Lovelet AVM'de Samsunspor Store

Başlatan amasra, 08 June 2012, 14:24:00

« önceki - sonraki »

uykan

Alıntı yapılan: engin55 - 11 June 2012, 00:15:47
trabzon_spor besik_tas bunların yok

Yeri kiralamışlarbiri watsons diğeride kiğılı yanı olcak zannedersem

babasamsunlu

LOVELETİN EN BÜYÜK FAYDASI TEKKEKÖYE YAPILACAK STAD İÇİN ULAŞIMIN YETERSİZ OLDUĞUNUN KANITI OLMASI..

DÜŞÜNSENE YARIN ÖBÜR GÜN 30 BİN KİŞİ YOLLARDA...TRAFİK PERT.. OLAYLAR OLAYLAR..

O YOLUN TARAFTARIN YARATACAĞI TRAFİĞİ KALDIRAMAYACAĞINI SÖYLÜYORDU BİR KAÇ ARKDAŞIMIZ..

NE KADAR HAKLI OLDUKLARINI GÖRDÜK BÖYLECE..

**KaR6**

30 bin az, 50 bin kişi olur yollarda  ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 June 2012, 14:50:31
30 bin az, 50 bin kişi olur yollarda  ;D

HACI NİYE EYLE DİYON.. KALBİMİ KIRIYON..
HAYAL ETMEKTE Mİ SUÇ...
ETTİM OLDU AÇIK MERT DÜRÜST...

Ayberk

troleybüs gidecekmiş daa abi niye öyle diyonuz  :rulet:

fındık

Teşekkürler Lovelet...

Samsun Canik'te açılışı gerçekleştirilen Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi olan Lovelet AVM, Samsunspor Kulübümüze ücretsiz yer tahsisi yaptı. Samsunspor'umuzun lisanslı ürünlerinin satılacağı 55 metrekarelik alanı  kulübümüze tahsis eden başta İdol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş ile Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı olmak üzere, İnside AVM Danışmanlık'ın kurucu ortakları Sitare Algan, Muzaffer Güloz ile tüm Lovelet ilgililerine teşekkür ediyoruz.

Lovelet AVM'deki mağazamızın açılışı, samsunsporstore konseptinin uygulanmasından hemen sonra gerçekleştirilecektir. Samsunsporstore mağazasında ürün çeşitlerimizi arttırmayı ve bu tür desteklerle de çoğalmayı hedeflemekteyiz.

samsunspor.org

city ultras

saol lovelet,iyde burda **** fenerium ve **** gs store acmis,biz bu sehrin takimi hala acamadik..

Ayberk

o da adamların günahı değil hani :o

ChucKeR

ben zannetmiyorum dünya üzerinde düştüğü sene store şubesi açan başka bi klüp olsun. ama öte yandan store'u dolduramıyoruz. her haliyle enteresan bir klüp olduk valla.

emre

düştüğümüz sene tribünlerini büyüten maratona kat çıkan bir kulübüz. Tribünleri doldurduk, tükkanıda doldururz inşallah  :)

5trawberry

Taraftar olarak bizler gerekeni yapacağız. Ama işin içindekilerde az bişeyleri düşünsün..