Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: brigand - 06 July 2012, 15:40:31
beraber gideriz sayın adminim komutanım : )

samsundan mı gidecen sen de kardeşim?

ÖlümeSamsunspor55

Daha önceden Kazım Yılmaz 15 mi 18 mi tane hatırlamıyorum ama öyle bir transfer listesi hazırlamıştı . Biz bu transferleri ne zaman yapacağız ya ?

Mert

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 July 2012, 15:42:42
samsundan mı gidecen sen de kardeşim?

Mustafa bu sınav yerleri belgeleri almaya gittiğimiz zaman açıklanıyor değil mi?

**KaR6**

Alıntı yapılan: Mert - 06 July 2012, 16:42:41
Mustafa bu sınav yerleri belgeleri almaya gittiğimiz zaman açıklanıyor değil mi?

evet kardeşim de tek sınav yeri var sahra ve sıhhıye okulu.. agustos 1-23 ten istediğinden birinde gidip giriyosun ama saat yok sıra yok, gidiyosun bekliyosun alıyolar  :)

samsunmania

Aslan parçası sercan temizyürek İstanbul premier lig takımlarından Eyüpspor'a transfer oldu. Vatana millete hayırlı olsun.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff2ligbeyaz/h/20120706/sercan_temizyurek_eyupsporda.html?ref=son3haber

Mert

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 July 2012, 16:47:10
evet kardeşim de tek sınav yeri var sahra ve sıhhıye okulu.. agustos 1-23 ten istediğinden birinde gidip giriyosun ama saat yok sıra yok, gidiyosun bekliyosun alıyolar  :)

Artık sabahın köründe orda olcaz başka çare yok :) Gerçekten ağustos celbinde gidecek olanlar beraber gitsek iyi olur.Sohbet muhabbet derken geçer zaman.Bakarsınız aynı yere düşeriz  :D

SSKLA

Aklıma gelmişken yazayım dedim andriod ve ios kullanıcıları broswer olarak dolphin i indirsin ve alexa uygulamasını eklesin böylece telefondayken de site sıralamamızı yükseltelim. :ok

beşnumara

Alıntı yapılan: samsunmania - 06 July 2012, 19:03:51
Aslan parçası sercan temizyürek İstanbul premier lig takımlarından Eyüpspor'a transfer oldu. Vatana millete hayırlı olsun.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff2ligbeyaz/h/20120706/sercan_temizyurek_eyupsporda.html?ref=son3haber
Abi bunun bihaber gazetesindeki kankisi, sercan Karşıyaka yolunda diyordu.Ben de o kadar düştü mü diye düşünmüştüm Samsun amatör takımlarından karşıyakaya gideceğini düşünerek.Meğer izmir karşıyakaymış heee dedim zaten :) Yine de kendisine göre iyi yere gitmiş ben siirte kadar gitmişken bir erganispor bir dersimspor yapar diye düşünüyorum.Allah Büyük Allah...

samsunmania

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 July 2012, 21:12:48
Abi bunun bihaber gazetesindeki kankisi, sercan Karşıyaka yolunda diyordu.Ben de o kadar düştü mü diye düşünmüştüm Samsun amatör takımlarından karşıyakaya gideceğini düşünerek.Meğer izmir karşıyakaymış heee dedim zaten :) Yine de kendisine göre iyi yere gitmiş ben siirte kadar gitmişken bir erganispor bir dersimspor yapar diye düşünüyorum.Allah Büyük Allah...

Haklısın kardeşim. İyi transfer yapmış yine de.

FaTiH_HaN

Yeteneğine ve şehrine ihanet eden adam Sercan Temizyürek, şimdi anlıyordur hangi ligde olursa olsun Samsunsporda oynamanın nasıl bir ayrıcalık olduğunu.

5trawberry

Ösym büroları yarın hizmet verir mi acaba, bilgisi olan var mı?

emre

hafiften bir heyecan sardı.. çok umudumuz olmasa da olduğu kadar, hafiften sınav moduna girmek lazım..

engin55

Bugünkü kpss sınavına herkes zor diyor. Siteden giren oldu mu?

cembaba

AlıntıBarcelona içlerinde Kadıköyspor'un 5 oyuncusunun da bulunduğu 120 yetenekli oyuncuya, İstanbul Riva'daki kamp merkezinde eğitim verecek

5 İSİM

Kadıköyspor altyapısında forma giyen 5 oyuncu, Barcelona'nın İstanbul Riva'da organize ettiği kampa davet edildi. Hüseyin Parlak (2001), Volkan Demirtaş (2000), Mehmet Akif Birinci (1999), Burak Öztürk (1999), Ozan Çebitürk (1998), Barcelona, AVEA ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nca Van, İzmir ve İstanbul'da ortaklaşa düzenlenen elemelerde seçilen 120 oyuncu ile birlikte, 8-13 Temmuz tarihleri arasında boy gösterecek.

HEDEF BARCELONA

Samsun'dan sadece Kadıköysporlu 5 oyuncunun davet edildiği İstanbul-Riva'daki kampta belirlenecek en yetenekli 18 oyuncu, 2013 yılında Barcelona'nın altyapısında 10 gün eğitim alma şansına ulaşacak. Projeye davet edilmelerinin kendileri açısından büyük bir gurur olduğunu kaydeden Kadıköysporlu oyuncular, Riva'da hem Samsun'u hem de Kadıköyspor'u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=kadikoye-buyuk-onur&exec=page&nid=426032

Desiqner

Samsun Kadıköyspor'un facebook sayfasında İnşallah birgün Samsunspor'a futbolcu yetiştirir yazdım.Oradan bir antrenör'ün yorumu...