TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

körfez55

Alıntı yapılan: "tankut"Antalyasporun forvetleri ali zitouni, ufuk ateş ve cenk işler üçünede dikkat. ayrıca defanstaki uğur ve şenola da dikkat. Maça burada ilgi bir hayli fazla antalyaspor taraftarları Samsuna akacağız diyorlar. Amigoları Miloş Recep (Beyaz uzun saçlı olan) Tecavüzcü Coşkun artık elini ayağını çekti bu işlerden. çok zor maç olacak inşallah kazanırız. Samsunsporumuza başarılar

valla miloş nonoşmu bilmem ama samsunda akıllı durmazlarsa onar için sonuç pek iyi olmaz.hala kuyruk acıları varmış düştükleri seneden.bu senede yenersek dahada artacak kuyruk acıları.ayrıca akacaklarını falan sanmıyorum hafta içi olduğu için kimse gelmez.adamlar kendi stadlarını bile doldurmadılar geçen hafta denizden çıkıp maça gitmeyen bir taraftar topluluğu.

ozkan17

o adamı grmusdum tv de acayıp bı amıgo ibnetor:) stadı guzel ateslıyo ama ben samsuna geleceklerıne ınanmıyorum 20 saat yola gelmezler heral

celebi

south_london

celebi

celebi

Lazoli

Alıntı yapılan: "Celebi"KEŞKE GELSELER :evil:

gelseler sanki nolacakki zaaten antalyanin yarisi ya rus ya da alman türkler azinlik olcak nerdeyse :D antalya anlasa anlasa turizmden anlar futboldan haberleri fln yoktur

maço

bu macı cantada keklık goren arkadaslar o kadar olmadıgını goremıomusunuz yoksa burda yazmanmı ıstemıomusunuz.bende takımıma guvenıyorum bende ıstıorum bu macı almak ama gercekler var antalya cok ıyı bı kadro kurdu sadece futbolcu olarak teknık heyet de ıyı rasıt hoca cok dısıplınlı ve defans oynatan bır hoca daha bızım takım rayına bıle oturmadı

AntZ

Zor maç olacağı kesin önceden tahmin yapmak zor ama tribünlerimizin uzun zaman sonra ilk defa dolacağını düşünüyorum ve bu nedenle Samsunspor biraz daha ağır basıyor.

07 Genlik ve Red Soldiers tanda tahminen 20-25 er kişi gelecek maça

berusa55

gelsinler gelsinler. basımızın üstünde yerleri var. ama akıllı olmaları sartıyla gelsinler. samsuna geldiklerini unutmadan gelsinler!!.

MaVi__RuYaM

herkes samsundan korkacak zamanla samsunspor eski gücüne döncek inşl. HERŞEY SAMSUNSPOR İÇİN...

CarSambaLi.Lord

geLSinLer YavS :) miSafir Perveriz SonuÇta akıLLı QLmazLarSa :) Hava aLanında Maratona Çıkartırız =) 1 dahaki Haftaya hazırLık Antraman Yaptırırız :) Fark etmez (:

ÇARŞAMBA OVASI SAMSUNSPORLULARINN YUVASI

maço

red soldıers 1 otobus kaldırıyor maca bıraz sonra cıkacaklarmıs 20 25 kısı gelecekler kalabalık olsalardı daha guzel olurdu ama olsun ınsallah sahadakı futbol susmamıza neden olmaz

jean

mac zorlu gececek insallah aliriz en azindan yenilmememiz lazim

edmontdante

Ali ZİTUNİ geçen sene ne yapmışki.Topçu olsa geçen sezon son maçtakileri atardı.3-4 tane 6 pastan gol yapamadı.Kaleciler Akın ve Fevzi ,Serkan Reçber,CENK,Aytekin,Serdar Sinik,Hasan Uğur  hatırladığım yeni oyuncular.Kadro olarak bence iyi takım.Hem kalitesi hem de zenginliği ortada.Yabancı oyuncuları da hala kadrolarında bulunuyor.

Zor bir maç olacak