Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Haber gazetesinin sıkıntısı neymiş yakında ortaya çıkar.

Genel sekreter ve basın sözcüsü Mehmet Yılmaz'ı twitter da takip edenler arasında,haber gazetesi spor muhabiri Selçuk Kaya'da var.

Hesabı @selosport

samsunum

yaptıkları bu çekememezlik mehmet abinin ne kadar büyük biri olduğunu gözteriyor bence  ;) ;)

Shane_Falco

Kanal 55 uydudan yayına başladı mı arkadaşlar başladıysa frekansları nedir bilen var mı ?

berusa55

binikalamadım

başladı logosu da kırmızı beyaz siyah frekans değerleri daha önce paylaşılmıştı ben oradan ayarladım

Shane_Falco

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 July 2012, 20:23:54
Kanal 55 > 11593 V 27500

Eyv saolasın uğraşıyorum ama buda olmuyor nedense.D-Smart bizimkisi acaba onla bi ilgisi mi var nedir ?

_Jack Daniels_

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 31 July 2012, 20:52:00
Eyv saolasın uğraşıyorum ama buda olmuyor nedense.D-Smart bizimkisi acaba onla bi ilgisi mi var nedir ?
Netten izleyemiyor muyuz Kanal55'i ?

samuray

dsmart veya dijitürkte olduğunu sanmıyorum ya bende internetten izliyordum ama kaldırdılarmı ne artıkizleyemiyorum

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samuray - 31 July 2012, 21:17:01
dsmart veya dijitürkte olduğunu sanmıyorum ya bende internetten izliyordum ama kaldırdılarmı ne artıkizleyemiyorum

D-smart için oluyor hocam.Ayarlayabildim en sonunda :)

Stoper

Program başladı.
Tesislerden 3G bağlantısı.

mehmet yılmaz

Bugünkü haberle ilgili fazla konuşmak istemiyorum
Bulunduğum konum sakin olmamı gerektiyor
O yüzden bazı şeyleri zamana bırakmak lazım
Samsunspor'a hizmet etmeye devam..
Tekrar söylüyorum, kimse kişisel hesaplaşmalarına Samsunspor'u alet etmemeli. İnşallah yapabilirler...

fatihaltay55

Bu sezon gerçek samsunspor taraftarlarını göreceğiz inşallah sonuna kadar SAMSUNSPOR  samsunspor_x

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 31 July 2012, 15:14:36
O haberi yapan yavşağın haberin altına imzasını atması gerekmiyormuydu?
Haber Gazetesi spor servisinde çalışanlar Samsunspor sayesinde ekmek yediklerini bilmiyorlarmı'da yıllardır Samsunspor'a veya Samsunsporlulara ihanet etmekten vazgeçmiyorlar anlamıyorum!...
haber gazetesinde evi baştan aşağı bordo mavi olan bazı yavşakların olduğpu hepimizin malumu.bu şerefsizler biterde önce alternatif bi medya ağı kurmak lazım bunun da zamanı var önce şu takımı bi düzlüğe çıkaralımda hayırlısıyla.bu yönetimin başarısı her bakımdan çok önemli eğer el birliğiyle başarırsak sadece samsunsporun değil samsunun da kaderi değişir demiştim.işte bu cümlede söylemek istediklerimden biride buydu.

Sioux

Haberi yapan kişi altına imza atamamış ama spor müdürü selçuk kaya olduğunu öğrendik. ilker aktaş ile ilgisi yok, günahını almayın kimsenin. bu kentte Samsunsporlu olduğunuz zaman birilerini rahaysız ediyorsunuz demektir. bence ss.biz ile ilgisi olan herkesten bir yaraları var. kimse moralini bozmasın arkadaşlar, dualar sizinle.

kumköylü ahmet

Bu Konu Sunu Getirdi Biran Aklima:önceleri samsunspordan haber alabilmek icin ilk isimiz gazete almak idi ve son sayfasinda genelde spor haberleri olur ama biz son sayfada haber olabilmemiz icin istanbul takimlariyla oynamamiz lazimdi yoksa son sayfa ana sayfaydi sporun ve bizim orda yer almamiz imkansizdi..2 sayfa geriye gittigimizde köselere sikismis kenarlarda ufacikda olsa haberde yer almak superdi..Helede benim gibi gurbetteysen memleketinin takimiyla gurur duymak onun sevincini ayri yasamak varmi daha ötesi.Evet neden bunu paylasiyorum ozmanlar gazetelerde ne cikarsa inanmak zorundaydik inaniyorduk, bukadar haberin icinde degildik teknoliji ile ve samsunspor.biz olsun(mekani cennet olsun Kurucusundan canim arkadasim teomana)neyin ne oldugunu simdi daha iyi anliyoruz..haberi yapanlarinda ne amacla yapildigini yapilan sahisida iyi tanidigimizdan kimin ne mal oldugunu daha iyi anliyoruz..Bize bu sayfayi armagan eden kurucusundan yöneticisine kadar herkezden ALLAH razi olsun.Herkez herkezi taniyor artik gazeticelrinde ne oldugunu bu halkimiz hepsinden iyi biliyor..kufur edilecek kadar degersizsiniz isde.Deymez yani..Onceleri is yerime sabah acdigimda kahvemi alir gazete gazete okur ve kahvemi icerdim ama artik her sabah kahvemi aliyor samsunspor.biz sayfasina giriyor haberi yerinde aliyoruz bunada sukur olsun.siz degerli arkadaslarimla haberi okuyunca bende bunlari sizlerle paylasim istedim..saygilar