13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

twitter

eyvallah.

tapelerini paylasmistim, sevmiyorum.. fakat,

bizi super lige cikaran ve gecen senede defansta yine fena performans gostermedin kelhar gelince.

gs macinda 4 kisi riera ya top kaptirmaniz aklimda ama.

Jnr.Serkan

Güzel yere gitti.İstanbulda karı kız kovalar,karışacak taraftarda yok nasıl olsa hadi iyisin kemal turnayı artık gözündenmi vurursun başka yerindenmi vurursun bakıcaz

ChucKeR

gerçekçi olalım. yönetim yok borçlu çok. tahtayı kaldırmak için 4 trilyon lazımmış ve o kalksa dahi parasını isteyen bir dünya borçlu var.

kemal transferi 1.250 bin + 2 futbolcu gibi gözükse de klübe yansıyacak olan 0 tl + 0 oyuncu.

ben tahta açılana kadar yapılan satışları valdomiro transferi kadar zarar görüyorum. o da 0'dı çünkü.

mehmet yılmaz

Kemal'e özellikle Bank Asya'dan çıkış sezonumuzdaki üstün başarısı ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Neredeyse bütün sezonu hatasız oynadı o süreçte.

Süper Lig için Kemal'den büyük beklentilerim vardı ancak o üstüne çok koyamadı. Buna rağmen bence iyi bir sezon geçirdi. Süper Lig'i tattıktan sonra Bank Asya'ya dönmeyeceği açıktı. Samsunspor'umuza iyi para kazandırarak gitti; bundan sonrası için yolu açık olsun.

Asla bir Selim Teber, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Uğur Boral gibi sahtekar oyuncularla aynı klasmanda tutulamayacak br isimdir Kemal; İBB küme düşer insallah ama Kemal basarılı olsun.

ibrakadabra55

Kemal' için  buyuk_sehir İbrahim Yılmaz'ı kiralık olarak vericekmiş sanırım

AhmetDenizci

Resmi siteden futbolcularımız kısmından ismi çıkarılmış.

http://www.samsunspor.org.tr/Takim.aspx

Ayrıca TFF'nin sitesinde;

SAMSUNSPOR - Karşılıklı Sona Erdirme - 10.07.2012

samuray

hani artı iki futbolcu verevekti parını yanı sıra o damı yalan oldu

emre

Kemal'e karşılık verileceği söylenen Metin Akan Adana ile anlaşmış.

germencisse

Yine var bir katakulli :o

Ayberk

turgut'u da güya 1 milyon+3 futbolcuya karşılık vermiştik ya o hesap ;) ankaragücü battı bizim bonservisler yalan oldu :kafa:

AhmetDenizci

Jnr.Serkan

İstanbul geceleri bekler tutmayın küçük enişteyi

muzaffer4

5 senelik imzalamış.

Nuri Asan

sen basarili ol ama o beediye dussun haci. trabzonlularara da iyi  ders 

samisos55

İBB'de flaş gelişme!
İstanbul Belediye'de flaş gelişme... Takımın yeni transferlerinden Kemal Tokak ile sezon başlamadan yollar ayrıldı. Başarılı savunma oyuncusunun önceki günkü idmanda A takımla çalışmadığı için hocası Carvalhal ile tartıştığı öğrenildi. Portekizli teknik adamın da bu olay üzerine Kemal'in takımda tutulmamasını istediği kaydedildi.