Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

isa55

ibrakadabra55

15 gün sonrayı bekliyecek zamanımız yok millet kampa bile başlıyabilir bence şimdi bir hoca ve transferlere başlanmalı.

samsunmania

Yeni bir yönetim oluşturulacak belli ki. Ama yeni yönetimi oluşturacak kişilerin acilen transfer ve hoca işine girişmesi lazım. Bu gecikme 1 senemize mal olmazsa iyi. Nefret ediyorum bu belrsizliklerden.

FaTiH_HaN

Ben hiçbir şey anlamadım, kongre ertelendi, şimdi Kazım Yılmaz 15 gün sonra aday mı, değil mi? Hiç bişe anlamadım  :rulet:

55.hakan

Kongreyi izlerken üzüldüm herkes sırayla geçip kürsüye yalvarıyor ne olursa olsun bu durumlara düşmemeliydik.Belki daha kötüsünü gördük ama bu takımın ömrü yalvarmakla mı geçecek.Bizden biri geçse daha iyi en azından zaten paraları yok diye temlik koyduran olmaz ama bu seferde haciz gelir değil mi?pardon...

bluegreen55

Sizin hala Kazım Başkandan umudunuzmu var Allah aşkına.
2. lige düşürdü hiçbirşeye gıını çıkarmadı ordanda amatöre doğru gideriz bişey yapmaz.
bilmediğimiz bişeymi var anlamıyorum.

engin55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 29 June 2012, 21:24:31
Sizin hala Kazım Başkandan umudunuzmu var Allah aşkına.
2. lige düşürdü hiçbirşeye gıını çıkarmadı ordanda amatöre doğru gideriz bişey yapmaz.
bilmediğimiz bişeymi var anlamıyorum.

O zaman süper lige çıkaracak başkan adayı bul? Reklamcı ne konuştuğunu bilmeyen veysel e mi kalsın klüp?

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 June 2012, 20:48:54
Kongreyi izlerken üzüldüm herkes sırayla geçip kürsüye yalvarıyor ne olursa olsun bu durumlara düşmemeliydik.Belki daha kötüsünü gördük ama bu takımın ömrü yalvarmakla mı geçecek.Bizden biri geçse daha iyi en azından zaten paraları yok diye temlik koyduran olmaz ama bu seferde haciz gelir değil mi?pardon...
Bu takımın ömrü yalvarmakla geçmemesi lazım o şehri yönetenlerin ayıbı.Bknz Samsunspor ile Kayserispor arasındaki farka.Tek fark takıma siyasilerin işadamlarının sahip çıkması.Bu şehrin vekillerinin belediye başkanlarının Samsunsporun yanında olmaları zorunludur.Bu takımın yanında olmadıkları gibi köstek de oluyorlar.

CoRaqLi55

Artık takımın başına kim geçerse geçsin çok geç kalındı.Millet transferi yaptı bile.Çoook geç kaldık çok.  :(

Desiqner

Transfer Görüşmesine razıyım.Adımız bi futbolcuyla geçsin arkadaş :)

mehmet yılmaz

Satır başlarıyla görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Samsunspor'un sahipsiz olmadığını hissettim bugün. Camianın -hatalarıyla sevaplarıyla- eski tüfekleri resmen damga vurdular kongreye. Bence listesi bile olmayan, tamamıyla sahtekarlık ve reklam kokan halleriyle oraya çıkan ömrümde gördüğüm en garabet adamlardan biri olan Tokatlıoğlu'nun bir sürpriz yapmasına müsaade edilmedi. Tebrikler...

Kazım Başkan %90 bırakacak bence. Çok ayıp edecek ayrıca. Bizlerin ona yüklediği anlamı, misyonu kavrayamadı. Bırakma isteğimiz onu çok başarılı bulduğumuzdan değil, ortada ciddi bir mali yük var ve ne olursa oslun bunun bir numaralı müsebbibi de kendisi. O tabloyu toparlamak boynunun borcu olmalı. Kaldı ki verdiği söz de var ve söz namustur Türk töresinde.

