu oturdu diyebilirim. Fakat Kere dün gününde değildi. Özellikle, bir iki pozisyonda açık verdi. Orta sahamız ilk yarı dirençli bir futbol sergiledi. Maça çok istekli başladık. Nitekim 8. dakikada Hakan Arslan'ın hazırladığı pozisyonda Adem Sarı golünü yazdı. İlk yarıyı bu şekilde önde kapattık.

İkinci yarının hemen başında Hakan Arslan, ceza sahası önünde önüne düşen topa süper vurdu. Müthiş bir gol attı. Takımımız bu bölümden sonra oyunu kontrol etmek için oynadı. Fakat bunu pek beceremedi. Orta sahamız düşünce, defansımız çok zorlandı. Pozisyon yemeye başladık. Birkaç pozisyon kaçırdıktan sonra Kartalspor daha da yüklenmeye başladı.

Bu bölümde Erhan Hoca oyuncu değişikliklerini son dakikalarda kullanmak isterken, düşen orta sahalar için Canberk'i oyuna sokarak, kontra ataklardan gol bulmak istedi. Fakat bunda başarılı olamadık.

Bunun nedeni kendini bilmez bir taraftarın sahaya atlayarak, anormal derecede saçma bir davranışda bulunması oyunun soğumasına sebep oldu. Oyundan kopan takımımız 89 ve 90. dakikalarda iki gol yiyerek, sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrıldı.

Her Samsunspor Taraftarı gibi bende skora üzüldüm. Üzülmemin sebebi sadece kaçan 3 puan değil, yıllarca uğraşıp, oluşturmaya çalıştığımız taraftar profilini zedeler şekilde gerçekleşen bu davranışlardır. Dakika 70'de, 'yendik mi?' şeklinde yapılan tezahürat da cabası. Bunlar her Samsunspor Taraftarına ders olsun.

Kaçan 3 puandı ama, kaybettiğimiz inanın daha fazlaydı. Rahat rahat aldığımız maçı son dakikada verdik. Sağlık olsun. Bolu maçında tribünler dolacaktır. O coşkulu taraftarımızla Bolu maçından 3 puan almak zorundayız...

muzaffer4

keşke 2-0 yenilsedikte son 2 dk 2-2 yapsaydık.

Lusage

İki sezon önce ki Kartal maçının aynısı.. Biz 10 kişi kalmış Kartal.. Onlar şampiyonluğa oynayan Samsunspor gibiydi.. Topa sahip olan ama Burak ve sağ beklerinin direkten dönen şutu dışında pozisyona bile giremeyen bir takıma karşı skoru koruyamadık.. Çanakkale Geçilmezin en büyük oyun kurgusu olduğu şu ligde hala kaleden çıkıp ortaları peynir ekmek gibi toplayacak bir kalecimiz yok.. Soner iyi bir kaleci olabilir ama asla bizim kalecimiz değil. Bizim kalecimiz ilk golde ki ortalanan topu çıkıp almalıydı. Bir vuramazlar iki vuramazlar üç üstüne vururlar tutarsın ama her zaman şans senden yana olmaz.. Ozan'a ise tek diyeceğim. Umarım üstüne koyarak gidersin ve bir Adem olmasanda Orhan kadar kötü olmazsın.. Sefa'ya ve Erhan hocaya denecek bir şey yok zaten.

Sağlık olsun diyeceğim de sağlığımızı bozuyorsun be Samsunspor'um..

Theofanis Gekas

genç yaşta kanserden ya da veremden gidersem sebebi Samsunspordur,daha yeni toparlanıp yazabiliyorum hala beynim zonkluyor,keşke 2-0 yenilseydik kafadan

lato

Şimdi staddan geldim suç ne hocanın ne de takımındır Samsun'dan bu kadar adam çekirdek çıtlamaya gelmiş. Yemin ediyorum gelenlerin yüzde 90u ne yaptığını bilmeyen çoluk çocuk bu taraftar beraberliği bile haketmedi keşke yenilseydik adamları beleşe alıştırmışız yatmaya stada geliyorlar bir de takıma ceza aldırıyorlar biz önde götürürken Samsun'un sesini hiç duyan oldu mu acaba takıma kesilen cezayı götürün reisiniz ödesin s..ti bıraktı takımı kafayı çekip gelmişler maçta bir an olsun bağırmadı bu olayı çıkaran çocuk biz çok daha kötülerini hakettik inşallah taraftar kendini düzeltir böyle çoluk çocukla deplasman yapıp rezil olacaksak gerek yok bırakalım topçular kafaları rahat oynasın.. Emin Kar gibi bir adama yaptığınız bir saygısızlıktır bu Allah hepinizi ıslah etsin