Fortis Türkiye Kupası: Boluspor 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan HoLiGanisT, 24 August 2007, 11:53:41

« önceki - sonraki »

samet

yazıklar olsun yenilmek için çıktılar maça bu arada gençleride görmüş olduk demekki onlardanda bişe olmicak gittiler boluya yenildiler eeee ozaman kimi yencen...

bafradan55

55Melek55

Buradaki mesaj [size=33]KÜFÜR[/size] nedeniyle silinmiş, kullanıcının kaydı kapatılmıştır..[/color]  

Fahri Gündüz

Arkadaşlar öncelikle dostane bir karşılaşma oldu Takımınızı izlemeye gelen arkadaşları iniyi şekilde misafir ettik sonuç önemlidegil dosluk önemli maçla ilgili resimleri yetkii bir arkadaş mesıncır adresi verirse atarım sizlere maç öncesi dosluk resimleri çekildi herşey çok güzeldi arkadaş larınızı en iyi şekilde yolcu ettik samsun da görüşmek üzere

Samo55

arkadaşlar öncelikle herkeze selam... dikkat ettim kimse memnun degil yok neymiş yedek kadroyla bolunun önüne çıkılırmıymış yok samsunspor şanlıymış yok şölemiymiş bölemiymiş... rakiplerimizden 2 örnek vereyim malatya ve antalya elendi... demekki neymiş ligde iddaalı olan takımlar kupa mupa dinlemezmiş! + takımda kondisyon eksikligi var bu maça as kadroyla çıksak varmızı yogumuzu koysak 5-0 6-0 yeneriz tur atlarız, gaza geliriz  "haydi en büyük hoca bizim hoca yücel hoca" ardından erciyeste fark yeriz. yapmayın etmeyin hocanın tutumu gayet güzel as kadro dinlenmesi lazım zaten hiç hazır degiller birde 3-4 günde 2 maç iyice mahfolularlar,... erciyes maçına umutla bakıyorum!
yücel hocamızla ilgili olarak şunları söylemek istiyorum gayet iyi bir antrenör takımın zamana ihtiyacı var geçen maçta bir hatası vardı bence 85 de serkanı alması serkanın yerine defansa adam alsa daha iyi olurdu onun dışında bu takımla bu güçle yapabileceginin en iyisini yaptı Helal olsun!

bafradan55

kardeşim bwenim adresi ekle bana atabilirsin ben bu akşam foruma koyarım. yunusemreellibes@hotmail.com

jean

kupa alma aicidindan degildi istanbul takimiyla oynayip gundeme gelme acsindan onemliydi onem vermemis maca hoca kalecide kotu zaten niye boyle sacmaliyor anlasilmdi dogruus hala guveniyorm hocaya ben

samet

Forvetim

bu sene birşeyler olur diye ümit ediyordum ama yine fazla beklenti içinde olmamayı düşünsek daha iyi olur. kupayı gazozuna maç görenlere yazıklar olsun. hoca senden de bişey olmaz sen bu takıma da hiçbir katkı veremezsin..bu da böyle biline. aksi olsada utancımdan rezil olsam keşke..

kayacan

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"bende olsam aynisi yapardim , adam yenilmek icin cikmiyor öteki adamlari deniyor aslari dinlendiriyor ve bu kadroylan turu gecersem yanima kar diyor.
Olsun olsun koymusum lige nereye kadar gidecegiz sanki , bide guruplara kalirsak sirt pirt hafta aralari mac yap , bence böylesi daha iyi neyapip yapip süperlige cikmamiz lazim ilk isimiz bu ötekiler sonra.
Defansda Hakki kenan yok kalede ercüment yok zaten belli ne olacagidi bu macin hic kimse üzülmesin ve bu rezilik degildir bence iyi bir plandir.
Kimsede bana demesin Yücel Ildizi kayiriyor diye hic isim olmaz benim tek düsüncem SÜPER LIGe cikacak bu takim bu sene

Bence çok doğru bir yorum.Kupada İstanbul deplasmanıyla avunmak yakışmaz Samsunspora.Klübün 1 hafta önce kapanmak üzere olduğu kimsenin aklından çıkmasın bence.Biraz sabır.

