25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

atakumlu83

elazıgspor ve mersın ıdmanyurduı ıstıyormus

twitter

Bosversin simdi futbolu ugurcum,

Oceans serisine katilsin. Brad abisinin yaninda 14 luyu cekerler.

BigBadMama5552

04 July 2012, 01:32:58 #392 Son düzenlenme: 04 July 2012, 14:01:10 BigBadMama5552
AlıntıUğur Boral, Beşiktaş'a yakın...
Beşiktaş'ın gündeminde yer alan milli futbolcu Uğur Boral, transferinin birkaç gün içerisinde netleşeceğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Samsunspor'a transfer olan Uğur Boral, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Çebi'nin 'Uğur Boral, futbol komitesinin gündeminde. Takımıza faydalı olacağını düşünüyorum' sözleriyle ilgili, "Beşiktaş gibi büyük bir kulün yöneticisinin benim için bu şekilde konuşması gurur ve onur verici. Ben büyük takım potansiyeli taşıdığımı ve büyük takımda oynayabileceğimi her zaman söylemiştim ve düşünüyorum. Transferde neyin en olacağı belli olmaz ama siz ifade ettiğiniz için söylüyorum; temaslarımız var. Bu nedenle çok heyecanlıyım. Birkaç gün içerisinde, en geç bir hafta içerisinde kesin sonucu alacağız. Bu iş netleşir, olacağına inanıyorum." dedi.

SAMSUNSPOR'A GÜCÜMÜ İSPATLAMAK İÇİN GİTTİM

Samsunspor'la sözleşmesi biten ve şuan serbest futbolcu konumunda olan Boral, devre arasında Samsunspor'a gidişini, "Fenerbahçe'den problemlerim olduğu için ayrılmadım. Fenerbahçe'nin direk oyuncusuyken uzun bir sakatlık dönemi yaşadım ve bu benim kariyerime büyük zarar verdi. Sakatlığım sonrasında forma alamadım. Samsunspor'a fiziki olarak futbol oynamaya hazır olduğumu ve gücümü göstermek için gittim. Bunu da ispatladım" sözleriyle açıkladı.

Tehliyelere çok sevindim

Şike davası sonrası yaşanan tahliyeleri de değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Tahliye olmalarına çok mutlu oldum. Kimsenin tutuklu olmasına sevinecek değiliz. Umarım bundan sonraki süreçte de verilen cezalarla ilgili daha iyi şeyler olur" dedi.

Milli takıma dönmeyi çok istiyorum

Yeni bir başlangıç yapacağı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Uğur Boral, en büyük isteğinin yeniden A Milli Takım forması giymek olduğunu söyledi.

Kaynak: http://spor.milliyet.com.tr/ugur-boral-besiktas-a-yakin-/spor/spordetay/03.07.2012/1562256/default.htm

Görünüşe göre yeni takımı Beşiktaş olacak...Neyi ispatladığı da ayrı bir konu.

emre

çok iyi ispatladın öküz herif, gece gece sinirim tepeme çıktı yine ataydın o golü...  :kafa:

cembaba

Sen en güzel duygularımın katilisin Uğur Boral. Hiç sevemedim bir türlü bu adamı. Kaçırdığı goller sonrası daha da sevmedim. Her şeyi para bu adamın...

SametYılmaz55

neyi ispatladın lan öküz al_sana al_sana

babasamsunlu

04 July 2012, 08:42:11 #396 Son düzenlenme: 04 July 2012, 11:52:14 Serkan
 ispatladın la şeref yoksunu...
aradan 3 ay geçti hala rüyamda o pozisyonu görüp sana sövüyorum..
Allah belanı verecek... sakatlıklardan başını alamayacaksın inşallah..

Ollivanders

Çok kotu futbolcu oldugunu ispatlamaktan bahsediyorsan evet ispatladın karaktersiz.

Gorkem

adamı günaha sokarsın sen neyi ispatladın *******

samsunmania

04 July 2012, 13:37:48 #399 Son düzenlenme: 04 July 2012, 14:15:40 samsunmania
Hadi len oradan.Gücünü göstermişmiş. Ben senin bittiğini gördüm ama. Gençliğimizin katillerinden birisin...

twitter

beşiktaş'ta

rezil rüsva olursun umarım

Desiqner

Beşiktaş iyice lige yeni çıkmış Anadolu takımı transferleri yapmaya başladı.(bkz. bizim geçen seneki hal)
Sivasa atamadığın goller ... girsin :)

Stoper

Yıllar sonra iyi veya kötü bir şekilde formamızı giyen birisi İstanbul takımlarından birine transfer oldu..Kronik sakat olan Uğur,Beşiktaş'ta pek bi varlık gösteremez.

meas55

Devre arasinda sözleşmesi feshedilir..

SSKLA

Tek isteğim o inönüde gözümüzün önünde kaçırdığı sivas maçın da kaçırdığın gibi ordada kaçırda seni linç etsin tahammülsüz yalaka başarının paranın köpeği olmuş istanbul taraftarı :kafa: >:(