PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

lucarelli

İnşallah kazanacağız. Bu yıl takımdan çok umutluyum. Geçen yılki takımdan daha çok heyecanlandırıyor beni. Ne varsa kendi çocuklarımızda var

FaT1h

King1965

ulan gece den berı uyuyamıyorum su saatler gecsede onceden gıtsek stada

lato

İnşallah 3 puan bizim olacak ama olmazsa da herkes yanındakileri uyarsın takımı her koşulda tribüne çağırıp alkışlayalım koca sezon var önümüzde diğer maçlar için futbolculara moral olur

Tufan

stresten boynum tutuldu, yüzümde sivilce çıktı, garip bir heyecan var.
Soruyorlar takım ne yapacak diye hiç birimiz bilmiyoruz kendimiz için bile kapalı kutuyuz, sabretmemiz lazım Tavşanlı dişimize göre bir takım 3 puan şahane olacaktır.

fanatik samsunsporlu

Jnr.Serkan

Erken bir gol maçı çözer.Tavşanlı daha oturmuş bir takım.Galibiyet harika olur,beraberliğede kimse hayır demez herhalde.2-1 gibi bir skor bekliyorum gollerde Adem Sarı olacak

özkan

furkan5534

yarı malatyalı yarı trabzonlu olan müdürümden maç izin istedimmm ve izin verdi  :) :) gerçekten şaşırttı benı :D:D:D

King1965

iddaa oynayacagım samsunsporumuza verdım ama elım gıtmıor oynamaya su ılk hafta oynansında goz tepe macında ooynarım

ugrass

celebi

şehirde hava nasıl şu anda akşam staddın dolum olayı nasıl olur acaba

ahmetsefa55

şu anda hava güneşli hafif rüzgar var.

maçın havasına girmiş bir kişi bile göremedim daha  :)

ama daha erken 2 3 saat sonra çiftlik tarafları canlanır  :evet:

King1965

3 saat sonra gorursunuz kırmızı beyaz formalı taraftarı

Ahmeti

Alıntı yapılan: celebi - 25 August 2012, 12:23:56
şehirde hava nasıl şu anda akşam staddın dolum olayı nasıl olur acaba

Herkeste bir özlem var maçın akşam 8 de olmasıda iyi oldu tahminime göre ortalama 10 bin kişiye oynarız.