Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

jean

Ne zaman demiroren gorusse uefayla yada fifayla nezaket gorusmesi oluyor yalaninizi yim millet enayi sanki

kuzey55

Alıntı yapılan: samsunmania - 07 June 2012, 17:41:16
Demirören fifa yetkilileri ile görüştü bildiğim kadarıyla. Milli takımı men etmeyin diye ikna turları atıyor. Benim hala inancım çok kuvvetli. Uefa gerekeni yapacak ve biz de asli yerimize döneceğiz. Puan sileceğiz teranesiyle budanan biz, play out oynatılmayan biz, yapılan transferleri ilk maçta oynatamayan biz. Vardır bir adalet bekliyoruz. Bu arada hala başkandan ses soluk yok. Takıma cebinden 25 milyon verip ses çıkarmıyorsa vardır bi durumlar.

yok bence bir durum iş bilmezlik tamamen.koyun gibi güdüldük şu süreçte.aynı koyunluk devam ediyor malesef.

samsunmania

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 June 2012, 17:57:33
yok bence bir durum iş bilmezlik tamamen.koyun gibi güdüldük şu süreçte.aynı koyunluk devam ediyor malesef.

Ama çok büyük para be kardeşim 25 milyon. Mutlaka bir şeyler söyler insan. Ne kadar ağzı laf yapmasa bile bağırır, çağırır. Platini Türkiye'ye geldiğinde diyeceğini dedi, bizimkiler de diyeceğini dedi ve uyguladı. Uygulama sırası uefada.

jean

Yazilan haber gecmiyor hicbir yerde takimlarin sevk edildigi ins dogrudur birseyler olmak zorunda

Shane_Falco

Alıntı yapılan: jean - 07 June 2012, 18:01:47
Yazilan haber gecmiyor hicbir yerde takimlarin sevk edildigi ins dogrudur birseyler olmak zorunda

Aynen hiç bir kaynak yok haberlere dair :S

isa55

3 Temmuzdan bu yana bekliyoruz. 1 ay daha bekleriz.

Sol Açık

Bence şikecilere ceza verilmesinin sağlayabilecek tek şey, UEFA'nın Milli Takıma ceza vermesi olabilir. Ancak o zaman, özellikle de yeni Milli Takım takım umut vaat ederken, ülke kamuoyu uygun hale gelir.

Yoksa heveslenmeyelim derim. Şikecilere UEFA yasak koyacaktır, ancak Türkiye'de ceza almayacaklar, görünen bu. Bu ülkenin ne halde olduğu ise çok acı. Hırsızlığın-sahtekarlığın apaçık ortada olduğu durumda bile insanların "duymak-görmek istemediği", "herşey güzel" masalına inandığı bir ülke. Eskiden, "halk bu masala yönetenler tarafından kandırılıp, inanıyor" diyordum kendi kendime, ama şimdi çok açık görünüyor ki, kendi kendisini ikna ediyor ve inanıyor.

Adalet gitmiş, güçlünün yanında olmak herşeyi ele geçirmiş. Üzgünüm ama, bu ülke bitmiş!

binikalamadım

bir abimizden dinlediğime göre uefa bir sene olaya müdahil olmazmış olayın patlak verdiği andan sonra o ülkeyi izler işi nasıl hallettiklerini değerlendirirmiş ortaya çıkan sonuç kriterlere uygun değilse ya da aradan bir sene geçtiği halde somut sonuç yoksa  o zaman devreye girerek gerekeni yaparmış...

olayın yıl dönümü olmak üzere ortada bir şey yok bu hareketlilik bu yüzden olmasın...

özkan

Öyle ki;varsın biz bir alt lige daha düşelim ama şunları bir alt lige düşürün bu bile kabulümdür.Hiç yoktan Türk Cumhuriyeti'nde hukuk kuralları adaletin olduğuna kanaat getirelim.Kanunların sadece ezilenlere uygulanmadığına inanalım.Zenginlerede işlediğini görelim.

engin55

UEFA ne zaman kararını vercek ya?

Stoper

1 hafta içinde vermesi bekleniyor.
Beyaz tv'nin yalancısıyım.

buonanotte

Yavaş yavaş şikede gündemden düşmeye başladı.Uefadan da çok umutlu değilim açıkçası.Küme düşürme veya puan silme yerine avrupa kuplarından men cezası verebilir diye düşünüyorum.
Karar istediğimiz gibi çıksa ne olacak ki.Yine geçen senenin başında yaptğımız hatalrı tekrarlayacaz.

kumköylü ahmet

Elde Var 0 kimse bosuna umutlanmasin sagliginiz icin diyorum

samsunmania

Uefa da ceza vermeden bu işi geçiştirirse iş bitmiş demektir. Ama benim hala inancım var. Bu olayın bedelini çok kötü ödetecekler tffye. Ve bundan biz de faydalanacağız. Bu gudubet sezon böyle bitmemeli. İnsan kendi futbol geleceği için bunları ister mi? Bu düzen bizi kıtır kıtır doğramış ise kimse kusura bakmasın. Zerre kadar üzülmem.