Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Başka bir isim yazmamış. Abdulkadir Özgenin Samsunsporun gündeminde olduğunu yazmış. Bu arada dün tesislere gittim antremanı izleyemedim ancak idman sonrası bazı basından abilere sorduğumda takımın hazır olmadığını orta saha ve forvete takviye yapılması gerektiğini söylediler.

cezayir55

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 21 August 2012, 14:55:07
Başka bir isim yazmamış. Abdulkadir Özgenin Samsunsporun gündeminde olduğunu yazmış. Bu arada dün tesislere gittim antremanı izleyemedim ancak idman sonrası bazı basından abilere sorduğumda takımın hazır olmadığını orta saha ve forvete takviye yapılması gerektiğini söylediler.
ben idmanı izledim sabahi yorumumda  zaten söylemiştim orta saha ve forvetin yetersiz olduğunu :evet:

samsunsporlu1994

Bu haftaki Tavşanlı maçına Adem Sarı ve Uğur Tülümenle çıkacağız bu yavaş yavaş kesinleşti. Ancak bu hafta sonu takviyeler yapılırsa 2. Haftada oynayacağımız Göztepe maçına yeni transferlerle çıkabiliriz. Mehmet Sakın hafif sakatlığı olduğunu öğrendim. Sanırım hoca Tavşanlı maçında onu riske etmeyecek. Samsunspor şu an tam anlamıyla kapalı kutu. Bu haftaki maçta seyretme imkanı bulacağız. Bu arada yapacağımız 1 forvet ve 1 orta saha transferinin kaliteli olması takımında kalitesini arttıracaktır.

ultrasamsun55

formalar ne zaman çıkacak son 4 gün

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ultrasamsun55 - 21 August 2012, 15:31:13
formalar ne zaman çıkacak son 4 gün
4. veya 5. hafta diye biliyorum.

Desiqner

Sercan

ultrasamsun55

tff tarafınfan bi sorun olmasın

BigBadMama5552

21 August 2012, 19:46:43 #32348 Son düzenlenme: 21 August 2012, 19:52:25 BigBadMama5552
Peki yeni formalar çıkana kadar takım maçlarda geçen sezondaki formaları mı giyecek?

burakbas

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 21 August 2012, 19:46:43
Peki yeni formalar çıkana kadar takım maçlarda geçen sezonki formaları mı giyecek?

formasız oynayacağız.  :deli: :deli:

muzaffer4

geçen sene o kadar dedik formayı çıkarın çıplak oynayın diye kısmet...

BigBadMama5552

En özgün forma bizimki olur o zaman.  :deli:

Tufan

Batıparktaki teleferik saat kaça kadar çalışıyor bilen var mı?

cezayir55

Alıntı yapılan: Tufan - 21 August 2012, 20:57:17
Batıparktaki teleferik saat kaça kadar çalışıyor bilen var mı?
10 a kadar biliyorum

Desiqner

Kanal 55'te Samsun Gol programına ömer zülümdül bağlandı  :deli: