TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Samsunsporun Genç ve hırslı mücaseleci kadrosu rakiplerini korkutuyor bence haklılarda samsunspor bu maçı kayıpsız geçecek ben buna inanıyorum.

METE

inşallah abıler hepımızın umıdı o.bu macı alırsak hem futbolcularımız moral bulur.hemde taraftar daha hırslı coskulu olur...gercı samsunspor taraftarı elınden gelenı yapıo herzaman heryerde ama olsun :D neyse allahın ıznıyle bu haftayı kayıpsız kapıyacagız...

hasselbaink

Cenk İşler
Samsun'un evladı, Samsunsporlu ve büyük golcü. Ama gerçekten büyük golcü çünkü bize karşı forma giydiği her takımda golünü yazmış. Adanaspor, İstanbulspor, Konyaspor, Erciyesspor formalarıyla bize karşı goller attı. İnşallah aynı şeyi bu kez yapmaz.

Yenilmeyeceğimize inanıyorum, biz Samsunsporuz. Zaten tarihte de 12-5 üstünlüğümüz var. Antalya bizim ilacımız olmuş genelde.

AntZ

Mardin bugünde evinde MALatya dan 4 tane yedi...

Mardine 6 atsan ne olur 4 atsan ne olur. Sadece Antalya çok şanslıymış ilk hafta Mardin le oynamakla

Yeneriz biz Antalya yı iyi de oldu geçen hafta 6 atmaları. Antalya çok havalandı 6 attık diye bakın ayakları nasıl yere basıyor şimdi

maço

hocam ne kadar sevmesekte malatyada ıyı takım kabul etmek gerekır tabıkı antalyanın mardın macı baz alınmaz ama cok cıddı bır rakıp. bu arada yavas yavas mac havasınada gırmeye basladım. yarın hava ınsallah cok sıcak olmazda ıstedıgımız sekılde destek verırıız

ahmet55

kardeşlerim istanbuldan yola cıkacağım birazdan.yarın inşallah samsunda güzel bi hava olur vede antalyayı yenip evine göndeririz.

34 SS 1965

kardesım bızı temsılen ordasın sana hayırlı yolcululklar kazasız belasız gıtmen dılegıyle

cem 55

ahmet kardesim sana iyi yolculuklar bende cok gelmek istiyodum biliyosun ama iş durumları ayarlayamadım yanınızda olamadım istanbul grubunu temsilen orda bulunacak tüm arkadaslarıma sevgiler kalplerimiz siz ve staddaki bütün kardeslerimizle olacak persembe günü bi aksilik olmazsa boluda görüsmek üzere yarın samsunda persembe gunude boluda sahada ve tribünde sov yapacaz insallah allah utandırmasın kardeslerim

timofte

Antalya'nın kadrosunu birçokları bu lig için yeterli hatta fazla buluyor ve favori gösteriyor. İlk hafta Mardin'e yarım düzine gol atıp sükseyi de yaptılar. Bu maç, sonraki haftalarda neler yapabileceğimiz konusunda önemli bir gösterge olacak. Lig hazırlıklarına geç başlamış olmamıza rağmen kendi sahamızdaki ilk maçta taraftarın da desteğiyle en azından yenilmeyiz diye düşünüyorum. Kazanmamız ise asla sürpriz olmaz.

ozkan17

bencede bu mac sonrasında hedef belırleyebılırz kendımıze cunku karsımızda lıgada olcu olabılecek bı takım war sonuc ne olursa olsun yınede bu tkımdan hıcbı zaman umudumuzu kesmedık kesmeyecegız

maviay55

antalya mardine 6 attı ok bugünde mal-atya 4 çekti mardinin kötü oldugu apacık ortada! favorilerden bi takım antalya ama bizde azımsanmayacak bi takımız favorilerden gösterilioruz..ve bunu bugün oynıycamız maçla göstermemiz lazım tüm kamuoyuna..celil-serkan-caner üclüsü oynamalı!

inş yarın 19 mayıs bayram yerine döner seyircimiz önünde ilk maçımızı güzel bi futbolla 3 puanla süsleriz..

jean

bu maci alip havaya girmeliyiz d smart ilk yariyimi sifreis veriyor acaba

AntZ

2002 de 2-0 yendiğimiz maçta Celil gol atıp düşürmüştü Antalya yı...

Hadi Celil Bidaha

yk55

erciyes 4 tane çekti be istanbulspor a bizde 1 puan aldık diye seviniyoduk. valla arkadaşlar işimiz çok ama çooook zor

Sadece Samsunspor

bugün staddayım inşallah iyi bir skor alıcaz yenilmeyeceğiz  :!: