13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

samuray

bize karakterli futbolcu lazım zaten oyunun tek yönünü oynayabilen bi stoper kemal adem gibi murat yıldırım gibi 11 oyuncu bulabilsek keşke

kumköylü ahmet

Beni havaalanina birakan taksici cocukla ayni mahallede kaliyomus gidecekmis zaten zorla oynamis busene ama gönlün baska kendin baska dersen zaten olmaz bu is...yinede buzmana kadar verdigin emeklerin icin sagol kemal gidersen yolun acik olsun

sadece55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 09 April 2012, 23:01:31
ertuğrul,anıl bir iki kişi daha varmış,bizim kan ağladığımız gece karektersiz i........

Abi bunlar soyunma odasında unutmuştur takımın düştüğünü Bu kadar kolay para kazanan insanlar olunca insanın yüreği sızlıyor

AhmetDenizci

Sana kim bonservis verip alacak çok merak ediyorum.

burakbas

GökhanÇağlar

Yaptığın hata halısahada yapılmaz keMAL,isteyen olursa elden çıkarmak lazım

maviay55

AlıntıBaşkan ne derse o

Başkan Kazım Yılmaz'dan övgü dolu sözlerle bahseden Kemal Tokak, "Transferimle ilgili şuan bir şey söyleyemem. Kalır mıyım kalmaz mıyım bunu zaman gösterecek. Ama herşey başkanımıza bağlı. Başkanımız ne derse o olacak" dedi

Samsunspor'un genç stoperi Kemal Tokak içini Haber'e döktü. Sergilediği başarılı futbolla bir çok takımın listesine giren ve sezon boyunca adı sürekli Beşiktaş ve Trabzonspor  ile anılan Kemal Tokak, özel röportajda muhabirimiz Muhammet Çavuşoğlu'na samimi açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un küme düşmesinin kendisini şoka uğrattığını söyleyen Kemal, Başkan Kazım Yılmaz'dan ise övgü dolu sözlerle bahsetti.

BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın çok iyi bir insan olduğunu dile getiren Kemal Tokak,  "Takımda yer alan bütün futbolcular başkanımızı çok seviyor. Samsunspor için sezon boyunca büyük fedakarlıklarda bulundu. Bizlere her zaman sevgiyle yaklaştı. Kaybettiğimiz maçların ardından bize destek oldu. Kazım Yılmaz, Samsunspor için çok büyük kazanç. Sivasspor'u yenip ligde kalamadığımız için hepimiz çok üzüldük. Ancak başkanımızın üzüntüsünü görünce gözlerim doldu. Başkanımızın kulübü büyük başarılara taşıyacağına inanıyorum" dedi.

ZAMAN GÖSTERECEK
Genç stoper, transferiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. Sezon boyunca adı özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Kemal Tokak, Samsunspor'da kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını söyledi. Samsunspor ile sözleşmesinin devam ettiğine dikkat çeken genç oyuncu, "Sözleşmem devam ediyor. Bir çok kulüpten de teklifler var. Şu anda takımda kalır mıyım kalmaz mıyım bunun cevabını vermek çok zor. Bunu zaman gösterecek. Ama adımın büyük kulüplerle anılması beni de mutlu ediyor" diye konuştu.

ÖNCE SAMSUNSPOR 
Herşeyden önce Samsunspor'un menfaatlerinin önemli olduğunu vurgulayan Kemal Tokak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önceliğim tabii ki Samsunspor. Burada çok mutluyum. Ama futbol bu. Her an herşey olabiliyor. Transferimde kararı başkanımız verecek. Yani herşey başkanımızda bitecek. O ne derse o olacak. Samsunspor'da kalmaktan yanayım. Çünkü beni ben yapan Samsunspor. Bunu hayatımın her devresinde vurgulayacağım."

HALA ŞOKTAYIM
Genç futbolcu ile yaptığımız röportajda konu ligin son haftasındaki Sivasspor karşılaşmasına geldi. Derin bir nefes alan Kemal Tokak, "O maçı asla unutmayacağım. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Hepimizin morali üst seviyedeydi. Sahaya çıktığımızda tribünlerdeki atmosferin mükemmel olduğunu gördüm. O an içimden kazanıp ligde kalacağız dedim. 1-0 öne geçtik. Kazanabilecek fırsatları da yakaladık. Ama olmayınca olmuyor. Samsunspor küme düşmeyi hak etmedi. Hala şoktayım" dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ 
Samsunspor taraftarının sezon boyunca kendilerine çok büyük destek verdiğini kaydeden Kemal Tokak, şunları söyledi: "Gerçekten Samsunspor'un mükemmel bir taraftarı var. Her maçta bize inanılmaz destek verdiler. Son maçta kazanıp hep birlite coşku yaşamak istiyorduk. Sivasspor karşısında müthiş destek oldular. Onları üzdüğümüz için biz de çok üzüldük. Taraftarımıza her zaman bizlere destek oldukarı için çok teşekkür ediyorum. "

kaynak: haber gazetesi

Theofanis Gekas

bu cümlelerin hepsi yapmacık yalan dolan cümleler,hangi mal takımlar bunu istiyo orasıda ayrı bi tartışma konusu

Jnr.Serkan

Hayatımda gördüğüm en sinsi tipli futbolcu.Gözleri bakışları hareketleri mimikleri vs hep yapmacık geliyor bana.Hiç inandırıcı birisi değilsin kemal hiç...

beşnumara

piyasanı düşürüp işini kolaylaştırmaya çalışıyorsun

5trawberry

Baskan Allah'ini seversen kalacaksın de topu kemale at bakalım.

beşnumara

Ben öyle bir şey demedim diyecek ;) kalsa da farketmez onun için oturduğu yerden 2. ligde 1 milyon TLcik isteyecek

samuray

sanki bugün o hatayı bilerek yaptı gitmek istiyor intibaı uyandırdı bende zaten iyi bi kesici özelliğinin yanında oyuna hiç katkısı yok attığı p as ya yanına ya rakibe topu oyuna sokma becerisi hiç yok malesef giderse gitsin üzülmem

Ayberk

Antalya'ya falan kakalasak ya. Ali Turan'dan iyidir, valla bak

maviay55

haberler başladı..

AlıntıBeşiktaş onları gözlüyor

Siyah-Beyazlı kulübün Samsunspor'dan Kemal Tokak, Adem Alkaşi, Ekigho Ehiosun ve Murat Yıldırım'dan birine talip olduğu öğrenilirken, bu oyuncunun ise kim olduğu sır gibi saklanıyor.

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Samsunspor'un futbolcularına bir çok takımdan teklif geliyor. Kırmızı-Beyazlı oyunculara talip olan kulüplerden biri de bu sezon ligde umduğunu bulamayan Beşiktaş. Siyah-Beyazlı ekibin, geçtiğimiz günlerde Samsunspor ile temasa geçtiği ve bir futbolcuya talip olduklarını ilettikleri öğrenildi. Ancak, Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcunun adı sır gibi saklanırken, bu oyuncunun Kemal Tokak, Adem Alkaşi, Ekigho Ehiosun ve Murat Yıldırım'dan biri olduğu öğrenildi. Öte yandan sezon başında adı sık sık Beşiktaş ile anılan Kemal Tokak, performansıylada diğerlerine göre ilk planda.

kaynak :bihaber gazetesi