PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: King1965 - 24 August 2012, 15:43:36
ayberk ne farklı guvenlık tedbırlerı ya . bursa twenteyle oynuyor asıl bu macda guvenlık hat safada olması lazım . Biz dandk ligde dandik takımla mac yapacagız bu macda guvenlık onlemı asıl fazla olmamalı

samsunda stada bizde zamanında soktuk bayrak ve direklerini 4 avukat arkadaş ben ve 2 yönetici abimiz o gün tutanak hazırladık sorumluluğu alıyoruz diye , şu an için bu riski alabilecek durumumuz mevcu tdeğil , en ufak taşkınlık yada olayın bana maliyeti 10000 ve üzeri bu sadeece ceza , sonraki maçın güvenlik kriterleride annda değişiyor dolaylı olarak ...

falan falan yani king
bende isterim trübünün en büyük güzelliğinin bayrak ve  pankartlar olduğununun gayette farkındayım .. şimdilik böyle ilerleyen zamanlarda bir şeylerin değişmeyeceği ne malum değilmi  :ok

5trawberry

Bu olay sadece bizde.
Mesela trabzonda görev yapan polis bir arkadaşım vardı, meşalelerin bayrakların maçtan önce yönetim destekli stada sokulduğunu söylüyordu. Arama yapıyoruz kimse hiç birşey sokamıyor içeri, maç başlıyor bir bakıyoruz meşaleler yabancı maddeler, bayrak sopaları uçuşuyor diyordu.

King1965

saten senı anlıyoruz abı sorun samsunda ! samsunsporda degıl

babasamsunlu

aynen katılıyorum kardeşim. terörist muamelesi yapmaya devam ediliyor.
ama şimdilik biz sessiz sakin yolumuza devam etmeliyiz.
yeri zamanı gelince herşeyin bir hal yolu bulunur..

muzaffer4

samuray

ptt liginde bu sezon maliyet açısından son sıralardada olsak öyle yüksek maliyetli takımların sezon sonları çoğu hüsranla bitmiştir bu sezon takımımız herkes için kapalı kutu gibi bu ligin süpriz takımı görünümündeyiz sanki iyi başlarız inşallah üç puan bizim olur

Jnr.Serkan

Hakemin ilk resmi maçıymış.Twitter'da  yazılarını gördümde epey heyecanlı.Bizim lehimize baskı altına almalıyız,eminim etkilenecektir

HoliganSamSunLu

taraftar çok önemli rol oynayacak kesin olan şey bu dolu tirübünler ve coşkulu tezahuratlar takımada rakibede hakemede etki edecektir.

burakbas

Giresundan geçen sezon bir çok maçımıza gelen oda arkadaşımın az önceki mesajı :

" düşerken yanındaydım yarın da çıkışımız olsun , yarın maçtayım kardeşim...  "  :( :( :(

bu adam Giresunlu, Giresunsporlu. Maç için gelecek ve geri dönecek.  Samsunlu olup da maça gelmeyenlere kapak olsun...

Desiqner

kalptenþimþek

Desiqner

Alaçam'dan gelen kimse olmadığı için maçta olamayacağım.Şuan çok üzgünüm ama yapacak birşey yok tvden destek vereceğiz.

BigBadMama5552

Ben de çok istediğim halde gelemiyorum, ama saat 20:00'de atkım ve formamla TV başındayım.

furkan5534

mac saatınde işteyım malesef  :( :( :( çatlamak üzereyim.bakalım maça ilgi nasıl olacak.mackolike falan bakıyorum oylamada %80 SAMSUNSPOR %15 linyit %5 beraberlik  :) inşallah..

mehmet yılmaz

Üç puanın üç puandan daha değerli olacağı bir maç bu. Eğer lige kazanarak girersek hedeften tutun da ilgiye kadar pek çok konuda önümüz açılır. Takım tam olarak hazır değil ama gücümüzün son raddesine kadar harcayıp, o sahadan galip ayrılmamız lazım. Allah mahcup etmesin.