Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

sersa

Kazım başkan devam ama en az 15 gün sonra yine kongre yapılacak...

yilmazselcuk55

Alıntı
Kongrede konuşan Köktaş, Yılmaz'ın kulübün başında kalma ikna etti.
29 Haziran 2012 Cuma 15:30

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsunspor kongresinde 'Hakkınızı helal edin aday değilim' diyen Kazım Yılmaz'ı salonda yaptığı konuşma ile ikna etti.

Köktaş, bugün yapılan kongre öncesi Yılmaz'la önceki gün gündüz ve gece olmak üzere iki kez görüşerek ikna etmeye çalıştığını belirterek, "Bugün bu kongrede verilen erteleme kararından önce seçim maddesinin de iptal edilerek mevcut yönetimin görevinin başında kalması sağlanmalıdır. Kazım başkan sizden istiram ediyorum, yeni kongreye kadar kulübün başında kalın" dedi.

Kongre salonunda taraftarların da Yılmaz lehine 'Büyük başkan' tezahüratları atmasına neden olan bu konuşmanın ardından Kazım Yılmaz, yeni bir kongreye kadar kulübün başında kararı aldı. Yılmaz'ın yapılacak olan kongrede ise Samsunspor başkanlığına da aday olacağı öğrenildi. Yılmaz'ın Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen kongre çıkışında 'Aday olacağım' dediği bildirildi.

http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/koktas-farki/7395.html

Yine Bi kaos var adam açıkça  aday omayacağım dedi .şimdi Çıkışta aday olacağım dedi diye haber var   neler oluyo Allah aşkına  al_sana al_sana al_sana

samisos55

kazım yılmazı cok büyüttüler aday olmuyosa olmasın kardesim  koskoca samsunspor kazım yılmazamı kaldı

Shane_Falco

Sanırım 15 gün öyle durup beklenilmeyecektir.Bu 15 gün içerisinde takımın başına bir hoca geçirilip transferler yapılacaktır diye umuyorum.Bir şekilde Kazım başkan ikna edilip yola devam edecek şimdilik görülen o...

babasamsunlu

Hakkımı makkımı helal etmiyorum sayın başkan..
Bırakmak için ne kadar çok haklı sebebin vardıysa hepsi şu 3 aylık süre içersinde geçerliliğini yitirdi...
Samsunsporumuzu bu kadar bekletmeye hakkın yoktu..
Sen saçma sapan transfrlere harcadığın paraların hesabını verebilrisin belki ama bu takıma kaybettirdiğin zamanın hesabını nasıl vereceksin...
Yazıklar olsun..

sosaka

tamam haklı gerekçeleri var kimseyi zorla başkan yapamayız ama destekse destek bu kadar bırakmak istemesinin altında başka birşey mi var ? nisan ayından bu yana neyi bekledi ?

SAMSUNLU ORUMA 55

29 June 2012, 16:12:04 #156 Son düzenlenme: 29 June 2012, 16:24:05 SAMSUNLU ORUMA 55
Bazı siteler son dakika haberi olarak kongre bittikten sonra Kazım Yılmaz bi dahaki kongre de aday olacağını söyledi tarzında haber yapmışlar.. Bunlar asılsızdır inanmayın.. Atilla Cebeci başkan ile görüştü öyle birşey yok dedi..

jean

ne olduk arkadas ya kongre niye ertelendi yine adam olmuyorsa baska aday secilseydi biran once transfere baslasaydik her sene ayni senoryodan biktik vallahi ya

usare

Abiler gerekli açıklamayı yapar...

jean

adam gercekten aday olmak istese bugun olurdu ve secilirdi is uzadigina gore olmayacak iste

isa55

Destek yürüyüşü yaptık, Fuat Köktaş, SAMSEV, bakan destek verdi, mutlu oldun ama aday olmadın. Çıkarken aday olacağım demişsin. Bunu kongrede deseydin ne olurdu. Olacaksan ol artık, kaybedecek vaktimiz yok.

Desiqner

Kongreye kadar 15 gün içerisinde ne olacak.Yine belirsizlik , bekleme.Bari transferi yap , hocayı alda kafamıız rahatlasın biraz.Tek derdimiz başkan olsun.Şimdi yeni bir başkanın gelmesi demek 1 ay beklemek demek...

Theofanis Gekas

zorla güzellik olmaz bu saatten sonra kazım yılmazdan hayır gelmez,gerçi kendi isteğiyle devam etseydide sportif başarı olarak bir hayır geleceğini sanmıyodum ama neyse.bu sezon işimiz var belli oldu  :'(

Kürsat Berrak

emre

GENEL KURUL İLANI
Yönetim Kurulu belirli gündem ve yeterli çoğunlukla kulüp binasında toplanarak seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı  yapılmasına karar vermiştir.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 15.07.2012 Pazar günü saat 14.00'te   Canik  Kültür Merkezinde  yapılmasına,

Birinci toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı taktirde bu kez 22.07.2012 Pazar günü saat 14.00'te aynı adreste çoğunluk aranmaksızın aşağıdaki gündem ile yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Buna göre gündem;
1. Yoklama,  açılış, saygı duruşu ve  İstiklal Marşının okunması
2. Kongre Divan heyetinin oluşturulması ve tutanaklara imza yetkisinin    verilmesi, 
3. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması,
4. Kesin Hesap ve 2012-2013 sezonu Tahmini Bütçe raporlarının okunması,
5. Denetleme Kurulu raporunun okunması,
6. Raporların ayrı ayrı müzakeresi ve yönetim ile denetim kurullarının ibrası,
7. Dernek organlarının seçimi,
8. Dilek, temenniler ve kapanış.
SAMSUNSPOR KULÜBÜ
KAMU YARARINA DERNEK
BAŞKANLIĞI