Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samisos55

HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.

VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR...

twitter

%90nindan zaten bagimsiz oy cikiyor o koylerin ama bu koyluye ates etmen getektigini maalesf gostermiyor.

ibrakadabra55

sersa

kulüp hariç kombine satılan bir yer var mı?

Serkan

Tüm biletix noktalarından satılacak...

sersa

ne zaman başlıyor satışlar?

isa55

Bugün kombine almaya gittim, hazır değilmiş.
Kombine bilet zaten anında verilmez ki
Kombine isteyenlerin kimliğini al, ücreti al, şu tarihte hazır olur de.
Çok mu zor.

twitter

babasamsunlu

Alıntı yapılan: isa55 - 01 August 2012, 16:34:12
Bugün kombine almaya gittim, hazır değilmiş.
Kombine bilet zaten anında verilmez ki
Kombine isteyenlerin kimliğini al, ücreti al, şu tarihte hazır olur de.
Çok mu zor.

Maalesef bu kadar basit değil .
Bu kadar sabrettik biraz daha sabredelim..

ramcQ_55

01 August 2012, 16:50:24 #31674 Son düzenlenme: 01 August 2012, 16:56:15 ramcQ_55
Hangi futbolcu kaç para aldı işte buyrun Büyük Samsunspor Taraftarı gerçekler

Adnan Sezgin'e 2 milyon TL para verilmiş bu adam kim ne iş yapar ? kimse sormadı yaptığı tek şey parayı alıp gitti

uğur Boral 1 milyon üçyüz bin, Serdar Özkan 900 bin, Gekas 2 milyon, Fink 2 milyon, Pal Lazar 1,5 milyon, Bahia 1,5 milyon, valdomiro 850 bin, Ekinkho 1 milyon, Dominges 1 milyon, Selim Teber 1 milyon 200 bin, Zenke 800 bin, Bance 1,5 milyon, Akaki 500 bin, Kelhar 500 bin,
Murat Ceylan 750 bin, Mustafa Sarp 900 bin, Burak Çalık 500 bin, Hakan Aslan 500 bin, Adem Alkaşi 500 bin, Kemal 900 bin, Ahmet Şahin 500 bin, Murat Yıldırım 500 bin, Anıl Dilaver 500 bin, Yenal 500 bin, Savaş Esen 500 bin, Ergün Teber 600 bin, Ertugrul 500 bin, Teknik Direktör Petkoviç 1,5 milyon, Teknik Direktör Mesut Bakkal 1 milyon, Genel Koordinatör Adnan Sezgin 2 milyon TL

Toplam 27 milyon 200 bin TL
kaynak...> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=303586399740093&set=a.152088924889842.32602.152021331563268&type=1&theater

bancenin adnan sezginin aldığı paraya bak yazıklar olsun para bol die bu kadarda verilmezki

bir kulübe 70 milyon giriyorken nasıl olurda borc 25 milyondan 40 milyona cıkıyor anlamış deilim hadi transfere 30 milyon harcadın diğer 40 milyon nerede ...?

babasamsunlu

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: twitter - 01 August 2012, 16:35:51
Liste yapilacak mi bu yil
Liste yapılmasını ve o listeye arakadaşlarımızın sadece kendi isimlerini yazıp tamam ben görevimi yaptım dememesini her üyemizin en az beş bilet satmasını rica ediyorum...

beşnumara

geçen senenin tüm geliri yaklaşık 38 milyon tl diye biliyorum gider fazla olduğu için borcumuz arttı. muratin valdomironun ademin ahmet şahinin aldığı rakamlar yanlıştır daha fazladır akan abi zaten söylemiş alayının yalan olduğunu.

samuray

Alıntı yapılan: samisos55 - 01 August 2012, 12:00:30
HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.

VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR...
işte acı gerçek bizedn saklanan gerçek gazanız mübarek olsun malesef bu ülkeyi bu duruma getirdiler açıkça kürdisatın kuracağız başşehride diyarbakır olacak diyen belediye bşk.ları var hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor nalet olsun ülkemizi bu hale getirenlere

sadece55

Arkadaşlar böyle internetten herşeye inanmayın..