TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

berusa55

hask...tr ipne!akıllı konus serfsz...aldınız alacağınızı yine!kolpa körfez seni!

Çaðrý55

la hodrimaymun ayrıca kocafafalar insanlıktan nasibini almamış ramazan günü böyle küfür eden insan kaybollan mal

Çaðrý55

la bu kocakafalar çok komik yav kendilerini beğenmiş ukela herifler klavyeden delikanlılar hersene koy yine anlamasınlar boşuna kocakafa demiyoz :D  :D

hasselbaink

küfür eden kuşbeyinli gittiğine göre biz de editleyelim.

Çaðrý55

kocakafa kaybol kolpa insanlar adi herif mekansızmış insan olsan adam gibi yazarsın sie ramazan günü sövdirme beni hıyarto

samsunlu_alemdar

hodri maymunun yenilmek kanına dokundu sanırım sanal alemde artistlige dewam nasıl olsa klavyeden hesap sorulmuooo ama bir yerleri yiyosa eger gelsin samsuna.ayrıca kocaelinde samsunsporu destekleyen kardeşlerimizin alkış tutan ellerini beste yapan agızlarını yol tutan o ayaklarını allah her turlu kazadan beladan korusun yarabbimmmmmmm.BİZLERE NİCE KORFEZ GALİBİYETLERİ NASİP ETSİNNNN?

AMİNNNNNN

METE

lan olum aq cocukları hayla konusuyonuzmu si...lınce bseyler oluyo sıze nerdesınız laa hanı adammısınız sızz dısarda pasalar gıbı gıttık nerdeydınızz MAYMUNLAR....HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE BIZDE SIZE GULUOZ AQ NE OLCAK....

HERZAMANNNNNNN HERYERDEEEEE EN BUYUKKKKK SAMSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CarSambaLi.Lord

FLaŞ FLaŞ körfeze Gömdük ßatırdık aCıttık CanLarını Sezginin aSkerLeri KoCaeLi Meydan MuhareßeSinden gaLip AyrıLDıLar.Zamanında KürŞad 300 kiŞi iLe KaLeyi ßaStı ßiz iSe 80 kiŞi iLe iSmet PaŞa Stadını ßaStık... KoLpaLı Ahmet :) demiŞ 80 kiŞinin SeSi Çıkmıyordu :) Sen git Onu evdekine Sor ßakayım SeS Çıkıyomu Çıkmıyormu die :)

salihcakir

arkadaşlar hodrimeydan nickli arkadaşın üyeliği silindi şimdi. her ne şartta olursa olsun lütfen küfür etmeyelim.

samet

King Of The North

Samsun büyüktür küfür etmez ama ..... affetmez.

AntZ

Samsuni, Timofte ve ismini hatırlayamadığım bir kaç arkadaşımın bir taraftar sitesinde Kocaeli topiğinde yazdıklarını okudum ağzınıza, elinize, yüreğinize sağlık...

Gerçek Samsunspor taraftarının nasıl olduğunu göstermişsiniz...

Ordaki bir takım Kocaeli taraftarına da teşekkürler... Ama diğer taraftarlarının onlardan öğreneceği çok şey var..

celebi

Alıntı yapılan: "Ant55"Samsuni, Timofte ve ismini hatırlayamadığım bir kaç arkadaşımın bir taraftar sitesinde Kocaeli topiğinde yazdıklarını okudum ağzınıza, elinize, yüreğinize sağlık...

Gerçek Samsunspor taraftarının nasıl olduğunu göstermişsiniz...

Ordaki bir takım Kocaeli taraftarına da teşekkürler... Ama diğer taraftarlarının onlardan öğreneceği çok şey var..

evet o yazıları bnde okudum teşekkürrler arkadaşlarım

nomak55

arkadaslar bende orada mactaydım gercekten samsunsporda gelismeler olumlu takım cok iyi mücadele ediyor iyi de oynadık kaleci orta saha forvet hepsi iyi bunları konusalım bize ne onlardan kendilerine baksın aspirin kocaeli bu takıma güvenelim destekleyelim yeter

yönetici

Maçı izleyemeyen ya da tekrar izlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki kullanabilirler. Geçen yılki maçta olduğu gibi Kocaelispor forumundan cizbudak rumuzlu arkadaş D Spor görüntüsünü capture etmiş.

Bilgisayarına indir: (10.3 MB)
http://s1.sharetor.com/tr/down/31026079xt0

Bu arada bugün Haber gazetesinde "Cesur yürekler" başlıklı haberde çıkan bu fotoğraf Samsunspor sevgisinin içtenliğini, güzelliğini o kadar güzel ortaya koymuş ki ! İstanbul ve Bursa'dan, başka yerlerden maça giden tüm taraftarlarımızın yüreğine sağlık !