19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

ChucKeR

italya ligi zannedildiğinden zor durumda şu anda. ben özellikle son 5 yıldır lazioyu çok çok yakından takip ediyorum. takıma gelen-giden oyuncuları bizimkileri bildiğim  kadar biliyorum. emin olun bu transfer olmayacak bişey değil. ilk 11 oynayacağını iddaa edemem ama her sene lazio murat çapında düşük maliyetli oyuncular alıyor. ekonomik açıdan mecburlar buna.

ki burda oyuncudan ne beklendği de önemli. hernanes, ledesma, mauri varken orta sahada murattan maçı kurtarması beklenmeyecek. bizim gibi sarpla hakan arslanla oynamayacak, sadece işini yapması geçer not alması için yeterli olacak.

murat da bu arada çok maç kurtardı bu sene. attığı gol, yaptığı asist sayısı küme düşen bir ortasaha oyuncusuna göre oldukça iyi. bence murat süper lig oyuncusudur bu yüzden. hayırlısı olsun, giderse oynatırım pes takımımda :D

Ayberk

lazar'ı alsın önce #^+!/(=?!!! :x((

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 June 2012, 00:01:28
gitmeye gider, balic te real madride gitti de, sahada hayal edebiliyon mu onu söyle  :)
yok canım tabi ki bu haliyle oynayamaz.
ben oynama işini demiyorum ki zaten.
petkoviçten böyle bir salaklık bekliyorum sadece.yapabilir yani böyle bir transfer  :)
hatta önceki sayfada ziya doğana benzettim kendisini.
ayman ziya doğan = murat petkovic  :evet:

CurvaSs

haberi görünce bi' sigara yaktım, noluyor dedim ya.  ;D

hakan arslan'ı da real madrid istiyormuş, mesut özil önermiş.  :)

SSKLA

Lazar bizde oynuyorsa, Murata Lazio da oynar mustafa abi.

SSKLA

Alıntı yapılan: CurvaSs - 11 June 2012, 00:35:34
haberi görünce bi' sigara yaktým, noluyor dedim ya.  ;D

hakan arslan'ý da real madrid istiyormuþ, mesut özil önermiþ.  :)

niye öyle diyorsun abi adam avrupa tarzı orta saha koy ingiltereye oynasın :rulet:  :rulet: adam maçlarda 13000 metre koşuyor. Tamam vurma seydo reyiz yeter ??? :hnk:

##kdc##

bu transfer olursa bu habere inanmaya başlıcak 1 milyon kişi bulabilirim :)

Serkan

11 June 2012, 00:50:32 #1417 Son düzenlenme: 11 June 2012, 09:03:54 Serkan
ahaha boşverin transferide şu haber ne ya  yemin ederim şebeke suyunda var problem.

Shane_Falco

O olacak iş değilde çocuğun kafasını karıştıyorlar böyle yaparak...

s_uzunkaya

bu transferin olması için murat tan çok petkoviçe güveniyorum :D...petkovitin bize getirdiği futbolcuların yanında murat maradona :deli:...olmıycak bir transfer değil

amasra

sezon başı bu adamı kadroya almıyodu da şimdi ne olduda lazıo ya ıstıyor muratı eğer öyle bir şey varsa muratın gıtmesı önünü açması lazım

twitter

Muart efendi cocuk gitmez fasist takima  ;D

GökhanÇağlar

Eğer haber doğruysa bence gitmeli,bir daha böyle bir fırsat geçmeyebilir eline.Serie A zor lig ama Emre'nin Okan'ın oynadığı yerde bizim Murat da pekala oynar...

babasamsunlu

Kuyuya atılan taş ve sonrası.....
3 perde..  ;D ;D ;D

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 11 June 2012, 11:39:19
Eğer haber doğruysa bence gitmeli,bir daha böyle bir fırsat geçmeyebilir eline.Serie A zor lig ama Emre'nin Okan'ın oynadığı yerde bizim Murat da pekala oynar...

bu yorumu yaparken ciddimiydin  :) emreyle muratı aynı kefeye mi koydun