Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Euro 2012'ye katılabilseydik şimdiye çoktan karar verilmişti katılamadığımız bir turnuvanın araya girmesiyle gündemden düştü şike olayları, yalaka spor gazeteleri ve yorumcuları da yazıp çizmez oldu bunu fırsat bilip, unutulmuş gibi davranılıyor, uefa'dan da ses soluk yok, bişe çıkmayacak galiba bu işten her zaman olduğu gibi yapanların yanına kar kalacak gibi duruyor.

jean

kufuru biraktim 1 seneyi gecti cok isnirleince agzimdan tek tuk cikiyor valla irakmasaydim surada agzima geleni ayacaktim tff ye ne yaptilar ne etiler en ufak sans birakmadilr bizi ankarasporu bile bank asyaya aldlar sper lig yerine allahdan dilegim en buyuk cezayi alsinlar

Shane_Falco

Hacı yenecektik sivası o maç çekmeyecektik bunların hiç birini...

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 12 June 2012, 18:37:41
Hacı yenecektik sivası o maç çekmeyecektik bunların hiç birini...

O kadar ucuz değil hocam yenecektiniz kalacaktınız demek. Bu şikecilere prim verir. Sahasında ilke defa kaybeden biz miyiz? Biz hak hukuk neyse onu bekliyoruz. Yenildiğimiz takımda şikeyle anılan takım. Biraz sağlıklı düşünmek gerek. Lütfen yenecektiniz  gibi söylemleri telaffuz etmeyelim. Bana göre içi boş argüman. Hak ve adalet istiyoruz. Şike yapanlara alsın cezasını biz yine düştüğümüz yerden kalkmasını bilirizi. O Sivas'ı da gider kendi evidne yeneriz elbet.

cembaba

Mehmet Berk'in bütün özel yetkileri elinden alındı. HSYK görevinden aldığı Mehmet Berk'i bir yere vekil olarak atamış. Şike davası da kapanmış oldu böylelikle. Aziz ve arkadaşları da haftaya falan çıkar. 29 Haziran'daki duruşmada dışarda Aziz. UEFA'dan men bekliyorum. Başka bir şey değil. Ne fenermiş arkadaş. Tek suçlu İbrahim Akın'mış. Kişilere yansıyan cezalar, kurumlara yansımazmış. 1 hafta toplantı yapılıp; "58. madde değişmesin" denilen ülkede, bir gecede 58. madde değişiyor. Topunun Allah cezasını versin. Ne kadar haram puanları varsa kat be kat çıksın.

Ayberk

İbrahim Akın'a yazık oldu iyi topçuydu. O kadar bu pisliğe bulaşmış adam var elini kolunu sallayarak geziyor dışarda. Serdar Kulbilge'ye 2 yıl men verdiler, tahkim 3 maça indirdi işte ülkemizdeki adalet bu. İki karardan biri kesinlikle saçma ama hangisi? İ.Akın'ın bütün hayatı bitti bu dakikadan sonra hoca falan da olacak yüz yoktur her halde, her şeyi adamın sırtına yıktılar bitti valla :o

samuray

vay canına ya bi aziz yıldırım herkesi elinde oyuncak yaptı ya bunlara şimdi el verirsen daha ne pisliklere bulaşırhlar hayre k ya

beşnumara

Uefa ve tffden bir beklentim olmamasına rağmen rüyamda süper lig 21 takımla oynanacak diye bir haber geçiyordu tvden.Neremiz açık kaldıysa artık :)

55.hakan

Bu arada Bank Asya şike raporuna ne oldu?

burakbas

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 June 2012, 21:30:43
Bu arada Bank Asya şike raporuna ne oldu?

arada kaynadı...  :deli:

mimar55

Unutturduk sanmayin uefa hatirlatacak.

yirmiuc

Uefa , Rusya milli takimina puan silme cezasi vermis. Bu kadar rezillikten sonra bize bi ceza vermezseler ayip olur.

engin55

UEFA'dan iki takıma onay!

UEFA'dan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderildi.

Diğer takımlarla ilgili henüz yazı gelmedi.
Hatırlanacağı gibi; Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a UEFA tarafından men cezası verilmişti.

Bu kulüplerin itiraz başvurusunun UEFA Disiplin Kurulu tarafından değerlendirilmesine devam edildiği için ön onay yazısının henüz gelmediği öğrenildi. Gaziantepspor zaten kupada yok ama Beşiktaş mali açıdan men edilmişti. Bursaspor ile ilgili Avrupa Ligi'ne onay yazısının, inceleme yapıldıktan sonra gelebileceği belirtildi.

Şimdilik sadece Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderilirken, UEFA'nın Fenerbahçe hakkındaki kararı önümüzdeki hafta içinde vereceği öğrenildi.

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/uefadan-fbahceye-onay-yok-128052.html

samuray

demekki şikeye adı karışan tk.lara ceza yani f.b.ye ey tff sen bu raporlarrla ancak kendini kandırmış olursun uefa yemez

deriaKR

gavurlar yemez tff sikeci baskan sikeciler icin geldi..bizde ayak uydurduk..bank asyaya atdilar bizi  :'(