Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Alıntı yapılan: ekigho55 - 20 August 2012, 10:52:15
http://www.sporx.com/digersporlar/olimp/madalya-alamayanlara-buyuk-cezaSXHBQ292098SXQ

keşke bizdede böyle bir uygulama olsa olimpiyatlarda yatmasınlar.

hocam ya, öyle şey mi olur.
21. yüzyıl'da kuzey kore gibi bir ülkenin var olması tuhaf dünya üzerinde şahsen.

Desiqner

Kuzey Kore dünyada sevemediğim ülkelerden.Bi tane ergen bebe diktatör'ün keyfine göre yönetiliyor ülke.İyi bir sporcusun ama elendin ne olacak spor hayatın bitecek.Var mı böyle birşey...

usare

Arkadaşlar şu anda odaklanmamız gereken bir takımımız var. Lütfen bir süre bütün husumetlerimizi bir kenara bırakalım ve sadece Samsunsporumuzun menfaatleri için kafa patlatalım. Bu yıl çok zorlu geçecek. Yok kıl yok tüy, o bunu demiş, yok öyle söylemesinmiş gibi şeyler malesef ki ritmimizi bozar, bu yüzden bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp, kimseye sallamayıp sadece Samsunsporumuz için yazalım.

ahmetsefa55

la olum biri bişe yazsın da okuyalım daa.
sabahtan beri boş boş bakıyorum siteye.
malum pc başından kalkamıyorum. :)

kalptenþimþek

kalk haydi muhalif, etto bitmiş.. :ok

bitmiş, bitmiş..

twitter

Antep merkezde bombali saldiri olmus  8 olu 60 yarali var.

Millet mac izliyor, egleniyor. Haber kanallarinda da bir sey yok. Acaba halk azmasin diye mi yapiyorlar.

lato

şu an aks tvde taraftarın sesi programı var kombine satışı yapmaya çalışıyorlar canlı yayından izlemek iseyenlere duyrulur

engin55

Yanlış duymadıysam 350 kombine sözü alınmış

lato

aşağı yukarı öyle program 12den sonra da gece 2ye kadar kombine satışı için devam edecekmiş inşallah binin üstüne çıkarırlar satışı

saim55

lato

Alıntı yapılan: saim55 - 20 August 2012, 23:23:04
kimden?

aks tv programında isimlerini açıklıyorlar bir kişinin değil karışık şekilde verilen sözler

ultrasamsun55

200 tanesi tonguç amcanın bulduğu bi güvenlik şirketinin başkanıyımış,55 tanesi kavak bld başkanı,50 tanesi mhp ilk başkanı kalanlarda 10ar 5er tane alanlar

Kais

idmana gidiyoruz ama izleyemiyoruz.gazeteciler çatır çatır giriyo biz taraftarız diye içeri alınmıyoruz.çok üzüldüm daha da gitmem zaten moralman 0 ım.

doðan

Alıntı yapılan: Kais - 20 August 2012, 23:59:34
idmana gidiyoruz ama izleyemiyoruz.gazeteciler çatır çatır giriyo biz taraftarız diye içeri alınmıyoruz.çok üzüldüm daha da gitmem zaten moralman 0 ım.

biraz zaman , sizler içinde antremanları rahatlıkla izleyebileceğiniz bir yer tasarlıyor sayın başkan ama biraz zaman  :evet: :ok

Kais

ya adam fransa dan gelmıs tatıle samsuna zaman ayımıs ıdman ızlemeye gelmıs ama ızleyemıyor bı cocugu vardı gormenız lazımdı turkce blmıyor ama uzerınde samsunspor forması vardı nasıl kızmayalım sok ıcerı bız gazetecıler gıbı ta kale arkalarına gıdıp oturalım demıyoruz kı eskısı gıbı ızleyelım yanı ama yok hatta reklam panoları bıle tellere yakınlastırılmıs en azından ordan ızlıyordk oda olmadı