Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Samsunumuzda yok değil mi sıkıntı kutlama falan yapan

erkutdem55

ben şimdi çiftlikten geçtim.sanki bizim takımın maçı var gibi.her yerde Samsunspor formalılar vardı.Bi de inanılmaz çok polis var ortalıkta.yine de korna çalan zıpçıktılar var ama çoğu bayanlı aile ve de sayıları az.herkes gönlünü ferah tutsun ben ciddi bir kutlamaya rastlamadım şehir içinde.
Burası her yer değil Şehr-i Samsun.

twitter

bursa eskisehir sakarya ne durumda bilmiyorum fakat en sert tepki muhtemelen burada oldu

Uğur Yıldız

emniyet arabamı çiftliğe bile sokmadı kendi şehrimizde deplasman taraftarı muamelesinden bıktık artık.

Kadir ÇELEBİ

Eskişehirdede olaylar olduğu söyleniyor..

SametYılmaz55

haberini aldım az önce Samsunda okuyan bir kaç arkadaşımdan :) bizimkiler hırpalamışlar biraz çocukları :D dün ben uyardım hepsini sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin hee dedim :)

celebi

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 12 May 2012, 22:49:13
emniyet arabamı çiftliğe bile sokmadı kendi şehrimizde deplasman taraftarı muamelesinden bıktık artık.

nedenki kutlama mı var çiftlikte

Tufan

Alıntı yapılan: twitter - 12 May 2012, 22:29:55
bursa eskisehir sakarya ne durumda bilmiyorum fakat en sert tepki muhtemelen burada oldu

şimdi telefonla konuştum bizim Eskişehir'deki çocuklarla arkadan ambulans sesi eksik olmuyordu onlarında tayfaları basmışlar barlar sokağını, adaları bende demin çıktım bi dolanayım diye Lise Caddesi tarafı tertemiz Atakum nasıl ki?

SametYılmaz55

Atakumda en son konvoy yapıyorlardı diye biliyorum.arkadaşımla konuştuğumda o söylemişti.şaşırmadım zaten atakuma...iyi günde herkesten iyi Samsunsporlu olurlar sonra memleketini satarlar

Ayberk

eskişehirde kutlama yapmak da ayrı bir manyaklık,adamların lokalinin 1 sokak aşağısında kutlama yapmak neyin kafasıdır yaa ;D

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: celebi - 12 May 2012, 23:01:05
nedenki kutlama mı var çiftlikte

adamlar gs taraftarını korumak istiyo resmen bi kaç tane formalı felan vardı da sağolsun taraftarlarımız çıkarttırdı  :)

celebi

SametYılmaz55

Sakarya'da Tatangalar da pataklayıp,kovalamış gslileri >l< >l<

sercan5592

atakumda türkiş sapagını kapatıp kısa sure bagırıp cagırmıslar

samsunum