Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ahmet cebeden geçti bence.
murat iyi topcu begenıyorum.hakan bayraktar stayla.
adem büyük'ü herkes biliyodur zaten.iyi transfer olur.
ancak bunların hiçbiri hoca transferinden önce olmasın mümkünse.
yani hoca başarısız olunca çıkıpta demesin ki bu takımı ben kurmadım.

Serkan

besim durmuş diyorlar'da besim hocayı yerler burada...

samuray

besim hoca bence başarılı bi kariyeri yok yeni yeni hocalık yapıyor bize tecrübeli bi hoca gerek diye düşünüyorum

Sonuna Kadar 55

BESİM DURMUŞ KİMDİR

Futbola Samsunspor altyapısında başlıyan Besim Durmuş 1985 senesinde a takıma yükseldi ve burada 5 sezon düzenli olarak oynadı. Ardından Kartalspor'a transfer oldu. Birer sezon Göztepe, Kartalspor ve Kasımpaşa için oynadı. 2000 yılında Kartalspor'da aktif futbola veda etti.

Teknik direktörlük kariyeri

Futbola vedasını ardından aralıksız antrenörtlük yapamaya başladı ve ilk deneyimi olarak futbola bıraktığı Kartalspor'da yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. Daha sonra aynı görevde Eyüpspor, Samsunspor ve Ünyespor'da bulundu. Mart 2009'da teknik direktörü ile yollarını ayıran eski takını Kasımpaşa'yı çalıştırmaya başladı ve takımı 1. Lig playoff maçlarını kazandırarak Süper Lig'e yükselmesini sağladı. Yeni sezonda birkaç karşılaşma sonrası takımdan ayrılıp yerını Yılmaz Vural'a bırakmıştır. Temmuz 2010'den beri İskenderun Demir Çelikspor'u çalıştırmaktadır.

2011-12 sezonunun başında 1. Lig ekiplerinden Kartalspor teknik direktörlüğüne getirildi.

twitter

Takimlar ari gibi calisiyor. Bank asya icin en onemli sey deneyim, yavastan hoca belli olsa. Daha bizim kongremiz var, hayirlisi..

cgr

Kazim Baskan aciklama yapmis... " Murat Yildirim, Kemal Tokak, Adem Alkasi, Zenke ve Hakan Arslan'a gelen teklifler var. Ancak hicbir oyuncumuzu satmayi dusunmuyoruz."

samuray

başkanın bu açıklaması yerinde bi karar bizi anca süper lig keser süper ligte aldı süper lige taşıması gerek kazım bşk.nhın

burakbas

ben bu sezon iyi bir kadro kuracağımıza inanıyorum....

lucarelli

5trawberry

Kesinlikle kaleci şart.

Şuan Atilla'dan başka kaleci yok, o da güvenilecek isim değil zaten.

Manisaspor'dan İlker Avcıbay, alınabilecek en iyi isimlerden şuan için.

Gaziosmanpaşalı3455

kesinlikle agbetunun alınması lazım bank asyayı tanıyan hızlı fuleli bizide iyi tanıyan bir oyuncu.1000 kişiye sorun 999 agbetu der...

samsun 55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 14 June 2012, 01:14:02
Kesinlikle kaleci şart.

Şuan Atilla'dan başka kaleci yok, o da güvenilecek isim değil zaten.

Manisaspor'dan İlker Avcıbay, alınabilecek en iyi isimlerden şuan için.

ilker avcıbayı kasımpaşa aldı

ercan0655

Bu senede işimiz zor yine son anda transfer yapılacak hoca belli değil başkan kalacak mı belli değil istikrarsız bir sezon daha olacak düşenin çıkması en az 3 yıl bize göre 5 yıl hadi hayırlısı.

ugrass

Baskanda birakir yakinda saglik sorunlari nedeniyle 5 sene daha bekleriz biz

emoh55

ISKELET KADRO KORUNUP SAGLAM TAKVIYE SART YOKSA ADANA ANKARAGUCU DENIZLI KONYA RIZE MANISA GIBI SAGLAM TAKIMLARI SOLLAMAMIZ IMKANSIZ GIBI BANKASYA CIKTIGIMZ SENEDEN DAHA ZOR ARTIK..