Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Cheregi

12 August 2012, 11:42:28 #165 Son düzenlenme: 12 August 2012, 11:55:00 Cheregi
Kombine satışlarını artırmak için kulübe yük getirmeden bir kampanya düzenlense nasıl olur?
Tamam gerçek taraftar destek olmak için kombinesini alacaktır ve almalıdır ama satışları artıracağını düşünüyorum.
Aşağıda örnek olarak verdiğim firmalar ve hediyeler katlanarak çoğaltılabilir, kombine alana 250-300 TL lık hediye verebilecek birçok firma bulunabileceğini düşünüyorum, aşağıdaki firmalar ve hediyeler örnektir; Kombine alanlar arasında yapılacak çekilişle hediye dağıtılabilir...

10 kişiye 1 yıllık Samsunspor resmi dergisi aboneliği
20 kişiyi Samsunspor Kitabımız
Errea'dan 10 adet forma
Medicana dan ücretsiz check-up
Sarar'dan 2 adet takım elbise
Midilli restaurantan 2 kişilik yemek
Şımarık tan 250 TL hediye çeki
Anadolu sigortadan poliçe indirimi
Funny House'dan 100 TL indirim çeki
Özbeyoğlu'ndan 10 adet hediye paketi
Ulusoy'dan 10 adet gidiş-dönüş bileti
Araboğlu'ndan 5 adet mutfak robotu
Akdağ'dan 200 TL hediye çeki
...
...
vs. vs..

Cagdas Ünver

Yurtdisindan Forma vs almak isteyenlere Store'den alisveris imkani yok. Nitekim Store'nin amaci, Samsun'da bulunamayan taraftarlara ulasmak olduguna göre MUTLAKA ama MUTLAKA yurtdisindan alisveris secenegi eklenmeli. Samsunspor'umuz yurtdisinda da tahmin edilemeyecek büyüklükte bir taraftar kitlesine sahip. Dikkate alinmasini talep ediyorum.

doðan

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 14 August 2012, 18:15:36
Yurtdisindan Forma vs almak isteyenlere Store'den alisveris imkani yok. Nitekim Store'nin amaci, Samsun'da bulunamayan taraftarlara ulasmak olduguna göre MUTLAKA ama MUTLAKA yurtdisindan alisveris secenegi eklenmeli. Samsunspor'umuz yurtdisinda da tahmin edilemeyecek büyüklükte bir taraftar kitlesine sahip. Dikkate alinmasini talep ediyorum.

store tam anlamıyla faal olduğunda dikkate alınacaktır..

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: doğan - 14 August 2012, 20:50:41
store tam anlamıyla faal olduğunda dikkate alınacaktır..

Tesekkürler  >l<

target_t.t.b

ilk maça samsunlu ünlüleri birer mektupla davet etmek...

lato

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 16 August 2012, 23:36:01
ilk maça samsunlu ünlüleri birer mektupla davet etmek...

Güzel bir düşünce onların gelmesi takımın basında daha ön plana çıkması demektir bu da halkımızı destek vermeye itebilir. aslında yönetimin mektubu yanında Twitter kullanıcısı arkadaşlarımız da Samsunlu ünlülerimizi maça davet edebilir 100 kişi davet etse illa kabul edip gelecek olan vardır

burakbas

Polat Bilgin gerçek bir Samsunspor taraftarı. Twitter dan yüklensek kesin kabul edecektir. Tabi programına da bağlı.

Sezonun ilk maçında sizi de aramızda görmek isteriz. Maraton da kol kola hep baraber desteğe var mısınız? gibilerinden...  :)

http://www.twitter.com/polatbilgin

target_t.t.b

Sezonun ilk maçında sizi de aramızda görmek isteriz. Maraton da kol kola hep baraber desteğe var mısınız?  olduğu gibi çaktın bu mesajı müsadenle burakbas biraz geç oldu müsade istemek için ama k.bakma:))

BigBadMama5552

Polat Bilgin haricinde kaale alan olacağını bile sanmıyorum ben, ama yine de denemekte fayda var.

target_t.t.b

takımın şu anki durumundan bahsederek başkan imzalı mektuplar bence başarılı olur.çok değil orhan gencebay ı ikna etsek sırf o geliyo diye en az 3 5 ünlü daha gelir.hava oluşturur ilgi oluşturur bu durum.denemeliyiz bence...

target_t.t.b

ha benim için polat bilgin gelse yeter adamın dibi o:)

maço

yaa şu zamanda destek olmayanlar yazılsın bi kenara,
günü geldiğinde stada gelmeyi bırak, ismi bile anılmasın Samsunsporumuzla,
tek beklentim yönetimden bu,bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz,ama işte baya bi azız sanırım

AhmetDenizci

Bilmiyorum reklam anlaşması nasıl yapılmış ama, maroton tribünün üst kısmındaki borsan reklamlarının en azından bir kaç tanesi kaldırılıp, eskisi gibi Atamızın "19 Mayıs 1919, İşte benim doğum tarihim." sözü oraya asılırsa ben çok sevinirim.

lucarelli

Özellikle Samsunluların yoğun yaşadığı İstanbul ve Ankara'da Samsunspor lisanslı ürünleri satan mağzamız yok. Bu nedenle Ankara ve İstanbul başta olmak üzere belirli şehirlere deplasman yapılırken takımla beraber lisanslı ürünler de getirilip maçtan önce işlek semtlerde (kızılay, Taksim), maç günü de stadın yanında satılabilir mi?

cembaba

Abicim her şeyi düşünen yönetimimiz onu da düşündü. Bir gezici store olacak. Deplasmana takımla beraber gidecek. :)