Fortis Türkiye Kupası: Boluspor 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan HoLiGanisT, 24 August 2007, 11:53:41

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Cagdas Ünver

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:   Ne zaman mackolikten takip etsem yeniliyoruz.O site bitmistir artik benim icin. :evil:  :evil:  :evil:

erkan55

s_uzunkaya

s_uzunkaya

maviay55

mackolikte herkes sövüo samsunspora şu an..üyeliğim yok bi cvp yazın mackolikte üyeligi olan arkadaslar..

yenildik tek sorumlu yücel ildiz dir...kupaya nie önem vermiosun sen yaa deli mi ne bölükbaşını nie oynatıon kupadan gelcek para işe yarıyacaktı nie ercüment oynatmıon yaa  :twisted:  :twisted:

alWays

bu sevgili idiz samsunsporu çalıştırdının farkında değil heralde.. idiz burası ne malatya nede ordu hazırlık maçlarında dökülşen bir kaleciyi kupa maçında oynatmanın mantı nerde...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"Defansi Kenana , Kaleyi Mehmete emanet edersen olacagi budur.

kenan oynamadı, samsun'da kaldı.

söyleyecek birşey bulamıyorum, kupayı çok önemseyen birisi olarak rezil bir kaleci yüzünden elenmiş olmanın siniri var şu an üzerimde.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "samsuni"
Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"Defansi Kenana , Kaleyi Mehmete emanet edersen olacagi budur.

kenan oynamadı, samsun'da kaldı.

söyleyecek birşey bulamıyorum, kupayı çok önemseyen birisi olarak rezil bir kaleci yüzünden elenmiş olmanın siniri var şu an üzerimde.

Düzeltiyorum.Kaleyi mehmete emanet edersen...

Tribün_ali

s_uzunkaya

ender

ne aldigimiz sonuclar nede oynadigimiz futbol iyi degil bence.insallah yanilirim ama ben bu senedende umudu kesmeye basladim yavas yavas.henuz galibiyet yok bu sene.hadi antalya iyi takimdi istanbul ve bolu ligin zayif ekiplerinden.isimiz bu senede zor gibi.

Cagdas Ünver

körfez55

takımımız iyi aslında.2 takım çıkar kadrodan ama hoca yetersiz adam mehmeti alıyo kaleye 2 maçta 10 gol yemiş adamı.tövbe tövbe

s_uzunkaya

zaten yenilmek için götürmüş hoca takımı oraya. hazırlık maçı yapmak için gitmiş! söliycek bişi bulamıyorum. hayırlısı olsun...