Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 04 June 2012, 18:12:03
  8)

Şaka bir yana çalışıyorum anayasa güncel bilgiler vs.Pek sorun olacağını zannetmiyorum Allahın izniyle : )

bnde oradayım soru moru vermezler bıze

King1965

Forzasirinlerin face sayfasına ne oldu

Edit : Siteside kapalı

burak abi ayrılmıyor forza sirinler mi tarih oluyor yoksa

CurvaSs

Ajan

Türkçe olimpiyatlarına yoğun katılım var gibi eğer katılan insanlar kendi istekleri dahilinde orada ise tvden bakınca maraton hınça hınç dolu gözüktü aynı şekilde kapalıda

Ayberk

kimseyi silah zoruyla sokacak halleri yok, biletsiz ve haliyle ücretsizdi bildiğim kadarıyla. yoğun talep olması bence normal her kafadan insan var sonuçta orada

Ajan

04 June 2012, 22:19:15 #30830 Son düzenlenme: 04 June 2012, 22:26:27 Ajan
Abi bizim Samsun halkından böyle bir duyarlılık beklemediğim için tuhafıma gitti açıkçasi genel olarak feza kolejinin öğrencilerinin olacağını düşünüyorum ve oraya gidecek öğrencilerin böyle bir şeyi izlemek için gönüllü olacağını sanmam sonuçta bizde öğrenciyiz hadi Türkçe olimpiyatı varmıs gel gidelim tarzı bir diyalog olmamıştır genelinde

mehmet yılmaz

Valla Erenciğim, kimsenin zorla götürülmesi söz konusu olamaz, ortada bir Türkçe şenliği var.
Feza Koleji bir medrese ya da kışla değil; orada olmayan çok sayıda öğrenci de vardır.
Çok istememe rağmen rahatsızlığım nedeniyle ben gidemedim :(

Desiqner

Alaçamdayım imkanım olsa orada olmak isterdim.Eurovision saçmalığında İngilizceyle bizi temsil eden adamları dört gözle izliyorken tüm dünya çocukları Türkçe şarkı söylüyor,konuşuyor gitmeye bile üşeniyoruz.Ne acı değil mi ?  :o

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 04 June 2012, 22:32:42
Valla Erenciğim, kimsenin zorla götürülmesi söz konusu olamaz, ortada bir Türkçe şenliği var.
Feza Koleji bir medrese ya da kışla değil; orada olmayan çok sayıda öğrenci de vardır.
Çok istememe rağmen rahatsızlığım nedeniyle ben gidemedim :(

örnek 1a: Berkay Yelken  ;D

emre__ss

Emeği geçenlerin de terörist ve vatan haini ilan edilmesi de cabası...

emre

bizim cünyorlar penaltılar sonucu yenilmiş ne yazık ki..

Coca-Cola Akademi U18 Ligi Türkiye finallerinde Fenerbahçe ile karşılaşan Samsunspor'umuz 90 dakikası ve uzatma bölümleri 1-1 sona erdiği maçta rakibine penaltı atışları sonucu 5-3 yenilerek elendi. İstanbul Pendik Stadı'nda tek maç eleminasyon usulüne göre oynanan karşılaşmada 23. dakikada yenik duruma düşen ekibimiz 70. dakikada Semih'in attığı golle eşitliği sağladı. 1-1 sona eren karşılaşmada uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmadı ve penaltı vuruşlarına geçildi. Ekibimizde Sedat ve Ercan penaltıları gole çevirirken,  Tunahan, Yunus Emre ve Canberk Aydın bu vuruşlardan yararlanamadı. Böylece takımımız rakibine penaltı vuruşları sonucu 5-3 yenilerek elendi.

amasra

İşte şikenin babası denen maç

Celta Vigo-Cordoba karşılaşması... Birinin La Liga'ya çıkması, diğerinin de play-off'a yükselmesi için beraberlik yetiyordu. Maçta tek şut atılmadı, tek korner çıkmadı ve müsabaka 0-0 bitti.

Burak

Önce kendi insanlarımıza güzel öğretelim Türkçe'yi elin Endonezyalısı , Pakistanlısı Türkçe şarkı söylemese de olur. G-20 de yer alan ülkeler içinde bizden başka yoktur sanırım dil olimpiyatı yapan . Benim için çok anlamsız bir organizasyon

Ertuğrul Sağlam

Türkçe olimpiyatları Samsun il etkinliğinde bir konu haricinde her şey mükemmeldi. Bu organizasyonda emeği olan herkesten Allah razı olsun.
Organizasyonun içeriğini tertip edenler kimlerse sanırım hayatında hiç Samsun'a gelmemiş veya Samsun kültüründen bihaber insanlarmış. Etkinlik boyunca 2-3 tane şarkının dışında söylenen bütün şarkılar, Halk oyunları ve stand-up bile Doğukaradeniz kültürünü yansıtıyordu. Adamlar sanki Giresun , Trabzon veya Rize'de konsere çıkmış gibilerdi. Hamsi, Muhlama, Lazböreği, Lahana, Taka, o bölge ile ilgili ne ararsan vardı. Şuan bie kemençe sesinden kulaklarım çınlıyor...

burakbas

tertip edenden , vesile olandan , bir nebze katkısı bulunandan ALLAH RAZI OLSUN...