Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Murat kes be olum şu saçları  :)

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: emre - 11 July 2012, 12:53:26
Murat kes be olum şu saçları  :)

Bu da ikisi de kısa saçlıyken :)

5trawberry

Allahini seven yeni üye konusuna el atsın.

Her önüne gelen ismine yapıştırmış  55i, Samsunspor'u liseli ergen gibi görüş  bildiriyor.

Referansla üyelik alımını değerli site yoneticilerinin değerlendirmesine sunarim.

samsunsamsun

12 July 2012, 00:07:36 #31323 Son düzenlenme: 12 July 2012, 00:11:53 samsunsamsun
BU SENE SAMSUN 19 MAYIS ÜNİYİ  KAZANDIM  YERLEŞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK VAR MI

samsunsamsun

YANLIŞLIK OLDU KARDEŞ

samsunmania

Genç kardeşler bence konuyu açan arkadaş başlığı silsin, tartışma olmasın.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 11 July 2012, 14:57:05
Allahini seven yeni üye konusuna el atsın.

Her önüne gelen ismine yapıştırmış  55i, Samsunspor'u liseli ergen gibi görüş  bildiriyor.

Referansla üyelik alımını değerli site yoneticilerinin değerlendirmesine sunarim.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6736.msg536991#new

55.hakan

Alkışlarla Yaşıyorum ana sayfasına Samsunspor 4 Fenerbahçe 0 videosunu koyduk.Bu kötü günlerde nostaljiyi hatırlamak belki moral verir.Bana vermiyor şahsen de

http://alkislarlayasiyorum.com/

Ertuğrul Sağlam

Fb 2 Sene once U16 milli Berat Eyupoglu'nu aldilar elimizden.
Gecen ocak ayinda Ts gene genc milli İsmail Aciciyi aldi.
Dunde gene Fb Canberk Aydini aldi. aci olan ise ucude profesyonel olmadigi icin elini kolunu sallaya sallaya gitti. Simdi bu cocuklara onlem almayan yoneticileremi sogersin yada verilen onca emegin karsiligini vermeden giden bu picleremi veya Emperyalist ****leremi!

Ulan o... evlatlari yok ettiniz somurdunuz Samsunsporu tamamen kapatnda  en azindan Samsunspor diye derdimiz olmasin. Aptal yoneticiler ve Emperyalist kulupler Allahtan bulun. İnsallah hepiniz bjk nin durumuna dusersiniz....

ahmetsefa55

fb nın ts nın ne suçu var.
alt yapıdan yetiştirdiğin adamı elinde tutamıyorsan kimseye suç bulma.
hakediyoruz.

Serkan

sen bu adamları değil de torpil'i olanı alıp a takıma çıkarır bu cocuklara sırt çevirirsen elin oğlu gelir alır gider.

babasamsunlu

Serkan

buonanotte

Herkesin kendi düşüncesi ama ben bu platformda siyaset yapılmasına karşıyım. 8)

buonanotte

Eyvallah gerçekleri inkar eden yok zaten.Bu konu için demiyorum sadece genel olarak siyaset yapılmasına karşıyım.Ne kadar olmaz desek de kalpler kırılabilir kanaatindeyim.
Kaldı ki bu forumun böyle bir amacı olsa politize bölümü de olurdu.