Lovelet AVM'de Samsunspor Store

Başlatan amasra, 08 June 2012, 14:24:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Görünce sanki kutsal birşey görmüş gibi sevindim :)

Emeği geçen herkese teşekkürler bir kez daha.

burakbas

bugun bakmak için gittim lovelet e ... ben bu kadar kalabalık hayatımda görmedim... baba sen 4 lüleri yak , 5 dk ya geliyorum dedim ; 1 saatte anca çıktım  :D :D

BigBadMama5552

AlıntıBeşiktaşın FEDA tshirti gibi bizde bir isim bulup bunu tum samsunsporlulara bu yaz gıydırmelıyız.. Bank asya 1. ligde 2 sene öncesi gibi birlik beraberlik bütünlük olmalıyız slogan bulmalıyız..

İtiraf etmem gerekirse o feda tişörtlerini ben başarılı buldum.Ve amacına da ulaşmış, İstanbul'da tüm Beşiktaşlılar giyiyor neredeyse. Benim aklıma da 20 Ocak 1989 için bu tarz bir tişört yapılması gelmişti mesela, yapsalar ne güzel olur.

özkan

belki komik gelecek size ama, o store reklam pankartı en az 750 tl.Adamlar öyle değer veriyor ki Samsun şehrine bunu bile yapabilecek yürekteler..

Kendi araçlarının yakıtlarını klüpten temin eden yöneticilere duyrulur.

Ayberk

"ekmeğini yediği şehrin değerine sahip çıkmak" diyoruz ya bazen, sanırım o şey işte bu!

İçerik konusunu da çok uzun süredir konuşuyoruz burada. Örnekleri çoğaltacak olursak bir tekstil kenti olmanın verdiği avantajla Bursa da bu konuda iyi yerde bence. Samsun'da bildiğim kadarıyla bu işin üstesinden gelebilecek bir imalatçı yok. O halde Bursa vb. şehirlerde bu işler nasıl yürüyorsa örnek alınabilir hatta aynı firmayla bile anlaşılabilir tasarımlar özgün olmak kaydıyla

bengülü

samsun şehrimizede bu yakışır

Ahmeti

Bizim yöneticilerimiz bugün varım, yarın yokum düşüncesinde oldukları için pek umursamıyorlar taraftar baskısı ile zorla birşeyler oluyor.

özkan

Lovelet aşık eden outlet diye boşa dememiş onu gördük dün gece.Kesinlikle ve kesinlikle gidin,geziz,alışveriş yapın.Bu insanlara destek olmak gerek.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 09 June 2012, 08:33:39
Lovelet aşık eden outlet diye boşa dememiş onu gördük dün gece.Kesinlikle ve kesinlikle gidin,geziz,alışveriş yapın.Bu insanlara destek olmak gerek.
Özkan dün akşam bende gittim ama böyle bir dükkan görmedim üst kata çıkmadım üst kattamı bu dükkan?
Alışveriş merkezini çok beğendim İnşallah iş yapar ve kalıcı olur Samsun için prestijli bir mekan olmuş.
Yalnız Samsun Makro, Yeşilyurt, Lovelet, Rönesans, Türkmall Bu kadar Alışveriş merkezini kaldırırmı!  :o

berusa55

Ertan arkaya doğru giderken üst kat sağdaki koridor; Teknosa Extra'ya bitişik store...

özkan

Ertan Abi;Ersin Abi'nin dediği gibi girişten direk makro yönünne doğru giderken merdivenlerden sağ üste çık koridora,teknosa extranın bitişiğinde.

Serkan

SSKLA

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 09 June 2012, 15:14:30
Özkan dün akşam bende gittim ama böyle bir dükkan görmedim üst kata çıkmadım üst kattamı bu dükkan?
Alışveriş merkezini çok beğendim İnşallah iş yapar ve kalıcı olur Samsun için prestijli bir mekan olmuş.
Yalnız Samsun Makro, Yeşilyurt, Lovelet, Rönesans, Türkmall Bu kadar Alışveriş merkezini kaldırırmı!  :o

Yeşilyurttu saymayalım orası acıbadem hastanesi olacakmış.

uykan

fener_bahce galata_saray trabzon_spor besik_tas bu lavuklarda açmasaymış iyiymiş

engin55

Alıntı yapılan: uykan - 11 June 2012, 00:12:29
fener_bahce galata_saray trabzon_spor besik_tas bu lavuklarda açmasaymış iyiymiş

trabzon_spor besik_tas bunların yok