Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

ya birisi saka desin. gekas  nerede trabzon da degil dimi

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 July 2012, 00:45:49
yazmazsam içimde kalacak..

şu işlerin içine girdikten sonra dikkatimi çeken en önemli şey, din ile paranın kimde oldugunun anlaşılamadıgı gibi Samsunsporlulugun da kimde oldugu anlaşılmıyormuş.. buralardan küfürler ettiğimiz adamların nelerden vazgecebildiklerini görünce pişman oluyor insan düşündüklerine de söylediklerine de..

bir de tam tersi var, ne büyük Samsunsporlu dediklerimizden de ne bombalar çıktı..
ders 1: kimseyi haddinden fazla savunma.
ders 2:kimseye önyargılı yaklaşma..

abi mümkünse paylaşsanda bizde akla karayı ayırabilsek

emre__ss

AĞUSTOS 2012 ER CELBİNDE SİLÂHALTINA ALINACAK
YÜKÜMLÜLERE AİT TRT DUYURUSU

1. AĞUSTOS 2012 ER CELP DÖNEMİNDE SİLÂHALTINA ALINACAK ER STATÜSÜNDEKİ YÜKÜMLÜLERİN, CELP VE SEVK İŞLEMLERİNE İLİŞKİN HUSUSLAR, 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU'NUN 45'İNCİ MADDESİ UYARINCA MÜTEAKİP MADDELERDE AÇIKLANMIŞTIR.

2. AĞUSTOS 2012 ER CELBİ 1'İNCİ GRUPTA SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN 22-24 AĞUSTOS 2012, 2'NCİ GRUPTA SEVKE TABİ OLANLARIN 20-21 EYLÜL 2012 TARİHLERİ ARASINDA SEVKLERİ YAPILACAKTIR.

3. AĞUSTOS 2012 ER CELP DÖNEMİNDE;

A. 1992 DOĞUMLU VE BUNLARLA İŞLEME TÂBİ ER STATÜSÜNDEKİ YÜKÜMLÜLERDEN, KAYITLI OLDUĞU ASKERLİK ŞUBESİNİN GENEL CELP DÖNEMİ AĞUSTOS 2012 OLANLAR,

B. CELP DÖNEMİ AĞUSTOS 2012 OLMADIĞI HALDE, AĞUSTOS 2012 CELP DÖNEMİNDE SİLÂHALTINA ALINMAK İSTEYEN YÜKÜMLÜLERDEN BU TALEPLERİ UYGUN BULUNANLAR,

C. YASAL NEDENLERLE ASKERE SEVKLERİ TEHİR EDİLENLERDEN, AĞUSTOS 2012 ER CELP DÖNEMİNDE SEVKE TABİ OLANLARIN SEVKLERİ YAPILACAKTIR.

4. SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLER, SEVK EDİLECEKLERİ EĞİTİM MERKEZLERİNİ 01 AĞUSTOS 2012 TARİHİNDEN İTİBAREN e-DEVLET KAPISI ÜZERİNDEN www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLECEKLERDİR.

5. AĞUSTOS 2012 ER CELP DÖNEMİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN İSİM LİSTELERİ,                              01 AĞUSTOS 2012 TARİHİNDEN İTİBAREN ASKERLİK ŞUBELERİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

6. YÜKÜMLÜLER İSİM LİSTELERİNİN İLAN EDİLDİĞİ TARİHTEN İTİBAREN, SEVK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAK ÜZERE NÜFUS CÜZDANLARI İLE BİRLİKTE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE BAŞVURARAK SEVK EVRAKINI ALABİLECEKLERDİR.

7. AĞUSTOS 2012 ER CELBİ 1'İNCİ GRUPTA SEVKE TABİ OLANLARDAN 24 AĞUSTOS 2012 DAHİL, 2'NCİ GRUPTA SEVKE TABİ OLANLARDAN 21 EYLÜL 2012 DAHİL TARİHLERİNE KADAR ASKERLİK ŞUBELERİNE MÜRACAAT EDEREK, SEVK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAYANLAR İLE SEVK EVRAKINI ALDIKLARI HALDE, KENDİLERİNE TANINAN YASAL YOL SÜRESİ SONUNA KADAR BİRLİKLERİNE KATILMAYANLAR, 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU'NUN 89'UNCU MADDESİ GEREĞİNCE BAKAYA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKLARDIR.

8.  AYRINTILI BİLGİ www.asal.msb.gov.tr İNTERNET ADRESİNDE VE TRT TELETEKST SAYFALARINDA YER ALMAKTADIR.

9. 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU'NUN 45'İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE BU DUYURU YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR.                           

**KaR6**

22 agustosta mı teslim oluyoruz yani?

emre__ss

Kardesim ben öyle anladım.İnsallah öyledir daha güzel olur :)

King1965

bu 93 hazıran dogumluların muayane ısı ne zaman baslıyor ?  tecıl fılan ettırcemde pek arastırmadım bunları

Jnr.Serkan

Hey gidi Rafael Marquez.İlk geldiğinde Brezilyalı Hakan Şükür deniyordu.2 gün önce aklımdan geçmişti acaba ne yapıyordur şimdi diye.Botafogo'daymış.Taraftarı heyecanlandıran birisiydi gençliği ve attığı gollerle.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/rafael-marques/profil/spieler_34862.html

cembaba

Rafael'i ben hiç sevmiyordum. Hakan Şükür tarzı golcüleri sevmiyorum.

Golcü demişken bugün fanatik gazetesi Gekas, trabzon'a yazmışlar. İnşallah reyiz gitmez :(

FaTiH_HaN

Ligde kalma umutlarımızı son haftalara taşımıştı attığı kritik gollerle, fizik olarak defans oyuncularına çok rahat üstünlük sağlayabiliyordu. Bizden ayrıldıktan sonrada iyi oynadı aslında, içerde oynadığımız manisa maçında izlemiştim en son bize karşıda iyi oynamıştı, o maç mıydı hatırlamıyorum aynı maç olması lazım tolga doğantezi çok yuhlamıştık  :)

sadece55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 July 2012, 10:26:50
22 agustosta mı teslim oluyoruz yani?

ER celbi bu Mustafa yani uzun dönemler için :) Biz 12 Ağustosta teslimiz :)

amasra

Alıntı yapılan: samsuni - 27 July 2012, 23:39:29
kombinede kredi kartı olmama nedeni bankaya girecek her kuruşun alacaklılar tarafından hemen alınması.
bir çözüm yolu arıyor arkadaşlarımız.

samsunspor.biz sitesi uzerınden yada gezıcı postlar var illa samsunspor hesabımı olmalı yada bi şahıs uzerınden olmazmı

sadece55

O zaman hesaplar da Üsulsüzlük olur

Sercan

Potanın Perileri, Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Angola'yı 72-50'lik skorla mağlup etti.

kalptenþimþek

samuray

bu kredi kartı konusuna çözüm bulunursa iyi olur satı artar bence