25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

kufur etmeye deymez kendini sonra bir b.k sanar kani bozuk

GökhanÇağlar

atalanta8

eğer benim senin üzerinde hakkım varsa helal etmiyorum bu sana yeter

Sercan

ulan i.ne o golü atsaydın, şu an başka şeyler konuşuyor olacaktık  :kafa: :kafa:

babasamsunlu

bunlar gibi olursun inşallah.. top...

kalptenþimþek

o golü atmış olsaydın bugün herkes büyük Samsunsporluydu!!senin yüzünden koskoca başkanı kaçırdık!!geçen cumaya da sırf senin yüzünden gidemedim!!

amasra

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 18 July 2012, 10:44:36
o golü atmış olsaydın bugün herkes büyük Samsunsporluydu!!senin yüzünden koskoca başkanı kaçırdık!!geçen cumaya da sırf senin yüzünden gidemedim!!

ferhat abi haklısın herkez samsunspor üzerinden nemalanıyor ama belli bi elit kesim canı gönülden tutuyor şunu gördüm şu senede herkez para peşinde kimse takmıyor samsunsporu insan bzı şeyleri gördükçe hakikaten üzülüyor nokta

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 18 July 2012, 10:44:36

ferhat bey..
gençliğimin katilsiiniz..
ona göre..
akıllı olun..  :x(( :x((

Sadece Samsunspor

Şimdi Trt'de bay gol programında Uğur vardı. Son sivas maçındaki penaltı pozisyonun %100 penaltı olduğunu kendini asla yere bırakmadığını, Hüseyin göçek'in Samsun şehrinin ortasında nasıl bu kadar açık penaltıyı emin bir şekilde vermediğini hayretle karşıladığını söyledi. Ayrıca eses maçında da aynı şekilde garip bir şekilde 10 kişi bırakıldığımızı söyledi. Ah ulan ah son maça kadar getirdik son maçta göz göre göre düşürüldük kimsede sahip çıkmadı lanet olsun ya.

Nuri Asan

bu simdi 8jk  da basarili olursa var ya . .  .

beşnumara

ne oldu la sivasa asist yapmışsın olan fernandese olmuş adamın suratını dağıtmışsın

Kaya

Sen Türk futbolunu sadece Samsunsporumuz için takip etmiyormuydun ne oldu ??? Sözünde durda izleme başka maçları,özetleri  ;)

beşnumara

birader biz zap yaparken denk geldik oturup izlemiyoruz :)

twitter

ahmetsefa55