Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

19 August 2012, 23:42:28 #32295 Son düzenlenme: 19 August 2012, 23:59:18 ##kdc##
capcanlı reyiz.
bu arada villa oyuna girdi yazdı golünü. Bu adamın ayaklarını öpse yeridir barca tribünleri

lato

ntvspor şifreli gösteriyo ne iş anlamadım :o

cezayir55

twitter

19 August 2012, 23:50:59 #32298 Son düzenlenme: 19 August 2012, 23:59:58 twitter
Levante maci basliyor birazdan. Canli

Gekas 11'de degil

samsunsporlu1994

Gekasa yakisir Cok kaliteli profesyonel ve cana yakin bir futbolcu Gittigi Levante takimi da kaliteli bir takim insallah basarili olur Zaten dunyanin tanidigi bilinen bir oyuncuydu Ispanya Liginde de attigi gollerle daha cok on plana cikacaktir

beşnumara

Allahını seven üstüme toprak atsın .

buonanotte

5trawberry

Abi ben boşa demiyorum. Yutupda arifin mançıstıra attığı gol  , SS.biz'de samsunsporlu1994

heryerde karşısınızda.

lato

levantenin kaleci tekvandocu çıktı keşke olimpiyatlara bunu yollasaymışız ;D

cem

Alıntı yapılan: muhalif - 19 August 2012, 15:44:02
http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/on-yildir-sahip-cikiyoruz/8281.html
bu sitede onun haberide yapıldı ya yazık bizi adaM YERİNE KOYMAYAN BİR ADAM BU bu sitedde haber olduya adminlerden isteğim silin hesabımı ey rahmetli seni çok arıyorum senin samsunsporluluğuna hayranım benim samsunsporluluğumu sen biliyosun gerisi tın utanıyorum ben

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cem - 20 August 2012, 04:45:13
bu sitede onun haberide yapıldı ya yazık bizi adaM YERİNE KOYMAYAN BİR ADAM BU bu sitedde haber olduya adminlerden isteğim silin hesabımı ey rahmetli seni çok arıyorum senin samsunsporluluğuna hayranım benim samsunsporluluğumu sen biliyosun gerisi tın utanıyorum ben
valla burda bana mı salladın anlamadım ama spor bakanı açıklama yapmış bizim hakkımızda.
bende paylaşayım da herkes görsün dedim.yanlış mı yapmışım ?

muzaffer4

Serkan

Alıntı yapılan: cem - 20 August 2012, 04:45:13

Bundan sonra hesabımı silin diyen rahmetli teoman abinin ismini kullanan herkes silinecektir...

lato

Biri bakanı durdursun bu kadar desteği Samsun'un kotası kaldırmaz böyle devam ederse şampiyonlar liginde final oynatacak bize ne büyük adam al_sana

GökhanÇağlar

Bakan efendi hiç boşa konuşmasın.3 kongre oldu hangi birine geldi.Yardım yapacaksa alsın 500 kombine cebinden dağıtsın taraftara.