34 SS 1965

arkadaslar macadan daha yenı geldım eve ıstanbuldan 20 kısı maa gıttık hersey cok guzel baslamıstı bolu lu yarenlere burdan tekrar tesekkurler gercekden cok ıyı sekılde bızı agırladılar karsılıklı kırmızı beyaz cektık hos goruntuler vardı mac oncesı ve sonrası macı katleden tek adam MEHMET MALIYDI adam kova gıbı 4 pozısyondan 3 u gol oldu dıgerlerınıde zaten yandan gıttı bızı cıldırttı + mac sonu bıze el kol yaptı bolu seyırcısı ılk yarı ıyı organıze olamadı ıkıncı  yarıda MEHMET MALININ seyırcıyı tahrık etmesı sonucu yarenler costu saol mehmet son dakıkalarda oyundan cıkan erol trıbune cıktı seyırcılerle takımlarını destekledı bıze nıspet yaparcasına mac sonuun da futbolcularla bır aradaydık muhabbet ettık herkesın bı umudu yoktu kupadan herkes lıge daha cok agırlıgını koymus takım yavas yavas oturuyo ılk yarı ruzgara karsı cok ıyı oynadık eger maca asılmıs olsaydık ve cıddıye alınsaydı ınanın bu skor bu sekılde bıtmezdı bıze destek ve sahıp cıkan SAYIN ŞAFAK GEDİKOĞLUNA burdan tekrar tesekuuler ayrıca mac sonu bolulu yarenlere de tesekkur etmekde yara var aynı sekılde umarım bızde onları samsunda karsılarız saygılarla

ozkan17

BU KADAR MAL OLMAZ BI ADAM YA MACI KATLETTI HARBIDEN DE MASALLAH BÖLE DAVAR BI HOCAMIZ OLDUKCADA BU MALLARA MAHKUM KALACAGIZ..BIZIMLE BRLIKDE BOLUYA GELEN VE BIZI ORDA KARSILAYAN BOLUSPORLU YARENLRE TSKLER..

alWays

bu yücel idize çok ayar oluyorum verdi demeçler beni
*** kanseri ediyooooo

O.YILMAZ

Kupa maçlarının önemi olarak en kısa yoldan Samsunsporumuzun en önemli ihtiyacı olan para mevzusunu söyleyebilirim. Ama kaybedildi.

Yorumlarınızdan şunları anladım.
1) Yedek kalecimiz bir işe yaramadığı hazırlık kampından beri belli olmasına rağmen sabırla bekleniyor, bekletiliyor. Allah Ercüment Kafkasyalı'ya sağlık sıhhat versin. Ya sakatlanırsa bu takımın akıbetini düşünemiyorum.

2) Sezon hazırlıkları için yapılan masraf ve emek boşa gitmiş. Bunu önemli kılan tarafı, bu kadar maddi zorluk döneminde olmuş olması.

3) Takımımız 45-55 dk. lık futbol oynayabiliyor. Onun için ilk yarıda ne kadar gol atabilirsek o kadar iyi. Belki böylece galip gelebiliriz.

4) Yücel Hocamızın bu takım için idmanlara ek olarak kondisyon eksiği bulunan futbolcularımıza ek bir program uygulaması gerekiyor ki en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşabilsin bu takım. Yoksa futbolcular bu hızla ancak tatilde form tutacaklar.

5) Her şeye rağmen bu haftaki K.Erciyes maçından galip ayrılmalarını bekliyorum. Her zamanki gibi.

ali ihsan

Hazır olmayan kadromuzla iki kulvarda mücadele zordu zaten.Ama ne olursa olsun kaybetmek hazmedilemez.Hocaya fazla yüklenmemeliyiz.İstediği takviyelerin bir çoğu maddiyat yüzünden yapılamadı.Buna rağmen elindeki kadroyla bir şeyler yapmaya uğraşıyor ve takım hazır değil.5. haftaya kadar sabredelim ondan sonra eleştirimizi yaparız.Kayyuma kalması an meselesiyken bu yükün altına giren hoca ve yönetim bence bu sabrı ve desteği fazlasıyla hak ediyor.