TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

veis

hayırlıssıyla inşallah bu maçı alıcagız çünkü bu maç bi nevi samsunsporumuzun hedefini belirleyecekdi,r antalyaya yenilirsek veya puan kaybedersek erciyesede aynısı olur ve hedef orta sıralar olur yok ama inşallah yenersek işte cümle alem samsunsporun süperligi istedigini anlar allah yardımcımız olsun ve utandırmasın bu maçı alıcagız.

GençKozluklu

İnşallah Antalya maçını kazanacağız. Maç günü takımların durumu herzaman çok önemlidir. İstanbul'da defans hatasından gol yedik. Bugün inşallah hatasız oynarız.
Celil-Serkan 90 dakika oynarsa defansı kesin dağıtırlar.
Ben 3 puan alacağımıza inanıyorum. Seyirci 90 dakika susmadan desteklemelidir. Hocaya da çok güveniyorum.
İnşallah 3-1 kazanırız

berusa55

bugün büyük gün.herkes heyecanlı.özlem sona eriyor.haydi SAMSUN haydi SAMSUN haydiiiii

celebi

berusa55

aynen öyle valla...sanki samsunsporumuzun macına ilk kez gidiyormusum gibi bir heyecan var üstümde. sanırım bugün maca gidecek bircok kisi de aynı duyguyu tasıyor...özledik gercekten. bugün her zamankinden daha da erken gideceğim maca. o havayı daha cok yasamak icin.

salihcakir

Ligin ikinci haftası geride kalırken göze çarpan bir kaç takımdan bir tanesi de hiç şüphe yokki Antalyaspor. Eskişehirspor, Orduspor, Sakaryaspor, Kartalspor, Malatyaspor gibi ilk bakışta lige hazırız izlenimi veren bir takım Antalyaspor.

Bugün oynayacağımız maçın değerlendirmesini yapmak gerçekten zor. Ama bir noktaya özellikle dikkat çekmek gerekiyor sanırım. O da bugün ortaya koyacağımız oyun felsefesi. Eğer oyun felsefesi olarak İstanbulspor maçındaki gibi tedbirli bir oyun anlayışını seçersek o zaman kazanma şansımız cidden çok ama çok azalır. Bu durum hem az da olsa Samsun'a gergin gelen Antalyaspor takımına güven kazandırır ve bu da onların üstümüze daha cesur gelmelerini beraberinde getirir hem de Samsun seyircisinin takımlarına desteğini olumsuz yönde etkiler. Bugün kesinlikle yüksek tempoda önsahada pres yaparak rakibi yıldırmalıyız. yeni sezon hazırlıklarına biraz geç başladığımızı, yeni hocanın bu kısa zaman zarfında takıma henüz tam olarak hükmedemeğini de düşünürsek yüksek tempoda 90 dakika bir maç çıkartamayacağımız aşikar tabiki ama yine de en azından ilk yarı kontrollü futbolu tercih etmemeliyiz. İkinci yarıya skor avantajıyla çıkabilmemiz durumunda seyirci desteğini de arkamıza alarak aktif ve pasif dinlenmeye çekilebiliriz. Bunun yanında ikinci yarıda yapabileceğimiz yuncu değişiklikleriyle takımı olabildiğince diri tutup maçtan istedğimiz üç puanla ayrılabiliriz.

maçın bu ön analizinden sonra yukarıdaki sebeplerden ötürü oyuna hükmetmemizi sağlayacak bir onbir tercih etmeliyiz. bu onbir de aşağıdaki gibi olabilir.(ismaili hiç tanımıyorum ama anlatılanlara bakılırsa iyi bir kanat oyuncusu, ona biraz da mecburiyetten kadroda yer verdim)

--------ercüment------------
feridun-kenan-emre(hakkı)-can
ismail-zafer-marciel-celil
---------serkan------------
------kemal akbaba------

ikinci yarı olası değişiklikler
serkan-ömür
kemal-caner
celil-sinan d.

Son olarak takımın ortasahasında göze batan teknik kapasitesi yüksek oyunu yönelendirebilecek bir adam ihtiyacı var notunu düşmek gerekiyor sanırım. umarım bu maç serkan çok fazla antalyaspor savunması arasına girip orada erimez. Kendini biraz geriye atıp oyunu yönlendiren isim olmaya çalısırsa takım için çok daha faydalı olur. Hadi bakalım hayırlısı. umarım kazanırız.

celebi

Murat Duman yok bu kadroda o olsa güzel olur düşüncesindeyim

salihcakir

murat hakkında henüz net bir fikrim yok. Takıma savunmada bir sakatlık veya ceza handikaplarında yer bulabilir diye düşünüyorum. tabi hoca oynatmayacak diye bir durum yok. muhtemelen 3-5-2 düzeninde takımı dizecek ve savunmada kenan-hakkı-murat oynayacak. yukarıdaki takım diziliş ve taktik alayış kendi fikrimdi sadece.

ahmetsamat

australya melbourne,den tum samsunsporlulara selamlar sevgiler ben bugun samsunsporluyum ,antalyayi umarim yenersiniz ,hatta bir kacda kirmizi kart gorseler iyi olur carsamba bizimle fortis turkiye kupa maci var ,ki bize yorgun ve zayif kadroyla ciksin ,gonlum samsundan yana ..

celebi

teşekkürlre ahmet kardeş sağolasın hoş geldin sitemize. inşaallah bu maçı alacağız başka yolu yok.izleyebilirsen izle maçımızı

34 SS 1965

heycan hergecen dakıka dahada cok artıyo valla sımdı samsunda olmak vardı bızde artık macı tvden takıp edecez mumkunse arkadalsar foto ve wedıoları paylasın bızlerle

celebi

BU ARADA ARKADAŞLAR SİTE ÜZERİNDEN MAÇI BURAYA AKTARICAK ARKADAŞ VAR MI YA. :cry:

berusa55

cok isterdim ve seve seve de yapardım bu isi ama ben macta olacağım sevgili celebi.ama ilgilenen arkadas mutlaka cıkacaktır.

METE

HAYDİ SAMSUNUM GÖNLÜMÜZ,KALBIMIZ SENINLE YEN SU ZUBBELERI...ALAYINA ISYAN ULANNNNNN ÖLÜMÜNE SAMSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!

jean

patlama bekliyorum bu aksam herkes samsund abu sene iddiali desin