Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

buonanotte

fındık

Ollivanders

Kazimin adaylığını koymadığı bir ortamda adaylığını koyan veysel tokatliogluba kızmıyorum. Adam prosedür gereği aday. Susturmak veya başkan olmasını engellemek isteyenler adaylığını koyacaktı.adam meydanı boş buldu sonuçta.

berusa55

Kongre ertelendi ve Kazim Yilmaz yapilacak kongreye kadar devam ediyor ama durum vahim hakikaten cok vahim! Zaman kaybettikce kaybediyoruz.

Uğur Yıldız

Önümüzdeki 10 gün kaderimizi belirleyecektir.Fuat Köktaş'a hakikaten helal olsun adam takım için uğraşıyor reklam için değil

Kodalak

günü kurtardıkda yarınımız ne olacak,transferler ne olacak

brigand

Takımı kurmak ve hazırlamak için kongreyi beklemek intihar olur. Hali hazırda zaten geç kalınmış durumda. O yüzden yapılacak tek şey hazır denilen listeler üzerinden camianın ortak kararları doğrultusunda çalışmaların en hızlı şekilde bitirilmesi olacaktır.

King Of The North

15 gün daha belirsizlik, bir an önce ne olacaksa olsun yolumuz bakalım...

yirmiuc

hakikaten fuat köktaş'a helal olsun.

5trawberry

Hoca, transfer ve kamp sürecini beklememiz demek.. Kongre dahil en az 1 ayı bulur..

Kazım Başkan'a şehrin ileri gelen işadamları ve siyasetçileri..
Büyükşehir ve yerel belediye başkanları acilen destek vermeliler. Maddi manevi ne olursa olsun..

Hoca kamp ve transferlere destekten hemen sonra başlanmalıdır..

Cheregi

Kazım Yılmaz ın aday olmayacağı belli de kongre Veysel in başkan olmasını engellemek için ertelendi. Kazım Yılmaz aday olmayacağına göre şimdi yeni bir liste hazırlanacak Veysel delisinin karşısına.

samsunluhakan

KAZIM BAŞKAN SÜPER LİGDE o kadar para harcadı bank asyadamı harcamayacak harcar harcarda kendisini yanlız hissediyor kazım başkana biraz destek verilmesi gerekiyorki ben bu gün fuat köktaşı dinledikten sonra bu olay bitmiştir diyorum fuat köktaşa helal olsun

BigBadMama5552

29 June 2012, 15:20:27 #147 Son düzenlenme: 29 June 2012, 15:31:29 BigBadMama5552
Kongreyi izleyemedim, neler olduğunu öğrenebildim. Tam bir belirsizlikler takımı olduk desem yanlış olmaz herhalde, diğer takımlar her şeyi bitirdi de antrenmanlara başlayacak, biz hala bekliyoruz. Samsunspor'un geleceği açısından bu kadar önemli kararların neden böylesine geç alınıyor onu da anlamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin...Bu arada Fuat Köktaş'a da helal olsun.

yilmazselcuk55

Fuat Köktaş'a Helal Olsun ama Sonumuz hiç iyi gözükmüyor  :-X :-X :-X

engin55

Kazım Yılmaz aday olana kadar ertelencek mi?