13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

mimar55

Sikenin sonuclanmasini beklemesi + kulube para kazandirip da gidecek olmasi benim icin yeterlidir gitmek isteyeni tutmamak lazim seneye giderse kulup para kazanamaz
Ama her sekilde ts ye satma baskan bizim tsye verecek topcumuz yok de bjk ye sat zaten istiyorlar tsye satmada kime satarsan sat...

SametYılmaz55

başkan ne derse o olacak kemal efendi :suslen: her tarafın ayrı oynuyor yemin ediyorum

Jnr.Serkan

Gidermiş Çokta Alessandro del piero

beşnumara

:kanka: nereye gidiyorsun  :suslen: :gooolll  al_sana

Serkan

sen git de hem sana hem seni koruyanlara diyecek çok laf var adam kemal...!!

cembaba

lucarelli

Bu adamı ne TS alır ne BJK. Kemal gitse gitse Ordu, Sivas ayarında bir takıma gider. Şanslıysa Kayseri veya Gençler alır.

kumköylü ahmet

gs macina bakan bu adami futbolcu diye almaz zaten sicdi agzimiza 2-0dan mac verdik o maci alsaydik suan ligdeydik..defolup gidebilirsin arkandan bakan senin gibi olsun

BigBadMama5552

Çok bile durdu o.

GökhanÇağlar

İyi bir paraya elden çıkarmak lazım.Bu saatten sonra kalsa da faydası olmaz takıma...

samuray

bu satten sonra iyi parada etmezssin kemal zaten oyunun tek yönünü oynayabiliyorsun kbi geliştiremedin kendini 1 m. dolar ederse iyidir

samsun 55

12 May 2012, 17:10:22 #1571 Son düzenlenme: 12 May 2012, 19:22:11 samsun 55
KEMAL İMDADA YETİŞİYOR
Yarın Spor Toto Kupası son maçında Ankaragücü karşısına kadro çıkaramamakla karşı karşıya kalan Samsunspor'un imdadına Kemal Tokak yetişiyor. Kemal maçta oynamak için geliyor

KEMAL GELİYOR
Kırmızı-Beyazlılar'da profesyonel kadronun yetersizliği nedeniyle son günlerde sıkıntılar yaşanıyordu. Orduspor deplasmanına 14 futbolcu ile giden Samsunspor, maç sonrası elindeki kadrodan Adem Alkaşi, Kelhar ve Akaki'yi kaybetmişti. Elinde 9 futbolcu ve 2 kaleci kalan Samsunspor teknik heyeti Ankaragücü maçına nasıl bir kadro çıkaracağını kara kara düşünürken, imdada sözleşmesi devam eden ve izinli olarak takımdan ayrılan Kemal Tokak yetişti.

BEN HAZIRIM
Kemal Tokak, teknik heyeti arayıp, "Bu durumda takımımı yalnız bırakamam. Gelip en azından kadroda bulunur, görev verilirsede sahaya çıkarım. Benim için sorun yok" diyerek Samsun'da olcağını bildirdi. Bu arada Kelhar'dan da sevindirici haber geldi. Kelhar'ında bugün Samsun'da olacağı öğrenildi. Bu durumda Samsunspor Kemal ve Kelhar'ın da gelmesiyle Ankaragücü karşılaşmasında ikisi yedek 13 kişilik kadroyla yer alacak.

Kaynak: hedef halk gazetesi

SametYılmaz55

izinli olarak takımdan nasıl ayrılabiliyor anlamıyorum.nasıl yönetiliyoruz bir türlü anlam veremiyorum

ChucKeR

takımın durumu cidden vahim. bu 1 ayda icraatı geçtim, bi ön planlama bile yapılmadı. bir fırsat vardı kullanamadık aksine daha zor durumdayız. görüyoruz 1-2 ayda kurulup lige çıkan takım yok. gelecek yıl için de umudum azalıyor.

Theofanis Gekas

bu yönetim ne olursa olsun derhal bırakmalı işini bilmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar