Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

lucarelli

Alıntı yapılan: engin55 - 16 June 2012, 22:47:47
UEFA'dan iki takıma onay!

UEFA'dan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderildi.

Diğer takımlarla ilgili henüz yazı gelmedi.
Hatırlanacağı gibi; Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a UEFA tarafından men cezası verilmişti.

Bu kulüplerin itiraz başvurusunun UEFA Disiplin Kurulu tarafından değerlendirilmesine devam edildiği için ön onay yazısının henüz gelmediği öğrenildi. Gaziantepspor zaten kupada yok ama Beşiktaş mali açıdan men edilmişti. Bursaspor ile ilgili Avrupa Ligi'ne onay yazısının, inceleme yapıldıktan sonra gelebileceği belirtildi.

Şimdilik sadece Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderilirken, UEFA'nın Fenerbahçe hakkındaki kararı önümüzdeki hafta içinde vereceği öğrenildi.

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/uefadan-fbahceye-onay-yok-128052.html

En korktuğum durum. GS'ye avrupa cezası verilmemesi demek şikeceilerin TFF'den ceza almaması demek.

orhan

bizimkiler uefa yı bile kendilerine benzetti.Şike olayı bu saatten sonra bitmiştir.

isa55

Dürüst oldukları söylenen Avrupalıları görüyoruz.  Halen ses yok.

maviay55

AlıntıAltay Kulübü'nden ağır salvolar

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay Kulübü, PFDK'nın aldığı 'şike' kararları ile ilgili açıklama yaptı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay'ın yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) şike davasında adı geçen Bank Asya 1. Lig ekipleriyle ilgili verdiği kararlara ilişkin olarak bir açıklama yaptı.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, PFDK'nın dün yaptığı toplantıda aldığı kararları şaşkınlık ve üzüntüyle öğrendiklerini, şike yaptığı iddiasıyla kurula sevk edilen kulüplerin yetkililerinin 1 yıl hak mahrumiyeti cezası almalarına rağmen temsil ettikleri kulüplere ceza verilmediği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Biz masa başı oyunlara başvurmadık. Bu tür çirkin olaylara karışmadık. Neticesinde ise mağdur olduk ve gördük ki futbol ailesinin büyük patronları mağdurun değil suçlunun yanındaymış. Biz, Altay Spor Kulübü olarak sonuçları her ne olursa olsun bu kirlenmiş ve şike yapmanın serbest bırakılmış olduğu ortamda aşık olduğumuz kutsal armaya ve taşıdığımız formaya ve onun değerlerine asla ihanet etmeyeceğiz. Hiçbir zaman masa başı oyunlara alet olmayacağız. Hak ettiğimiz başarıları sahada kazanmak için ter dökmeye ve emek sarf etmeye devam edeceğiz. Hukuk mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğiz.
Mağdur olduğumuz gerçeği ve inancıyla alınmış olan bu yanlış kararlardan dönülmesi için gerekli müracaatların yapılacağını ve ilgili kararlarla ilgili etik kurulu raporunun tarafımıza verilmesi amacıyla başvurumuzun TFF'nin gerekli birimlerine yapıldığını camiamızın ve kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz ederiz."

sporx

dik duruş = altay_x

brigand

Hastayım şu tavırlarına. Bir tane bildirimimiz yok bir tane !

jean

lan ne yaptilar ettiler isin ustunu kapattilar ya harbi bravo bu saatten sonra benimde umudum kalmadi dune kadar umitliydim artik is bitti isimize bakalim

berusa55

UEFA seni de adam sandik! NTV'nin son dakika haberine gore febe Sampiyonlar Ligi'ne katiliyor.

engin55

babasamsunlu

fener hisseleri tavfan tspor yüzde 5 ekside

cembaba

Yazıklar olsun. Şike sahaya yansımadı. Türk Futbolunun kara lekesi olarak tarihe adını yazdırdı.

GökhanÇağlar

Türkiyede artık kimse adaletten bahsetmesin.Parası ve gücü olana birşey olmaz bu ülkede...

samuray

nalet olsun bu kararı alanlara bu kararı verenlere

samsunmania

Burada hep ümitle, doğrunun ışığında umutla düşmeyeceğimizi yazdım. Ama ne bilebilirdim ki uefanın da tffye uyacağını? Yazıklar olsun, hakkımız haram zehir olsun.

mehmet yılmaz

TFF dibin kara UEFA senden kara...  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

kumköylü ahmet

Hic umutlanmamisdim ve bekledigimiz sonucda buydu..TFFnin gözü aydin..bundan sonra avrupada turk takimlarina kimler oyunuyorsa rakipi desteklemek sart oldu..sizin gibilerine ne denir bilemiyorum uefada fos cikdi..sike diye daha kimse konusamaz artik olayi kapattilar