PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

celebi

takım fena değil eksikleri var ama olsun daha iyi olacak inşaallah

evolution55

olsun sezona puanla başlamak güzel..... :ok

tebrikler Samsunspor'um ,daha da iyi olacaksın ilerleyen haftalarda.... >l< >l< >l<

Sadece Samsunspor

Lan bu takımın kaderimi nedir ya son dk yedik yine gülmek bize haram.

FaT1h

Ne şans arkadaş ya, son dakka gol mu yenir. İnşallah ilerde bu puanları aramayız :(

furkan5534

2. yarı kötu basladık.son dakıkalara dogru cok gol kacırdık 3 puanı elımızle verdık resmen  :( ama takım bekledıgımızden cok daha ıyı .umut verıyor ınsana  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

55_OrHaN_55

Hakem tam bir o.ç. olduğunu gösterdi. rakibin bütün sertliklerine göz yumdu. maç 1-1 olduktan sonra serkana kırmızı kart gösterip göz boyuyor. daha önce gözünün önünde ne fauller yapıldı hepsini es geçti. her şeye rağmen 3 puan almamızı hakem engelledi kısacası. hele canberk'e yapılan engelemede hem faul, hem de kart vermeliydi.

cezayir55

hakan arslan oyunda olsaydı abdi o topu ümite indiremezdi

lucarelli

son dakikada yazık oldu ama sağlık olsun. 1-0 iken Adem'in kaçırdığı bir pozisyon ve yine 1-0'da Uğur'un uygun durumdaki Halil İbrahim'e aktarmadığı bir top ile belkide rahat galibiyeti kaçırdık. Bu takım iyi yerlere gelecek.  Lokman ve Halil İbrahim'i çok beğendim. Canberk de iyi olacak. Bana Celil'i anımsattı. Eğer Şenol bankasyadan çıktığımız sene Hakan Bayraktar'ın görevini yapabilirse ve bitirici bir forvet alınabilirse bu yıl bile süper ligi zorlayabiliriz.

cem 55

Alıntı yapılan: evolution55 - 25 August 2012, 21:57:43
olsun sezona puanla başlamak güzel..... :ok

tebrikler Samsunspor'um ,daha da iyi olacaksın ilerleyen haftalarda.... >l< >l< >l<

abi olacak takım mücadelesiyle bugun o ışıgı verdi de ben bu bencillige takıldım kaldım bi pozisyonda ugur tülemen bi pozisyonda erdem yana pası yuvarlasa adam karşı karşıya kalıp golu yapacak kaleye şut deniyolar anlamadım gitti bugun lokman çok iyiydi ozan ında söylenildigi gibi defansif müdehaleleri yerindeydi kere de ptt 1.lig için iyi transfer ben biraz erdem ve şabanı silik buldum onlarda zamanla insallah açılacaklardır  musa sinan da hakan koçaslan gibi durduk yere faul yapıp duruyo böyle oynarsa çok kart görür ugur tülemen ve adem ikisi de bana agır gözüktüler bir forvetle  forum tabiriyle inceci 10 numara takıma şartlar dogrultusunda bence monte edilmeli

55.hakan

Durduk durduk son dakika gol yedik ileride boş adama pas vereceğimize herkes gol atıp kahraman olma peşinde.Erdem Şen ve gol atmasına rağmen Musa Sinan'ı beğenmedim.Özellikle Erdem Şen bir alt lig oyuncusu defansımız iyi Kere ve Lokman hatasız oynadı ama ileri ve orta sahada çok eksiğimiz var özellikle topu ileriye taşıyacak oyuncu eksikliğini hissettik.

cezayir55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 August 2012, 22:06:48
Durduk durduk son dakika gol yedik ileride boş adama pas vereceğimize herkes gol atıp kahraman olma peşinde.Erdem Şen ve gol atmasına rağmen Musa Sinan'ı beğenmedim.Özellikle Erdem Şen bir alt lig oyuncusu defansımız iyi Kere ve Lokman hatasız oynadı ama ileri ve orta sahada çok eksiğimiz var özellikle topu ileriye taşıyacak oyuncu eksikliğini hissettik.
en büyük skıntı forvette  ne adem ne uğur bu takımın yükünü kaldıramaz

yirmiuc

55_OrHaN_55

İyi bir Şenol Demirci bu takımı uçurur. Ahmet Arı, Mehmet Sak, Burak Çalık gibi isimler ve yapılacak 1-2 etkili transfer de bu sene süper lige çıkmamıza rahatlıkla yeter kanaatindeyim.   

Sol Açık

Bence takım hiç fena değil. Kalecilik özel bir pozisyon olmadı, ama kalecimiz hata da yapmadı. Savunmamız taş gibi. Lokman, Kere çok iyiydiler. Şaban duran toplarda ve hücuma çıkışlarda iyi. Ozan ileriye çıkmadı, ama bence savunmada, kademelerde oldukça iyiydi.

Hakan ikinci yarıda iyiydi. Görünen bu sezon biraz daha fazla hücuma dönük oynayacağı şeklinde. Turgay bildiğimiz gibi. Erdem çok yeterli değildi, ama bence kumaşı iyi. Musa Sinan gol bölgelerinde etkili göründü, savunması ve kondisyonu bence yetersizdi, zaten hoca da kenara aldı. Halil İbrahim hem güçlü, hem hızlı, potansiyeli iyi, ama açık ki tecrübesi eksik. Ama nazar boncuğunu haketti. Canberk kesinlikle hızlı, topla oynamayı seven (biraz abartma potansiyeli de var), rüzgar gibi ama fiziği zayıf. Ben Canberk'i de çok beğendim.

Hücumculardan Adem yetenekli olduğunu gösterdi, orta sahaya dönük de oynayabiliyor, ama ikinci yarıda girdiği pozisyonu atmalıydı. Mehmet Uğur tipik bir pivot santrafor, daha fazlasını beklemiyordum, beklememek gerek.

Özetle, ben takımımızı oldukça beğendim. En azından benim beklentimin üzerindeydiler.

Ama en çok seyirciyi beğendim. Sürekli takımı desteklediler. İç sahada oynamak budur işte! Takımın, hata yapma korkusu yaşamadan stressiz oynamasını sağladılar ve desteklediler. Helal olsun... Tek üzüntü 3 puanın kaçması, o da sağlık olsun...

cezayir55

savunmanın iyi olması sevindirici  süperlige çıkan takımlar savunmasıyla çıkarlar