13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

samuray

ya harbi bi başıboşluk var abondone olmuş afyon yutmuş gibi yönetim kiralık topçuları ne diye gönderiyorsunuz hem bu süper toto kupasına katılıyor hem paralarını ödediğiniz adamları gönderiyorsunuz 22 mayısmı 21 mayısmı sözleşmelerin bitiş tarihi inadına tut takımda oynatmasanda yada bu kupaya hiç katılmayacaktın ha b tek faydası oluyorsa gençleri görmek anlamında onlardanda bi cacık olmuyacak herhalde inşallah ben yanılırım bu konuda zira geleçeğimiz altyapı da

Desiqner

Bursasporlu bir arkadaşın twit'i :

Maç içinde açıklayalım, Kemal Tokak ile her konuda anlaşılmış,Samsunspor la görüşülüyormuş
https://twitter.com/#!/iakkanat

twitter

ben bu haberi gormemistim iyi ki gormemisim

sozlesmeli adamin yaptigi aciklamaya bak sanki dersin o scholes biz manu

Ayberk

Bursa'dan 2-3 tane işe yarar adam alalım. üstüne birkaç yüz bin alalım güzel olur

emre__ss

Jnr.Serkan

a2 milli takımında mükemmel performasn gösteriyor.Twitter'da okuduğum kadarıyla sadece ben değil herkes kemali soruyor kim bu 13 numara diye.Ulan kafanı az sahaya verseydin ligdeydik

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 31 May 2012, 11:50:56
a2 milli takımında mükemmel performasn gösteriyor.Twitter'da okuduğum kadarıyla sadece ben değil herkes kemali soruyor kim bu 13 numara diye.Ulan kafanı az sahaya verseydin ligdeydik

ibn* da

samsun 55

2.5 MİLYON €+ 3 FUTBOLCU

Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği genç savunma oyuncusu Kemal Tokak için Samsunspor'un 2,5 milyon euro ve 3 de futbolcu istediği öne sürüldü. Kırmızı- Beyazlılar bu tavrıyla oyuncuyu şatmak istemediğinin de sinyallerini verdi

TRABZON ISRARCI
Samsunspor'un başarılı stoperi Kemal Tokak'ı bir çok takımın transfer etmek için çaba harcadığı öğrenildi. Bu kulüpler içerisinde başarılı stoperi kadrosuna katmak konusunda en ısrarcı olan ise Trabzonspor.  Bordo-Mavili ekibin, bir süredir Samsunspor ile  görüştüğü ve resmi teklifte bulunduğu belirtildi.

ÖNCE KULÜBÜM  
Samsunspor'un Kemal Tokak için Trabzonspor'dan 2,5 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 3 futbolcu istediği öne sürüldü.  Bordo-Mavili ekibin bu gelişme üzerine beklemeye geçtiği idida edildi.  Tatilde olan Kemal Tokak ise "Samsunspor ile sözleşmem devam ediyor. Beni almak isteyen önce kulübümle anlaşmalı" dedi.
       KAYNAK:HABER GAZETESİ

babasamsunlu

2,5 milyon yüro büyük para.. hiç düşünmeden versinler topçuya gerek yok..

Not :Eğer doğruysa tabi..

5trawberry

2,5 milyon büyük para da, klübe gelen paranın akıbeti ne olacak o da büyük, soru işareti.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 5trawberry - 15 June 2012, 15:16:36
2,5 milyon büyük para da, klübe gelen paranın akıbeti ne olacak o da büyük, soru işareti.

kemal e  verildiği için büyük para.. o anlamda dedim ;)

o akıbetleri hiç bir  zaman bilemedik  ki ..

turgut karşılığından a.gücünden gelecek 4 topçudan ikisi geldi 2 si gelmedi..

Para ise geldimi gelmedi o bile bilinmiyor :)

Jnr.Serkan

Kemale 1 milyon euro verseler duacıyız 2.5+3  futbolcu demek Fanatik= Haber gazetesi olmuş demektr

lucarelli

2,5 milyon euro veriyorlarsa kesin satılmalı.

cembaba

Hemen versinler. 1 dakikaya bile gerek yok.

Theofanis Gekas

1 milyona da razıyım ben