Fortis Türkiye Kupası: Boluspor 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan HoLiGanisT, 24 August 2007, 11:53:41

« önceki - sonraki »

Fahri Gündüz

Arkadaşlar takımınızın kampını Akşam saat lerinde ziyaret ettim şuanda moraller yerine Hoçanız Yücel İdiz lede tanışma imkanında bulundum Ve çok yakın dostum Mehmet Bölükbaşı ile hoş sohbedimizoldu takımınızda moraller yerine yıldız ouncularınız erken saat te odalarına cekilirken maçın havasına girdiler diyebilirim Yarın oynanacak olan karşılaşmada sizleri eniyi şekilde misafir edecegiz dostane bir karşılaşma olsun sizlerin oturacagı yer kale arkası tiribünü Güzel bir ortamdan maçı izleyeceksiniz inşallah hak eden kazanır şimdiden başarılar dilerim herşeyden önce dosluk kazansın Maçla ilgili resimleri isterseniz vereceginiz mesene veya meil adreslerine atabilirim maçla ilgili haberleri boluluyarenler.com görebilirsiniz

Fahri Gündüz

Arkadaşlar karşılaşma saat 15:00 oynanacak

AntZ

Helal olsun Fahri Gündüz kardeş sağol güzel temennilerin için. Bu forumda dostluktan kardeş takımlardan falan söz ediliyor. Eğer olacaksa sizin gibi olsun. Yenelim ya da yenilelim rekabet sahada kalsın. Yenilen takım yeneni alkışlasın ama çamur değil adam olsun...

Bu davranışınız için bende sizi alkışlıyor teşekkür ediyorum. Samsunspor taraftarı yapılan iyiliğide kalleşliğide unutmaz

mehmet yılmaz

Zafer, Kenan, Hakkı, Murat Duman, Kemal, Ömür, Sinan gibi isimler maç kadrosuna dahil edilmemişler.

Maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağız.

Yücel Hoca, "önceliğimiz lig" demiş. İnşallah tur atlarız...

Boluspor çoğumuzun sempati ile baktığı bir camiadır. Herhangi bir sıkıntımız olmamıştır. Orada atılacak güzel adımlar, Samsun'da da karşılığını görür diye düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Samsunspor'un kadrosu;
Mehmet B.
Ramazan
Emre
Can
Serkan E.
Samet
Sefa
Furkan
Fatih
Serkan A.
celil

Samsunspor İstanbul Grubundan arkadaşlar stattaki yerlerini almışlar. Üçlü çekerek başladılar, bizatihi duydum...
maça ilgi az. 1000 kişi civarında bolulu varmış.

Boluspor as takımla çıkmış maça.

Cem55'ten bilgi aldıkça paylaşmaya çalışacağım buradan.

timofte

Ben de forumda ladikli adıyla yazan arkadaşla görüştüm, Bolu seyircisi maçı sessizce takip ederken bizimkiler kale arkasında tezahürat yapıyor. Şimdilik her iki takımın da etkili atağı olmadığını söyledi.

Kadir ÇELEBİ

Sahaya surulen kadro hakkında net bir bilgi varmı ?

mehmet yılmaz

Timofte, şimdi bazı ortak taraftar platformlarına girsek, "Boluspor Efsane, tribünleri çok sağlam, Bolu Süper Lige yakışır" diye ahkam kesenlerle uğraşmak zorunda kalırız.

Hafta içi, üstelik teknik direktörümüzün bile çok iddialı değiliz dediği bir kategornin maçına deplasman yapıp da bunu reklama dönüştüremeyen tek tribün Samsunspor'dur herhalde.

erkan55

mehmet yılmaz

goooollllllllll........

1-0

Çok etkili bir oyun oynuyoruz
Celil şova başlamış...

Taraftar susmuyor...

12. dakikada da Emre'nin kafası direkten dönmüş.

Golü Ramazan Sal kafayla indirmiş, kimin attığını çözememiş bizim uşaklar.

Alıntı yapılan: "SamsunSpor_34"Sahaya surulen kadro hakkında net bir bilgi varmı ?

Samsunspor'un kadrosu;
Mehmet B.
Ramazan
Emre
Can
Serkan E.
Samet
Sefa
Furkan
Fatih
Serkan A.
celil

Kadir ÇELEBİ

Gollllllllllllllllllllllllll golllllllllllllllllllllll

lucapicola

Maça golle başladık çok güzel.
Ligde oynayamayanlar kendilerini gösterme fırsatı buldu.

tuzlalı

Attık bir tane. Dakika 20.
Boluspor 0 - Samsunspor 1

erkan55

gooooooooooooooooooooooooooooollllllll biraz gec oldu ama :wink:

erkan55