Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Ayberk - 28 August 2012, 10:42:08
şimdi linç edilmekten korkuyorum ama; 2. öğretime giden arkadaşlar zaten bu durumu bilerek gidiyorlar. açıkçası ben bir mağduriyet görmüyorum, zira normalde 5'te biten mesaiyi gece saatlerine kadar uzatınca belli bir fark alınması normal bence. ama ne yapılabilirdi, madem 1.öğretim harçlarını kaldırdın 2. öğretim harçlarında da aynı oranda indirim yapılabilirdi.

Tabiki bilerek gidiyor ama 1. öğretime puanı yetmeyip 2. öğretim yazanlar var şu an bir mühendislik bölümünün senelik harç ücreti 1500-2000 TL. arası 2. öğretime gidenlere burs hakkıda tanınmıyor, tabiki mesai saati dışında eğitim görüldüğü için belli bir fark olacak ama bu rakam bence çok abartılı dediğin gibi 2. öğretim harcını 1. öğretim fiyatına indirilirse mağduriyet giderilmiş olur.

lucarelli

2. öğretimin asıl çıkış noktası maddi durmu iyi olmayan öğrencilerin hem çalışıp hem okuyabilmesi. ancak ülkemizde maalesef insanların kazandığı para her zaman harcamak zorunda olduğu temel ihtayaçlarına bile yetmiyor ki nerde 1500-2000TL arası harcı ödesin.
1. öğretim harçları kaldırılırken, keşke 2. öğretimler için de en azından %50 indirim yapılsaydı.

Ayberk

aynen, önceki durumda zaten bildiğin soygun vardı da, şuan 2. öğretim ücreti makul seviyeye çekilirse herkes razı olur sanırım

cgr

yine karıştırdın la ortalığı ayberk :D

King1965

bu harc olayı bana yaradı ya :) lisede 5 para verme :) orta okulda 5 para verme :) Unıdede  vermeden baslıyorum super  :P :P :P

Burak

ya arkadaş normal zamanlarda ödediklerim koymadı da 5. senede yüzde 50 6.senede yüzde 100 zamlı ödediklerim fena koydu toplamda 4 ders için 1 seneliğin 2 katı ücret verdiydim ya la :)

Jnr.Serkan

Ben mühendislik fakültesindeyim harç 1.5 milyar.Yazık günah paraya.İlk öğretimlere bedava bize 1.5 milyar.Artık gece okuldan çıkarken lambaları bile biz kapatalım giren çıkan bize nasılsa

emre

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 August 2012, 11:22:25
Ben mühendislik fakültesindeyim harç 1.5 milyar.Yazık günah paraya.İlk öğretimlere bedava bize 1.5 milyar.Artık gece okuldan çıkarken lambaları bile biz kapatalım giren çıkan bize nasılsa

Çelebi abin gibi bölüm 1. si ol 1. öğretime geçiş yap ;)

Jnr.Serkan

Zaten geçiş yapmak için elimden geleni yapıcam,-30 derecede adamın sümüğü donar

cgr

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 August 2012, 11:28:12
Zaten geçiş yapmak için elimden geleni yapıcam,-30 derecede adamın sümüğü donar

Nerdesin ki la sen :)

King1965

Bank asyada galibiyete 300.000  tl mi veriliyor ?

emre

Alıntı yapılan: cgr - 28 August 2012, 11:29:59
Nerdesin ki la sen :)

yarı yiğidoydu tam oldu, artık ünili yiğidoları kovalar..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: King1965 - 28 August 2012, 11:31:01
Bank asyada galibiyete 300.000  tl mi veriliyor ?

yok öyle bir şey

Jnr.Serkan

babasamsunlu