Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ultrasamsun55

cs2 authorization code nasıl bularbilirim  zzzzz zzzzz zzzzz

samsunum

jurista

Samsunsporun Doğum günü için yapılan bir şarkı ve söyleyen üç arkadaş var .Tüylerim diken dike  oldu , kimdirler bilmiyorum tanımıyorum ama yüreklerine sağlık ,Allah razı olsun ...

Doğum günün kutlu olsun şanlı Samsunsporum ,
Hüznünle kederinle Sana Kurban olurum
  :_nazar >l<

http://www.facebook.com/photo.php?v=4144874696640

Nuri Asan

kombine alacagiz da sirinlerin akibeti ne olacak. kale arkasinda devam mi ? 92 yilindan beri  kale arkasindayim hatta sirinlerin ilk donemi cezaevli cilginlar  55 genc samsunspor taraftarlar dernegi derken 20 seneyi asmak uzereyim. maraton ya da baska bir yerde rahat edemiyorum  e bu saatten sonra bagirmadan da olmaz ilk mactan  sonra mi kombine alsam acaba?

twitter

muzaffer4

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 31 July 2012, 05:06:12
kombine alacagiz da sirinlerin akibeti ne olacak. kale arkasinda devam mi ? 92 yilindan beri  kale arkasindayim hatta sirinlerin ilk donemi cezaevli cilginlar  55 genc samsunspor taraftarlar dernegi derken 20 seneyi asmak uzereyim. maraton ya da baska bir yerde rahat edemiyorum  e bu saatten sonra bagirmadan da olmaz ilk mactan  sonra mi kombine alsam acaba?

şirinlerin bu sene aynen devam edeceği söylensede çiço reis taşa çıkmayacak ve maratonda olacak canikli mekansızlarda bld evlerine girecek işin açıkçası durumlar karışık..

King1965

sadece55

Yönetimden kimse siteye giriyormu ki müthiş bir projem var :P

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 31 July 2012, 11:25:07
Yönetimden kimse siteye giriyormu ki müthiş bir projem var :P

de bağam yiğenim :)

muzaffer4

Alıntı yapılan: King1965 - 31 July 2012, 10:39:37
Çiço reis dayanamaz :)

samsunspor genç tayfa adında yeni bir oluşum içerisinde bu sene maratondan kombine alıp maratonda maç izleyeceklermiş.

jurista

Haber Gazetesinin derdi nedir ?

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: jurista - 31 July 2012, 12:08:22
Haber Gazetesinin derdi nedir ?

mehmet abinin önceki tweetini görmek işlerine gelmemiş. haber olsun diye yazmışlar, saçmalamışlar

emre

Haber gazetesinin twitterla ilgili muhabbeti nedir ? Ne haberi yapmışlar ?

jurista

Samsun Sevdalısı gibi görünüp bu zorluk içinde mücadele edenleri sinsice ,haince karalamaya çalışıp daha emeklemeye bile başlayamadan minicik bebeğin kollarını koparma çabası içinde olan karanlık düşünceleri lanetliyorum .

Samsuna ve Samsun spora ihanet eden , bu kentin ekmeğini yeyip imkanlarını sömürüp arkadan iş çeviren her kim varsa Allah cezasını versin.

twitter

td'de göztepeli biri

ekigho  :sag göztepe

yazmış