Fuat Köktaş için bugün denilbilecek şeyi İzzet Altuntaş söyledi. İzzet ağabey, Balkan Türkleri Derneği Başkanıdır, 1999 seçiminde MHP'nin Büyükşehir adayıydı. İyi bir Samsunludur ve Samsunspor'da 1960'larda forma giymiş eski bir futbolcudur da... Ne dedi?
- Bugün iktidar partisinin yeni bir il başkanı var. Kendisi "söz veriyorum, yanındayım" demişse ben o söze güvenirim. Çünkü Fuat Köktaş sözünün tutan, mert bir adamdır, dediğini de yapar. Kimse yanlış anlamasın çünkü siyasi fikirlerimiz hiç uyuşmaz ama benim onunla ilgili görüşüm budur...

Benim de görüşüm budur. Allah öyle bir kapı açtı ki Samsunspor'a. hiç hesapta yokken Fuat Köktaş il başkanı oldu. O değil de herhangi başka bir isim olsa idi, kimin kapısını çalacak, kime inanacaktık? Hiç kimse...

Böylece Kazım Başkanın "destek alamıyorum" bahanesi tamamen havaya uçmuş durumda. Çok ayıp ediyor...

Peki şimdi ne olacak?

Muhtemelen önümüzdeki 4-5 gün içinde Kazım Başkanlı ya da onsuz, yeni bir yönetim yapılacak. Bu yönetim eğer Kazım Başkan olmasa da gayrıresmi olarak görüşmelere ve çalışmalara başlayacak. Teknik direktör belirlenecek, transferler başlayacak.

Ben bu Tokatlıoğlu denilen mahlukatı ilk kez bugün dinleme eziyetini yaşadım. Düşünün, bu adam diyeceğim ama klavye bile basmıyor- bütün sezon Yılmaz'ın yönetiminde idi. Bunun gibi adamlarla bizim ligde kalmamız mucize olurdu zaten. O kafayı yapmadıysa, doğuştansa plaket vermek lazım!

55.hakan

Eğer Kazım Yılmaz bırakacaksa da kongreye kadar transfer ve hoca konusunun çözümü zaman kaybetmemek adına yararımıza olacaktır.

cany

30 June 2012, 00:06:51 #177 Son düzenlenme: 30 June 2012, 00:11:15 cany
Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 29 June 2012, 19:09:22
Ben hiçbir şey anlamadım, kongre ertelendi, şimdi Kazım Yılmaz 15 gün sonra aday mı, değil mi? Hiç bişe anlamadım  :rulet:

aynen kardeş kongreyi canlı izledim bi şey anlamadım.çıktı aday degilim dedi sonra fuat köktaş ikna oldu dedi

Öbürü çıkar "la, hop, alo" diye konuşur.ne günlere kaldık

cgr

Bugun belkide en gergin ve en mantikli kongre gerceklestirildi...
Disarda "Kulup bu adama mi kalacak(Veysel)" dusuncesi ile imza toplama telasi vardi eski yoneticilerimizin... Gercekten herkes Kazim Yilmaz'in devam etmesini istiyor. Bunu herkes belli etti. Ama nedense bizi pek anlamak istemiyor Kazim Baskan...

Mantikli olan ise; Hakki Tomac'in, Veysel'i kursuye davet ettiginde neredeyse hic kimse alkislamadi... Zaten tepkilerden sonra pek konusamadi, konusturulmadi. Bunda da Erdem abi'nin katkisi buyuktu :)

Cikista da Naci Pinar ile Veysel ufak bi tartisma yasadi... Uslubunu cok yanlis oldugunu bahsettiginde, "Ben nappiim la, benim tarzim bu laa." diyerek iyice  batirdi...
Umarim yakin zamanda bazi seyler netlesir ve yeni kongre karari almadan Kazim Baskan yoluna devam eder...

elexir

Atı alan üsküdarı geçer tüm takımlar transferi bitirir kampını bitirir bizde yok kazım dı yok veyseldi derken kenarda sene başında olduğu gibi kenarda kalmış dandik topçuları alır 1 sene onlardan medet umar kanser oluruz her sene aynı seneryo yeter ya yazık şu taraftara....