Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

08 July 2012, 00:49:21 #31275 Son düzenlenme: 08 July 2012, 00:56:01 SAMSUNLU ORUMA 55
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Adamlar soruları indira gandi yapmış veya birileri servis etmiş.. Bizde birbirimizi kıralım.. Gerçek şu ki; son yıllarda kopya çekilmeyen sınav yok.. Bu ülkeyi yönetenler bişey yapması lazım ama hep üstünü örttükleri için bu millet sınav konularında onlara güvenmiyor..

##kdc##

daha eve yeni geldim. Soruları mı çalmışlar falan bi bilgim yok ta, sınavdan kısa bi süre sonra yayınlamışlar diye okudum galiba ön sayfada. Öyleyse kime ne faydası olacak ki?? sonuçta sınavdan önce sorular piyasada yoktu.

Kaya

Herkesin bildiğini nedense herkes herkesten saklar olmuş güzel memleketimizde..

Biri çıkıp,kral çıplak! dediğinde aman canım biz biliyorduk zaten olur.

Bu ülkenin tertemiz çocuklarının (tüyü bitmemiş yetimlerinin!!) ana babasının mutfak masrafından kısıp dersaneye göndermek için çektiği sıkıntıların kat be katını yaşarsınız inşallah..Adalet bu dünyada olmasa da diğer tarafta çok şükür..

emre__ss

ismail

dün ki sınavda soruların çalındığına inanmıyorum, soruları paylaşan site gerekli açıklamayı yaptı zaten.sorular çalınmış mı, çalındıysa kim çalmış bilemem.duyduklarımızın çoğu doğru bile olsa yanlış olan ufacık bir duyum bile dedikodu ve gıybete girer,insanların günahına girmeye gerek yok.ama şunu söylelemeliyim ki daha 5-6 yıl öncesine kadar sınav soruları hazırlanırken hiçbir güvenlik önlemi alınmıyordu.soruları hazırlayan komisyon ve çoğaltan özel basımhane de ki çalışanlar akşam evlerine gidiyorlardı.büyüklerimizden duyuyoruz,o tarihlerde sorular çalındı/çalınmadı tartışması bile yapılamıyordu.bu iddiaların büyük bir kısmı siyasi amaçlı.yanlış birşey söylediysem de kusura bakmayın

SAMSUNLU ORUMA 55

Facede burak yılmaz, lokomotif moskova'ya gittini yazıyor.. Adam avrupaya gidecem dedi, rusyaya gitti. :D

FaTiH_HaN

Elazığ ryan gigs le anlaştı yazıyor, makara mı bu şaka mı  ;D  :D

cgr

Sen o Anteple Urfaya 7-8 saate gidecegine inandinmi?

atalanta8

bence o saatlerin üzerine 3 4 saat daha ekle

Jnr.Serkan

Antepe biz 12 13 saatte gitmiştik diye hatırlıyorum geçen yaz

sercan5592

O kadar az saatte gidilmesi imkansız gibi bişey

cgr

Su an LigTV'de Sivasspor macini 90dk gostermeye basladilar... Sinir oldum yine...

emoh55

evet dustugumuz macı gosteryo sınırlerım tepeme cıktı gerı kapattım

Sercan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 08 July 2012, 16:07:19

çok şehit vermişiz çok.. :(

Birader şu siyaset işini bırakın artık.

Sercan

Kılıçdede Camii'nin orada açılan "tese Samsun 2" isimli yer kapatılmış. Zaten deniz simidi, şort ve tuvalet terliği satıyorlardı..