Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

amasra

İddianame, birinci ve ikinci etik kurulu raporu, şike soruşturmasında savcılığın bilgilendirmesi ardından UEFA Disiplin Kurulu Türkiye ile ilgili toplantı yapıp, Milli Takım'a üç yıl, sekiz kulübe de beşer yıl ceza verilmesi kararını aldı. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün de ligden düşürülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na bilgi gönderdi.

vagus

Alıntı yapılan: amasra - 07 June 2012, 08:23:08
İddianame, birinci ve ikinci etik kurulu raporu, şike soruşturmasında savcılığın bilgilendirmesi ardından UEFA Disiplin Kurulu Türkiye ile ilgili toplantı yapıp, Milli Takım'a üç yıl, sekiz kulübe de beşer yıl ceza verilmesi kararını aldı. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün de ligden düşürülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na bilgi gönderdi.

Kesin mi? kaynak?

amasra

Kesin mi? kaynak?

[/quote]

dha

engin55

Alıntı yapılan: amasra - 07 June 2012, 09:42:52
Kesin mi? kaynak?

dha

Link versen daha iyi olmazmı öyle bir haber hiçbir yerde göremedim

amasra

Shane_Falco

Alıntı yapılan: amasra - 07 June 2012, 09:48:39
http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=185506

Artık haberleri okurken ilk önce haberi yazan gazeteci kimmiş diye bakıyorum.Ardından Mehmet Baransu ismini görüncede haberi okumadan direk kapatıyorum...

Stoper

@SezginGelmez
AlıntıSON DAKİKA: UEFA 48 saat içinde F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzon, G.Birliği, Eskişehirspor, Sivasspor ve İBB'yi UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedecek

@ibrahimseten
AlıntıUEFA'dan yanık konuları gelmeye başladı.. Eyyvah eyvah.. Ceza geliyor da, çok ağır olmaz inşallah..

babasamsunlu

ULAN SİVAS SENİ Bİ DÜŞÜRÜRSELER NE GÜLERİM HAA  8) 8)

berusa55

07 June 2012, 15:45:17 #2949 Son düzenlenme: 07 June 2012, 15:51:21 berusa55
UEFA Disipin Kurulu isterse bu takımları çatır çatır düşürür de neler dönüyor bilmiyoruz ki.

Avrupa kupalarından ömür boyu men etsinler umurumda değil; Allah aşkına ülke içindeki cezalarını verin şunların!

celebi

Biz yine bank asyada oynayalım ama Allah aşkına verin şunlara cezalarını yaptıkları yanlarına kar kalmasın  :kafa:

jean

ibrahim seten yazmis cezalar agir olmaz ins diye bende diyorum ins uefa tarihinin en agir cezasini verir allahim sen buyuksun icimdeki az olan umut gun yuzune ciksin

GençKozluklu

Allahım inşallah en ağır cezayı alırlar. TR'de sümen altı etmeye çalıştıklarından dolay ıekstra ekstra ceza lasınlar ve hatta milli takım. Alıştık kendi içimizde afedersiniz pislikleri sümen altı etmeye ve maç onynaırken kuralları değiştirmeye.

Adalaet yerini bulur inşallah. Keni göbeğimizi kendimiz kesip cezaları veremdik adersiniz elin gavuru cezamızı verecek. Ben burada Sayın Başbakanımızı da çok merak ediyorum. Acaba utanacak mı Bu kolpaları korumaya kalktığı için. 

mehmet yılmaz

Birkaç gün içinde gerekeni yapar inşallah UEFA...
Demirören 4 saat kalmış UEFA binasında ama Türkiye'deki şikeyle ilgili birşey konuşmamışmış...
Ne sordular peki sana, dünya futbolunun geleceğini mi?
Ükle içindeki bu rezillikler, insanları aptal yerine koyma işleri bitsin artık.

En büyük duam Sivas'ın düşmesi ve bizim Süper Lig'e dönmemiz. Sivas giderken yanında ekürilierini de götürebilir, sorun yok ;)

samsunmania

Demirören fifa yetkilileri ile görüştü bildiğim kadarıyla. Milli takımı men etmeyin diye ikna turları atıyor. Benim hala inancım çok kuvvetli. Uefa gerekeni yapacak ve biz de asli yerimize döneceğiz. Puan sileceğiz teranesiyle budanan biz, play out oynatılmayan biz, yapılan transferleri ilk maçta oynatamayan biz. Vardır bir adalet bekliyoruz. Bu arada hala başkandan ses soluk yok. Takıma cebinden 25 milyon verip ses çıkarmıyorsa vardır bi durumlar.