Lovelet AVM'de Samsunspor Store

Başlatan amasra, 08 June 2012, 14:24:00

« önceki - sonraki »

amasra

Samsun'da hizmete giren Lovelet AVM'de Samsunspor Store için ayrılan 50m2'lik dükkanımız. Samsunspor'umuza ücretsiz olarak bu dükkanı sağlayan İdol İnşaat'a teşekkürler. Samsun ve Samsunspor'umuza hayırlı olsun.

babasamsunlu

CurvaSs

çok güzel oldu ama keşke içini de kapsamlı bir şekilde doldurabilsek. bu konuda belirli bir çalışma var mı kulüp tarafından bilmiyorum ama inşallah belirli bir çalışma içindelerdir. hayır store işini yapamıyoruz deyin, yapan birisi elbet çıkar..

cembaba

En çok ona sinir oluyorum. Çok güzel bir yere parmak bastın kardeşim. Kulübün sözde idarecileri, Samsunspor store ile ilgilenmiyor. Sonra birileri bir şeyler yapmaya kalkışınca caz yapıyorlar. Daha stadın önünde hala kulübeden alış veriş yapıyor millet.

Eskişehir'e bir gittik. Hepimiz gördük oradaki Es Store'u. Ne eksiğimiz var Eskişehir'den? Orduspor'un dükkanında ne güzel envaye çeşit ürün var. Ayıptır, günahtır. Taraftar Store'a giriyor. Formayı zaten Errea'dan alıyor. İki atkı alıyor çıkıyor. Ürün çeşidi kesinlikle artmalı.

Bu işin erbabı Türkiye'de kim? Mesela ciro bakımından konuşuyorum Fenerium. Örnek alınarak bir çok ürün çıkarılabilir. Sen güzel ürün çıkartırsan, zaten millet korsana tenezzül etmez.

Şu an mesela yaz geldi. Tişörtler çok satacak şeylerdir. 2 çeşit yapsan, peynir - ekmek gibi satılır. Sağlam güzel görünümlü bir tişörtü herkes alabilir.

Store'a gelene kadar değişmesi gereken o kadar çok şey var ki... Kızamıyorum.

BigBadMama5552

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah Samsun'a gidebilirsem uğramak nasip olur.   :ok

CurvaSs

şu dönemde kesinlikle en az iki çeşit t-shirt çıkarmalılar ama kim çıkaracak, ne zaman çıkaracak belli değil. çıkacağı bile belli değil yani. iki-üç atkı ile yürüyecek iş değil store işi. hayır anlamıyorum kimse ilgilenmiyorsa bu işe gönüllü olacak kişiler yok mu? ne yani iki t-shirt çıkarmak çok kapsamlı bir şey değil, lovelet'in açılışınca güzel ürün satarsın ama yok. ürün çeşitliliği birden tavan yapsın diyen yok zaten, yavaş yavaş arttırın ürün çeşidini. ne var bunda çok zor değil ki..

ahmetsefa55

başkan al daa şu store'u artık. :kanka:

CurvaSs

Alıntı yapılan: muhalif - 08 June 2012, 15:44:18
başkan al daa şu store'u artık. :kanka:

heh işte. :) olay budur.  ;D

twitter

Tish-o dan yaptirin la bari 500-500  ;D
Ama bunlardan elde edecegi para belkide 500 bilete falan denktir
Usengeclik iste baska bi sey degil az para olsa gorurdum onlari

CurvaSs

Alıntı yapılan: twitter - 08 June 2012, 15:45:53
Tish-o dan yaptirin la bari 500-500  ;D
Ama bunlardan elde edecegi para belkide 500 bilete falan denktir
Usengeclik iste baska bi sey degil az para olsa gorurdum onlari

hocam belki ilk başlarda büyük karlar elde edemezsin ama gün geçtikçe millet store'dan alışveriş yapmaya alışır. nevresim mi çıktı, gider ordan alır. kravat mı çıktı, gider ordan alır. hani yavaş yavaş iyi gelir elde edilir ama ileriyi gören yöneticiler yok ki. ayrıca olayı sadece gelir olarak görmemek lazım. güzel bi' ürünü herkes dışarda giyer, şehir bilinci daha rahat oturur..

cembaba

Mesela nevresim demişsin. O kadar çok aradım ki çakma da olsa alacaktım öğrencilik günlerimde. Çok ihtiyacımız olan bir şey bu ürün çeşitliliği.

Başkanım alırsa iyi olur tabi :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 08 June 2012, 15:51:08
Mesela nevresim demişsin. O kadar çok aradım ki çakma da olsa alacaktım öğrencilik günlerimde. Çok ihtiyacımız olan bir şey bu ürün çeşitliliği.

Başkanım alırsa iyi olur tabi :)
yemek yemekten fırsat bulursa tabi  ;D

King1965

Beşiktaşın FEDA tshirti gibi bizde bir isim bulup bunu tum samsunsporlulara bu yaz gıydırmelıyız.. Bank asya 1. ligde 2 sene öncesi gibi birlik beraberlik bütünlük olmalıyız slogan bulmalıyız..

Hayırlı olsun storemiz . Çiftlikte'de bekkliyoruz.. Ama bu tshirt olayına girmeleri lazım

Theofanis Gekas

helal olsun ne diyim arkadaşlar bu store ürünlerini sadece klübe bırakmamak lazım geçenlerde yazmıştım kimse ilgilenmedi Sarar ın ev tesktil üreticisi Sareve mail atalım nevresim takımı,battaniye vs vs çıkarttıralım demiştim

http://www.sarev.com.tr/index.asp